Horoscop
Înapoi la

Cele două cuvinte care îți vor defini anul 2023, în funcție de luna nașterii

Cele două cuvinte care îți vor defini anul 2023, în funcție de luna nașterii

Ramona Jurubita

Anul 2023 nu va fi la fel pentru toate zodiile. Fiecare persoană va avea parte atât de provocări, cât și de reușite, dar intensitatea lor va depinde mult de data nașterii. Vrei să știi cum va fi acest an pentru tine, în funcție de luna în care ai venit pe lume?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Astrele s-au asigurat că diversitatea va reprezenta cele 12 luni din 2023 și că toate cele 12 semne zodiacale vor simți că trăiesc lucruri noi. De cele mai multe ori, trecerea timpului înseamnă dezvoltare și maturizare. Îți vei da seama ce îți aduce următoarea perioadă, în funcție de cuvintele asociate lunii tale de naștere. Află totul despre viitorul tău din rândurile de mai jos:

Ianuarie – Capricorn/Vărsător – călătorii și oportunități
În acest an vei descoperi cât de mare este lumea. Până acum ai amânat vacanțele planificate pentru a te ocupa de planul profesional, dar de acum înainte, situația se va schimba. Îți vei da seama că trebuie să iei o pauză și să faci lucruri pentru tine. Nu vei mai rata nicio oportunitate, mai ales dacă ele vin sub formă de invitații de călătorie. De asemenea, vei fi mai fericit/ă, pentru că schimbările nu te vor mai speria la fel de tare.

Februarie – Vărsător/Pești – succes și familie
Odată ce vei păși în 2023, vei simți că munca ta din anul precedent va fi apreciată și lăudată de toți cei din jur. Eforturile tale au dat roade, chiar dacă nu ai văzut până acum cât de talentat/ă ești. Partea interesantă este că succesul nu se va opri doar la planul profesional, ci se va extinde spre toate domeniile vieții tale. Familia va fi pe primul loc în acest am, căci vei realiza că oamenii dragi sunt cei mai mari fani ai tăi și te susțin în tot ceea ce faci. În plus, te vei bucura să vezi că se mândresc enorm cu tine și cu realizările tale. Continuă să muncești ca să îi faci mândri în continuare!

Martie – Pești/Berbec – relații și limite
Vei înțelege cât de important este ca relațiile tale să fie armonioase. Asta înseamnă că vei renunța la prieteniile care nu te ajută să evoluezi și te vei concentra pe conexiunea cu oamenii care îți dau încredere în tine. Nici în cuplu nu vei mai avea aceeași atitudine, fiindcă vei realiza unde ai greșit și vei face o schimbare. Prețuirea pe care ți-o poartă cei dragi este mai valoroasă decât orice pe lume, așa că trebuie să profiți de ea. Încearcă să îți depășești limitele și să nu mai pui bariere în fața celor care vor să te iubească.

Aprilie – Berbec/Taur – sănătate și fericire
Pare greu de crezut, dar în 2023 vei renunța la vicii și vei pune sănătatea pe primul loc. Poate nu te vei gândi la tine, dar vei face anumite alegeri pentru fericirea celor dragi. Când tu ești bine, zâmbetele de pe chipurile lor strălucesc mai tare ca soarele. Și atunci de ce să nu îi vezi mereu la fel de împliniți? A venit momentul să iei atitudine și să fii tu motivul bucuriei lor. Așa îți vei găsi și tu adevărata fericire, cea pe care o meriți!

Părinți fericiți și împliniți care își îmbrățișează copiii - tablou cu îmbrățișare de familie

Citește și: 12 lucruri despre fericire pe care oamenii împliniţi ar dori să le cunoşti

Mai – Taur/Gemeni – schimbare și recunoștință
Schimbările te sperie și e normal, mai ales dacă ele nu vin în urma unor alegeri pe care le faci tu. Dar vei învăța să accepți orice nouă provocare cu zâmbetul pe buze. Anul acesta vei afla cât de bine este să ieși, din când în când, din zona de confort și să lași imprevizibilul să te surprindă. Puterea ta de adaptabilitate va fi mai mare ca niciodată și îți va fi extrem de ușor să înțelegi de ce trebuie să traversezi etape noi. De asemenea, vei deveni recunoscător/oare pentru tot ce se întâmplă, inclusiv pentru ce vezi când te uiți în oglindă.

Iunie – Gemeni/Rac – educație și relații
În 2023, vei simți nevoia să te axezi pe lucruri care țin de educație. Poate vei face un curs de perfecționare într-un anumit domeniu sau poate doar îți cumperi mai multe cărți. Vei încerca să devii cea mai bună versiune a ta și chiar vei reuși să faci tot ce ți-ai propus. Din acest motiv, o să dorești să ai lângă tine doar persoane de același nivel, iar asta înseamnă că vei face o triere a relațiilor.

Iulie – Rac/Leu – schimbare și mulțumire
În 2022 ai avut multe probleme, dar de fiecare dată te-ai ridicat și ai reușit să o iei de la capăt. Ca să nu repeți greșelile, vei face mai multe schimbări în noul an. În primul rând, vei constata că doar tu trebuie să fii mulțumit/ă de ceea ce ești și vei ține la distanță oamenii care te critică permanent. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui, iar când vei înțelege acest lucru, viața ta va fi mai bună și problemele vor fi mai mici.

August – Leu/Fecioară – dragoste și dezvoltare
Pentru tine, 2023 va fi anul iubirii. Îți vei găsi marea dragoste și veți construi ceva durabil împreună. Nu trebuie să îți fie teamă că viața ta se va schimba dacă vei împărți totul la doi, ci să te gândești că bucuriile se vor dubla. Poate ai fost rănit/ă în trecut, dar acum știi ce nu trebuie să mai accepți și încotro să te îndrepți. Nu vei alege persoana greșită la nesfârșit, nu? Acum vei avea ocazia să o cunoști pe cea potrivită, dar trebuie să ai mai multă încredere în tine.

Septembrie – Fecioară/Balanță – acceptare și iertare
Primul cuvânt se referă la o greșeală pe care o faci constant și pe care o vei repeta și în 2023. De multe ori, accepți nedreptăți, doar pentru că te gândești la cei din jur. Și anul acesta vei trece cu vederea anumite greșeli, dar vei învăța să te ierți pentru suferința pe care ți-o produci singur/ă. Mai mult, îi vei ierta și pe ceilalți, fiindcă ești conștient/ă că nu poți merge mai departe dacă te gândești iar și iar la tot ce a fost.

Octombrie – Balanță/Scorpion – claritate și conexiune
Anul 2022 a fost incert pentru tine și te-ai luptat cu episoade lungi de confuzie. De acum vei depăși aceste probleme și vei înțelege ce se întâmplă în viața ta. Vei privi totul cu mai multă claritate și vei lua decizii foarte ușor. Acest aspect va fi favorabil din mai multe puncte de vedere, mai ales pentru că te va ajuta să stabilești mult mai ușor conexiuni cu oamenii. Cu cât ești mai ancorat/ă în realitate, cu atât știi mai bine pe cine trebuie să ții aproape de tine.

Noiembrie – Scorpion/Săgetător – reușită și fericire
Ai muncit mult în trecut pentru a-ți atinge obiectivele, iar în 2023 vei reuși să urci pe scara succesului. Vei ajunge chiar în vârf! Este admirabil felul în care ai luptat pentru visul tău, iar răsplata va veni înzecit. Fericirea pe care o vei simți nu se poate compara cu alte momente în care ai crezut că ai tot ce îți dorești. Abia în acest an vei cunoaște împlinirea infinită.

Decembrie – Săgetător/Capricorn – bunătate și karmă
Întotdeauna ai fost un om bun, iar cum le vei arăta latura ta generoasă doar celor care știu să o aprecieze. Acesta este modul în care lucrează karma și în care te-a învățat și pe tine să nu le mai faci favoruri celor care nu merită. Lucrurile bune se vor întoarce la tine, indiferent de circumstanțe, așa că trebuie să rămâi la fel și în 2023. Poate nu ți se pare că viața ta se va schimba în vreun fel, dar te vei convinge în câteva luni că e mai bine să oferi doar cui îți oferă. Când ești prea bun/ă…știi și tu continuarea, nu?

Pare că anul 2023 va aduce transformări și surprize frumoase pentru toată lumea. Important este să profităm de ele și să ne bucurăm de tot ce se întâmplă.

Vezi care sunt: Cele mai ghinioniste zodii în anul 2023. Apar noi probleme în viața lor

Surse foto: PixabayFreepik

Surse articol: CollectiveCosmopolitanAstrotalk

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?
Incepe quiz
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.