Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 15 noiembrie: Racului i s-au aprins călcâiele și îi sfârâie inima de la pasiune

Horoscop mâine, 15 noiembrie: Racului i s-au aprins călcâiele și îi sfârâie inima de la pasiune

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul zilei de mâine, 15 noiembrie, a fost comparat de astrologi cu o sabie cu două tăișuri și pe bună dreptate: aduce la suprafață ce e mai rău, dar și ce e mai bun în noi. Soarele în Scorpion se află în pătrat cu Jupiter în Vărsător. E vorba despre un aspect conflictual, care ne aduce atât încredere în noi, dar și nesiguranță.

Descoperă în rândurile de mai jos ce presupune horoscopul zilei de mâine, 15 noiembrie. Află la ce să te aștepți din partea astrelor!

Citește și: Ce am învățat după ce m-am întâlnit cu fiecare zodie în parte

doua chipuri de om indragostite pe un fundal roz

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Berbec

Mâine ești pusă pe acumulat averi și astrele consideră că te vei bucura de succes. Dacă îți vine o idee genială, pune-o cât de repede se poate în aplicare și nu te gândi nicio secundă la eșec deoarece nesiguranța poate să facă ravagii acum. Cu cât ești mai determinată, cu atât mai bine.

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Taur

Vrei totul mâine, dar nu ești dispusă la niciun compromis, ceea ce va face ca dorințele tale să fie dificil de îndeplinit. Tânjești să petreci timp cu amici tăi, dar nu accepți nici să pierzi vreo secundă în compania iubitului. Dacă nu ai descoperit cumva o mașină a timpului, îți va fi greu să împaci toate aceste necesități.

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Gemeni

Mâine ești încurajată să te gândești serios la ce înseamnă social media pentru tine. Nu cumva pierzi timp important stând pe Twitter sau pe Facebook ori uitându-ne la filmulețe pe care le ștergi imediat din memorie și care nu aduc nimic relevant în viața ta? Cu cât vei fi mai conștientă de aceste piedici, cu atât mai bine.

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Rac

Pasiunea și senzualitatea vor fi pentru tine coordonatele principale ale zilei de mâine. Îți vor sfârâi călcâiele de la atâta pasiune, spun astrele, dar pentru că este o zi complicată, poate să intervină și gelozia cel mai adesea neîntemeiată, ori din partea ta, ori a iubitului. Ai grijă la discuțiile în contradictoriu!

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Leu

Se anunță o zi bună pentru a-ți lua angajamente. Dacă intenționai să cumperi o casă alături de partenerul de viață sau să vă oficializați relația, nu ați fi putut găsi un prilej mai bun. Nu te grăbi însă să pui totul în practică, ci mai întâi așteaptă puțin ca să te asiguri că este ceea ce vă doriți amândoi, insistă astrele.

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Fecioară

Îți petreci cea mai mare parte a zilei de mâine discutând vrute și nevrute la telefon sau răspunzând la mesaje scrise sau vocale. Cu toate că e vorba numai despre persoane care îți plac și pe care le respecți, la un moment dat te va obosi atâta comunicare. Ia pauze cât mai dese în care să nu faci nimic, doar să stai în tăcere.

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Balanță

Te-ai săturat să tot aștepți ziua salariului ca să rămâi fără bani la numai câteva săptămâni după? E cazul să acționezi, iar investițiile se pot dovedi acum o idee de milioane, spun astrele. Însă ține cont că e musai să păstrezi un echilibru: nu te arunca cu capul înainte, fără niciun strop de investigație, sau nu o să mai dormi bine la noapte.

desen cu femeie asezata in fata unui laptop in jurul careia zboara bani

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Scorpion

Oamenii din viața ta vor să te sărbătorească și ar trebui să îți asumi acum că ești menită pentru lumina reflectoarelor. Acceptă cu grație complimentele lor și bucură-te de aceste momente când ești în centrul atenției, chiar dacă te obicei îți place să privești de pe margine. Există o armonie în toate!

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Săgetător

Ce zi magică se anunță pentru tine! Intuiția îți funcționează de minune și vei vedea semne și semnale la tot drumul. Îți poate răsări în cale, practic de nicăieri, un animal cu o importanță simbolică, sau poți descoperi cifre și numere care au o semnificație spirituală și ancestrală. Ți se oferă un răspuns la o problemă complicată acum!             

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Capricorn

Tu apreciezi mai mult ca oricine valoarea implicării și a responsabilităţii, iar mâine aceste lucruri vor avea o însemnătate și mai mare. Mai ales în societatea în care trăiești e mare nevoie de contribuția ta. Chiar și dacă te apuci să strângi gunoiul de pe jos, în drumul spre muncă, și tot ai realizat ceva.

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Vărsător

Se anunță o zi minunată pentru nativii din Vărsător. Nu există influențe conflictuale, ca în cazul celorlalte semne, ci numai bine și frumos în calea ta. Aprecierile curg și se pare că nu vor fi doar verbale, ci pot lua și forma unui premiu special pe care îl primești pentru meritele tale sau a unei distincții pe care toți o vor invidia.

Vezi și care sunt indiciile că urmează să te părăsească în funcție de zodie!

Horoscop mâine, 15 noiembrie, Pești

Poți găsi mâine răspuns la multe întrebări care te tulbură, și ne referim mai ales la cele existențiale. Întâlnirea un om care pare să le știe pe toate sau chiar un canal de Youtube unde găsești exact ceea ce te interesează pot fi acele instrumente prin care să acumulezi mai multe cunoștințe decât ai fi crezut posibil.

Horoscopul zilei de mâine, 15 noiembrie, poate reprezenta un moment de cumpănă pentru multe zodii, dar aduce și evoluții semnificative.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.