Horoscop
Înapoi la

Cum se comportă zodiile când sunt neimplicate emoțional față de momentul în care sunt implicate într-o relație

Cum se comportă zodiile când sunt neimplicate emoțional față de momentul în care sunt implicate într-o relație

Ramona Jurubita

Dragostea nu cunoaște limite, dar lipsa ei le știe pe toate... Nu pretinde că nu înțelegi, fiindcă lucrurile sunt simple în iubire. Sigur știi și tu că o persoană îndrăgostită ar putea face orice pentru jumătatea ei, iar una care nu vrea să investească sentimente este complet nepăsătoare.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Unii oameni intră în relații, deși nu se gândesc la ceva serios și rup inimi fără să le pese de sentimentele celorlalți. Vrei să fii fericit/ă și să nu te lași păcălit/ă de cineva care nu ține la tine? Atunci trebuie să știi cum se comportă fiecare zodie în parte, în momentele în care este sau nu interesată de tine.

Parteneri care nu au sentimente unul față de celălalt și preferă să vorbească prin mesaje cu altcineva.

Berbec

Neimplicat: Dacă nu este interesat de tine, îți va trimite mesaj înapoi, dar numai când are chef. Poate sta liniștit și zile întregi fără să îți dea un SMS, reluând apoi conversația ca și cum ați vorbit tot timpul. Crede că vei fi mereu acolo pentru el, deși nu îi pasă prea mult de tine.
Implicat: Planifică vacanța pe care ți-o dorești, te invită des la întâlniri, te întreabă mereu cum te simți și îți face multe surprize frumoase. Știe cum să îți ofere grijă și atenție, transformându-ți toate zilele în momente de răsfăț.

Taur

Neimplicat: Va petrece timp cu tine, dar numai în funcție de orele sale libere și te va pune să te mulezi după programul lui. În timpul conversațiilor, nu prea ascultă ce spui, fiindcă este mereu cu mintea în altă parte.
Implicat: Își va face oricând timp pentru tine și chiar va ieși din zona de confort. Te va ajuta să te instalezi în viața lui, fiindcă este sigur că va petrece mulți ani alături de tine.

Gemeni

Neimplicat: Te va pune pe jar la fiecare interacțiune, va flirta cu tine multe zile la rând, dar nimic nu se va concretiza. Când nu dorește ceva serios, nu își asumă ce simte și doar amână clarificarea situației.
Implicat: Dacă s-a îndrăgostit nebunește, spune în gura mare că sunteți împreună, chiar dacă nu ați vorbit încă despre acest aspect esențial. Te prezintă prietenilor și familiei, apoi începe să facă planuri de viitor care te includ și pe tine.

Rac

Neimplicat: Ar trebui să îți dai seama că nu te vrea dacă vorbește în fiecare zi cu tine, dar nimic din ce zice nu se concretizează. În momentele în care nu este convins că te dorește, încearcă să te convingă să țineți relația privată.
Implicat: Te duce imediat acasă, te integrează în familia sa și îți oferă dragoste necondiționată. Nu ai cum să nu îi simți implicarea și dedicarea, fiindcă te ține la curent cu toate planurile sale de viitor și organizează cât mai multe ieșiri în doi.

Leu

Neimplicat: Se laudă că are o legătură specială cu tine, apoi te lasă baltă când te aștepți mai puțin. Deși spune că o să aveți o viață frumoasă în doi, nu prea se gândește nici măcar la o nouă întâlnire.
Implicat: Îți va propune să îl însoțești peste tot și te va trata cât mai frumos cu putință. De asemenea, va fi mereu lângă tine și va face tot greul în locul tău. Un Leu îndrăgostit este trup și suflet lângă jumătatea sa.

Citește și: Ce înseamnă să fii într-o relaţie cu cineva care chiar te iubeşte

Fecioară

Neimplicată: Trăiește clipa alături de tine, dar nu se grăbește să își declare sentimentele sau să facă planuri de viitor. Îți sucește mințile și apoi încearcă să profite de slăbiciunea pe care ajungi să o ai pentru ea.
Implicată: Renunță la fixurile sale pentru a se conecta cu tine și chiar simte în orice moment că ar putea să își schimbe stilul de viață pentru a face relația voastră să funcționeze. Este o altă persoană când iubește.

Balanță

Neimplicată: Nu ratează nicio oportunitate, nicio întâlnire și nu pierde niciun gram din atenția pe care i-o oferi. Această zodie nu îți va da de înțeles că ține la tine, ci te va lăsa să realizezi că nu ești ce își dorește, chiar dacă va profita puțin de sentimentele tale.
Implicată: Când nu își mai vede viața fără tine, face tot posibilul să fie lângă tine, să petreacă multe momente în compania ta. În plus, încearcă să te convingă să vă gândiți cum veți arăta împreună peste ani, ca să știe dacă o vezi în viața ta în viitorul îndepărtat.

Bărbat care își plimbă iubita în brațe pe malul mării.

Scorpion

Neimplicat: Răspunde la mesaje sau la apeluri, dar nu inițiază niciodată o conversație. Toate discuțiile cu el sunt superficiale, fiindcă nu este interesat să te cunoască în profunzime. Dacă i-ar păsa, comportamentul său ar fi cu totul altul.
Implicat: Dacă l-ai cucerit, vei observa imediat, din felul în care te abordează. Va dori să știe totul despre tine și își va concentra toată atenția asupra ta, de parcă alte persoane chiar nu ar mai exista pe lume.

Săgetător

Neimplicat: Te invită des în oraș, fiindcă îi place distracția și oricum își petrece tot timpul departe de casă. Dacă nu îl poți însoți în aventurile sale, nu se agită deloc și renunță să te mai caute.
Implicat: Face tot posibilul pentru a se bucura de viață alături de tine. În cazul în care nu poți merge în excursiile pe care le are programate, își schimbă toate plecările în funcție de tine, doar ca să te aibă alături. Nu va mai explora niciodată lumea fără tine. Chiar va sta acasă dacă zilele voastre libere nu coincid.

Capricorn

Neimplicat: Îți spune ce face în ziua în care vorbiți, dar nu te întreabă dacă ți-ar plăcea să ieși cu el. Doar te pune la curent cu programul lui și așteaptă să vadă dacă ai curajul de a face primul pas.
Implicat: Nu pierde nicio secundă când realizează că și-a găsit sufletul pereche. Te va invita la cafea, la prânz, la cină, apoi îți va spune că vrea să petreacă fiecare secundă alături de tine. Chiar nu stă pe gânduri dacă s-a îndrăgostit.

Vărsător

Neimplicat: Te va căuta doar când are chef sau când nu are altceva de făcut. După ce se plictisește de tine, dispare de parcă nu ai exista în viața lui și te lasă cu ochii în soare. Trebuie să știi cum să îți gestionezi emoțiile în astfel de cazuri.
Implicat: Dacă te place, va dori să creeze o conexiune mai profundă și va face tot ce ține de el ca relația voastră să se bazeze pe o frumoasă prietenie. Când iubește, nu se rezumă doar la apropieri fizice.

Pești

Neimplicat: Se va comporta ca și cum ați fi un cuplu, dar va avea destul de multe gesturi imature care ar putea să îți dea de gândit. Poate o să se supere din orice sau o să îți spună că i-ai înșelat așteptările și că nu te mai vrea.
Implicat: Acest nativ se lasă dus de val imediat ce simte primii fiori ai iubirii. Nu îi pasă de consecințe, fiindcă inima îl duce mai departe decât ar vrea să meargă și își pune toată dragostea pe tavă în fața persoanei iubite.

Încearcă să nu îți creezi așteptări prea mari și să aștepți să observi reacțiile omului de care te-ai îndrăgostit. Te condamni singur/ă la nefericire dacă te grăbești să îi oferi dragoste și atenție, înainte să afli care sunt, de fapt, intențiile sale.

Vezi aici indiciile care arată că își dorește o relație serioasă cu tine

Surse foto: PexelsPexels

Surse articol: CollectiveInsiderShondaland

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce sanse sunt sa fii inselata?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa fii inselata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.