Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Capricornului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Capricornului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Ramona Jurubita

Capricornul este greu de înțeles, fiindcă nu se aseamănă prea mult cu alte semne din zodiac. Este ambițios și extrem de muncitor, iar aceste calități îi pot speria pe cei din jur. De asemenea, este mult prea serios în anumite situații și aproape întotdeauna refuză să își arate sensibilitatea.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nu are foarte mulți prieteni, fiindcă ține aproape de el doar oamenii atenți la detalii, care știu să lupte pentru obiectivele lor și care încearcă să nu îl judece pentru ceea ce este. Pentru că se concentrează mai mult pe afaceri decât pe relațiile interumane, mulți îi devin dușmani, fiindcă se simt ofensați când sunt ignorați. Anumite zodii chiar nu pot rămâne prietene cu el, având în vedere stilul de viață diferit și gândirea total opusă.

Capricornul este un partener și un prieten devotat dar, în ciuda acestui fapt, are și el dușmani. Există persoane care nu îl agreează pentru curajul său de a fi diferit și oameni care îl consideră prea serios. Bineînțeles, nici el nu suportă orice fel de comportament în preajma sa, așa că își selectează apropiații.

Iată cine sunt cei mai mari dușmani ai Capricornului și de ce:

Balanță

Acest semn de aer este ușor nehotărât și pendulează mult între două decizii, iar Capricornul tinde să îl judece pentru acest aspect. De ce? Fiindcă el este întotdeauna pregătit și știe ce are de făcut în orice situație. Îl irită uneori spontaneitatea Balanței care se orientează în funcție de simțirile de moment.

De asemenea, Capricornul preferă un cerc social restrâns, în timp ce Balanța vrea să fie înconjurată de mulți prieteni. Cum să găsească aceștia doi o cale de mijloc? Nu se poate, așa că păstrează distanța pentru a evita conflictele.

Berbec

Berbecului îi place să trăiască momentul, iar Capricornului îi place stabilitatea și siguranța zilei de mâine. Asta înseamnă că zodia de foc va fi tot timpul în contradictoriu cu zodia de pământ, fiindcă ideile lor nu se aseamănă aproape niciodată. Dacă Berbecul alege să fie fericit și să profite de aventurile de moment, Capricornul rămâne pe loc, pentru a se asigura că nu i se schimbă planul deja stabilit. Nu pot fi nici prieteni și nici parteneri, având în vedere că sunt caractere opuse.

Niciunul nu poate renunța la orgoliu pentru a-i face pe plac celuilalt, așa că discuțiile aprinse apar foarte ușor. Ar fi în stare să despartă Pământul în două pentru a păstra distanța.

Ilustrație bărbat care privește cum pământul se rupe în mai multe bucăți

Leu

Nici acest semn de foc nu se poate înțelege cu o persoană care s-a născut sub constelația Capricornului. De ce? Este aventuros și va fi întotdeauna cu un pas înaintea lui, iar Capricornul chiar nu vrea să renunțe la planurile sale pentru a se bucura de lucrurile pe care le consideră efemere. În plus, Leul e de părere că această zodie de pămât este zgârcită și că nu își face micile plăceri pentru că nu vrea să își împuțineze economiile.

Amândoi refuză să își schimbe obiceiurile de dragul de a avea o relație de orice natură, așa că păstrează distanța pentru a nu intra în conflict. Dacă se ambiționează să comunice mai mult decât este cazul, problemele pot apărea imediat între ei.

Gemeni

Aceștia au un lucru în comun: sunt extrem de raționali. Din păcate, este singura asemănare ce îi poate apropia. Toate celelalte trăsături pe care le au se bat cap în cap, ceea ce înseamnă că discuțiile în contradictoriu sunt la ordinea zilei într-o conexiune dintre un Geamăn și un Capricorn. Primul este spontan și mereu în mișcare, în timp ce al doilea rămâne static.

De asemenea, Capricornul poate fi descurajat de lipsa de obiectivitate a celor născuți sub zodia Gemeni. Ar putea învăța să își accepte diferențele, dar ar fi un sacrificiu mult prea mare și frustrările i-ar putea face să se deteste în secret.

Săgetător

Amândoi sunt pasionali și se implică la fel de mult în relații, atât în cele de prietenie, cât și în cele de iubire. Dar nu sfârșesc niciodată aproape unul de celălalt, fiindcă nu reușesc să se înțeleagă. Capricornul crede că Săgetătorul este imatur, din cauza dorinței sale nebune de a călători neîncetat.

Și semnul de foc poate fi deranjat de comportamentul static al semnului de pământ, fiindcă nu va avea niciodată răbdare să aștepte să-și termine treburile. Fiindcă un Capricorn este dedicat trup și suflet obiectivelor sale, nu se va abate niciodată de la planurile sale pentru a pleca într-o călătorie spontană cu Săgetătorul.

Vărsător

Aceste zodii sunt opuse din multe privințe. Chiar dacă sunt la fel de ambițioase, văd viața diferit și nu pot renunța la convingerile lor pentru a se apropia. Fiecare își susține părerea până în pânzele albe și speră să o convingă pe cealaltă să cedeze.

Vărsătorul este rebelul zodiacului și are întotdeauna idei inovatoare, dar Capricornul nu le acceptă, fiindcă este un tradiționalist convins. De asemenea, semnul de aer este relaxat și creativ, în timp ce semnul de pământ este rigid și nu cedează tensiunilor.

Ai asistat vreodată la discuții aprinse între Capricorn și una dintre zodiile enumerate mai sus? Dacă da, probabil că ai avut ocazia să observi cât de mare este înverșunarea lor când se contrazic. Adevărul este că nu se pot înțelege absolut deloc.

Citește și: Dușmanii de moarte ai Vărsătorului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: WikihowNumerologysignAnytimeastro

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.