Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 16 decembrie 2022: Scorpionul dansează tangou cu un dușman, dar învață să nu se mai lase călcat în picioare

Horoscop mâine, 16 decembrie 2022: Scorpionul dansează tangou cu un dușman, dar învață să nu se mai lase călcat în picioare

Redactor Andreea Baluteanu

Nu se anunță o zi ușoară cu contextul astrologic al zilei de mâine, 16 decembrie. Opoziția dintre Lună în Fecioară și Jupiter în Pești poate cauza probleme grave cu legea și poate să ne predispună la extravaganță și pierderi.

Tot mâine, Luna se mută în Balanță, așa că devenim mai veseli și mai deschiși la minte. Dorința de armonie și de sociabilitate se află acum în centrul preocupărilor noastre.

Citește și: Cele două cuvinte care îți vor defini anul 2023, în funcție de luna nașterii

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 16 decembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 16 decembrie, Berbec

Dacă ți se pare că funcționezi pe pilot automat în ultima vreme, este pentru că exact așa stau lucrurile. Te grăbești și nu neapărat aceasta ar fi problema, cât faptul că nici măcar nu ai habar în ce direcție ar trebui să pornești. Se prea poate ca obiectivul tău major să nici nu ți se mai potrivească.

Horoscop mâine, 16 decembrie, Taur

Nu te așteaptă nimic interesant din punct de vedere amoros mâine. Întâlnirea romantică nu mai atinge nicio coardă în tine, iar atingerea iubitului nu te mai pune pe jar. Înainte de a considera relația sfârșită, ia în calcul că orice legătură trece prin astfel de perioade, ce au nevoie de creativitate și de disciplină ca să fie depășite.

Horoscop mâine, 16 decembrie, Gemeni

Ai reușit să te convingi că îți e mai bine singură și se prea poate într-adevăr să ai mai multă liniște astfel. Cu siguranță nu te mai copleșesc necazurile și, cu o imaginație bogată ca a ta, știi să te distrezi pe cont propriu. Numai că așa eviți nu numai suferința, dar și adevărata fericire: iată un gând la care să meditezi!

Horoscop mâine, 16 decembrie, Rac

Atunci când ai nevoie de ajutor, cere-l, dar ai grijă și cum o faci. Tinzi ca, din sensibilitate, să adaugi prea multe scuze sau să dai impresia că sarcinile nu sunt într-atât de urgente. Tocmai de aceea, fii cât mai concisă și cât mai fermă atunci când spui de ce ai nevoie și vei primi de îndată.

Horoscop mâine, 16 decembrie, Leu

Zodia ta are nevoie să se dovedească mai cumpătată. E un îndemn care ni se potrivește tuturor acum, dar cu precădere ție. Nu toate cadourile trebuie să fie scumpe, simpla idee de a fi cu cineva drag, eventual gătindu-i cina sau oferindu-i ceva lucrat de mâna ta, arată câtă dragoste îi porți.

Horoscop mâine, 16 decembrie, Fecioară

Semnul tău este supus adesea riscului de a renunța la totul pentru datorie și de a nu se mai bucura de niciun moment de plăcere. Tocmai de aceea e cazul să intervii acum. Restabilește armonia făcând ceva ce îți place, fără nicio presiune, fără niciun beneficiu imediat, și ținându-te departe de telefon în tot acest timp.

Horoscop mâine, 16 decembrie, Balanță

Unul dintre cei mai mari dușmani ai unei Balanțe veritabile este criticul interior, spun astrele, care te va copleși acum cu un potop de remarci pline de toxicitate. Din fericire, și Luna revarsă un potop de iertare și de generozitate asupra sa și astfel vei putea să depășești aceste provocări.

fata care citeste dintr-o carte albastra cu luna in spate

Horoscop mâine, 16 decembrie, Scorpion

Tango e un das care se dansează în doi, și la fel e și cu viața. Dacă simți că cineva îți tot greșește în ultima vreme, nu neapărat în relație, cât în comunitate, de vină poți să fii și tu. Chiar și faptul că nu ai stabilit încă limite sau că te lași în continuare călcată în picioare poate să accentueze neajunsurile la care ești supusă.

Horoscop mâine, 16 decembrie, Săgetător

Nu te mai tot gândi la cum să câștigi: uneori, nu triumful contează, ci ceea ce ai învățat, așa că eșecurile pot fi chiar mai valoroase decât victoriile. Nu mai rămâne decât să îți aduci la tăcere perfecționismul și să începi să înțelegi că nimeni nu te supune unor teste atât de aspre precum propria persoană.      

Horoscop mâine, 16 decembrie, Capricorn

Vocea ta critică poate să distrugă stima de sine a unei persoane dacă nu o ții sub control. Ești dură cu tine, dar ești brutală cu ceilalți, pe care îi treci prin furcile caudine. Mai grav e că te consideri persoana potrivită pentru a ține morală și îți asumi menirea de a da lecții. Ca să nu distrugi relații sacre, respiră adânc înainte să vorbești.

Horoscop mâine, 16 decembrie, Vărsător

Nu o să o mai poți duce mult cu acest du-te-vino și cu siguranță ai nevoie de o pauză. Simplificarea vieții e exact ceea ce îți trebuie acum. Ia pauze dese, atât de la muncă, dar și de la distracție, și fă exerciții de respirație și de meditație cât de des se poate pe parcursul zilei.

Horoscop mâine, 16 decembrie, Pești

Precum o floare, și relațiile din viața ta cresc atunci când sunt udate cu afecțiune, dar și când au parte de spațiu. Așadar, acum explică celor dragi că trebuie să stai puțin singură. Nu numai că astfel te vei reconecta la tine, dar te vei apropia și mai tare de ei, iar, de la distanță, relația va deveni mai bogată.

Horoscopul zilei de mâine, 16 decembrie, aduce zodiilor neajunsuri ce pot pune însă temelia caracterului lor.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrosofa

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!
Incepe quiz
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.