Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 15 septembrie 2022: emoțiile întunecă buna judecată a Peștilor, care iau o decizie proastă fiindcă își ascultă inima

Horoscop mâine, 15 septembrie 2022: emoțiile întunecă buna judecată a Peștilor, care iau o decizie proastă fiindcă își ascultă inima

Redactor Andreea Baluteanu

Cu evenimente astrologice care uneori se bat cap în cap, horoscopul zilei de mâine, 15 septembrie, își pune amprenta asupra zodiilor cu conjuncția dintre Lună și Uranus, care poate să strice armonia interioară și să scoată la suprafață obiceiuri stranii. Tot mâine, pătratul dintre Lună și Saturn poate să cauzeze indigestie și să provoace aplecarea spre vicii.

Pe de altă parte, trigonul dintre Soare în Fecioară și Lună în Taur caută să mai ștergă din aceste impresii, aducând fericire pe plan general, vitalitate și sănătate.

Află din rândurile de mai jos cum jonglezi cu aceste influențe în horoscopul zilei de mâine, 15 septembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 15 septembrie, Berbec

Deși lista ta de sarcini pare să fie interminabilă, faptul că Luna se mută din sectorul finanțelor și responsabilităților în cel al comunității te va face să îți dorești să acorzi mai mult timp prietenilor tăi. Nu îți face griji, se va isca și prilejul, numai nu pierde din vedere faptul că mai întâi trebuie să îți închei treburile.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Taur

Mâine vei reuși să faci o diferență extrem de importantă pentru o viață bună, și anume cea dintre lucrurile de care ai nevoie și cele pe care le vrei. Siguranța e importantă pentru tine acum, așa că înțelegi că e cazul să faci un compromis și să renunți la ceva ce îți doreai, dar care te putea costa pacea spiritului.

femeie care mediteaza pe sezlong in gradina

Horoscop mâine, 15 septembrie, Gemeni

Contextul astrologic e vibrant și peste măsură de puternic, pus să îți îndeplinească și cele mai fierbinți vise. Însă e cazul să înțelegi că nu poți întârzia, fără să iei inițiativa, așteptând ca totul să îți pice în mână în mod excepționat, nu că ți-ar sta în fire o asemenea atitudine. Întreabă-te de ce nu se îndeplinește ceea ce vrei și ce ai putea face în acest sens.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Rac

Dispoziția veselă și lipsită de griji cu care te trezești dimineața poate deveni din ce în ce mai întunecată pe măsură ce trec orele. E timpul să ai grijă de tine și de sufletul tău, învăluindu-l într-o aură de confort. Uită-te la un film care te face să te simți bine sau mănâncă ceva delicios, care să îți meargă direct la inimă.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Leu

Adu la tăcere orice sentimente de vinovăție ai nutri pentru că alegi distracția în locul responsabilităților spre seară. Cum prima parte a zilei e marcată de o productivitate aproape ieșită din comun, repetă-ți de câte ori e necesar că meriți să te relaxezi în compania amicilor sau desfășurând orice activitate aleasă de tine.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Fecioară

Nu te întrista fiindcă s-a încheiat vara, cu tot cu vacanța și aventurile sale. Ai învățat ceva în această perioadă și acum ai toate șansele de a pune în aplicare ceea ce ai reținut. O lecție pe care ai desprins-o într-o călătorie te va ajuta să avansezi pe scara profesională, nu ai nevoie decât de o perspectivă fresh.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Balanță

Emoții intense și profunde te cuprind dintr-odată, fără nici măcar un cuvânt de avertisment. Ești luată prin surprindere de această vulnerabilitate care îți e străină în mod normal. Nu ai chef nici măcar să discuți, ceea ce e complet în regulă fiindcă despre anumite subiecte nu se vorbește.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Scorpion

Fii atentă fiindcă vei ajunge să te confrunți mâine cu un colaborator sau cu un coleg. Deși interesele voastre nu se ciocnesc neapărat cap în cap, vă comportați de parcă sunteți pe poziții de război. Ia în calcul faptul că de fapt vă aflați pe aceeași parte și că un conflict dintre voi va costa scump pe toată lumea.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Săgetător

Cu cât îți bagi mai puțin nasul în treburile celorlalți, cu atât mai bine, atrag atenția astrele. Nu ai energia să îți bați capul cu bârfe, mai bine concentrează-te pe sarcinile tale. Poți să termini un proiect care stagna sau să te ocupi de o treabă casnică de prea mult timp ignorată.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Capricorn

Creativitatea ta va proteja mâine de plictiseală. E posibil să simți că nu mai găsești plăcere în niciuna dintre sarcinile tale, dar dacă încerci să aduci un suflu nou fiecărei activități, magia se poate înfăptui de la sine. Spre seară redevii fata disciplinată și muncitoare dintotdeauna.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Vărsător

Ai multe probleme în familie acum, spun astrele. Acestea vor putea fi însă depășite concentrându-te pe sarcinile tale zilnice. Spre seară poți ușura atmosfera de tensiune, invitându-i pe cei care s-au certat să desfășoare o activitate plăcută împreună, așa cum este karaoke-ul sau vizionarea de filme.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Pești

Intuiția ta nu e proverbială în aceste momente. Deși ești renumită pentru ea, emoțiile îți pot întuneca acum buna judecată și te pot conduce pe o cale greșită. Cercetează, adună fapte și informații și apoi ia acea decizie, ignorându-ți inima cât de mult vei putea, chiar dacă te sfâșie acest lucru.

fata care mediteaza in pozitia lotus, avand intr-o parte o inima si in alta un creier

Horoscopul zilei de mâine, 15 septembrie, supune zodiile la numeroase influențe.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?
Incepe quiz
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.