Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 16 mai 2023: Fecioara simte că L-a prins pe Dumnezeu de picior, trăind clipe sublime

Horoscop mâine, 16 mai 2023: Fecioara simte că L-a prins pe Dumnezeu de picior, trăind clipe sublime

Redactor Andreea Baluteanu

În sfârșit avem liber să ne bucurăm de viață în horoscopul zilei de mâine, 16 mai, atunci când Jupiter intră în Taur. După ce am avut parte de energii aprinse și potente în timpul staționării lui Jupiter în Berbec, acum ne este permis să petrecem următorul an apreciind micile plăceri ale vieții.

Savurează latura însorită a existenței, căci influența Taurului are rolul de a-ți preda o lecție, aceea că nu destinația, ci călătoria contează.

Află cu ce te îmbie horoscopul zilei de mâine, 16 mai, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 16 mai, Berbec

Deși Jupiter îți părăsește semnul, nu te teme, îți pune la dispoziție și câteva daruri ca să compenseze plecarea sa. Norocul îți surâde acum mai ales în domeniul finanțelor, dar banii trebuie făcuți și cheltuiți profitând de energia Taurului. Cu alte cuvinte, răsfață-te, dă curs micilor plăceri și nu ezita să îți cumperi câteva obiecte luxuriante dacă îți permiți.

Horoscop mâine, 16 mai, Taur

E esențial ca acum să te bucuri de magnetismul pe care ți-l oferă Jupiter în semnul tău. Ai parte de șarm și farmec cât cuprinde și ești o mică vedetă a zodiacului. Oamenii se vor grăbi să îți dea târcoale și îți sorb cuvintele de pe buze. Profită căutând persoane cu care să colaborezi sau care să te ajute să îți îndeplinești visurile.

Horoscop mâine, 16 mai, Gemeni

Practica spirituală va avea o mare greutate pentru tine. Instituie o mai mare apropiere de Divinitate, citind rugăciuni ori versete din Biblie sau inițiind un dialog cu Cel de Sus sau cu Universul. Meditația și puterea vindecătoare a cristalelor sunt de asemenea intensificate, dar te va ajuta și să ții un jurnal al recunoștinței.

Horoscop mâine, 16 mai, Rac

La cât i-ai ajutat pe cei din jur, chiar nu trebuie să te simți nelalocul tău atunci când le ceri la rândul tău sprijinul: nu e ca și cum nu te-ai da peste cap să îi susții dacă ar avea nevoie. Axează-te pe contactele sociale și povestește oamenilor despre visul tău: nici nu știi când va apărea acea persoană care să facă diferența în calea ta.

Horoscop mâine, 16 mai, Leu

E timpul să crești, depășindu-ți limitele așa cum numai tu știi să o faci. Ambițiile profesionale și evoluția la job sunt conotațiile cele mai prețioase ale mutării lui Jupiter în Taur. Poți să obții recunoaștere publică, așa cum ar fi o promovare anunțată cu surle și trâmbițe și cu ropote de aplauze sau creșterea ta poate fi în aceste momente mai degrabă interiorizată.

Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Leu

Horoscop mâine, 16 mai, Fecioară

O să te simți ca și cum l-ai fi prins pe Dumnezeu de picior, atât de mult îți priește Jupiter în Taur. Nici nu e de mirare, doar împarți multe trăsături în comun cu cealaltă zodie de Pământ. Ai șanse acum să te bucuri de o prezență mai susținută în online, acolo unde îți împărtășești cunoștințele, sau, dimpotrivă, să te întorci pe băncile școlii pentru a studia.

Horoscop mâine, 16 mai, Balanță

Ce influențe complexe aduce Jupiter în Taur pentru tine! Pe de o parte, poate să plouă cu câștiguri financiare, un noroc care nu e nici pe departe „de lepădat”, dar pe de alta e posibil și să ajungi în situația de a experimenta unele temeri profunde sau chiar pierderi. Viața ți se dezvăluie în toată complexitatea sa în aceste momente.

femeie care danseaza in fuste rosi asemanatoare flacarilor

Horoscop mâine, 16 mai, Scorpion

Pentru cine bat clopotele? Pentru nunta ta, nu se tem deloc să șușotească încântate astrele, care doresc să îți pui pirostriile. Important e că vei întâlni oameni deosebit de importanți pe parcursul următorilor doi ani, oameni care pot avea un cuvânt greu de spus în viața ta. Dacă te afli în căutarea sa, sufletul pereche poate fi exact după colț.

Horoscop mâine, 16 mai, Săgetător

Ție Jupiter în Taur îți zâmbește în ceea ce privește un mare și ilustru proiect. Sunt șanse să evoluezi enorm în această întreprindere care poate fi legată de job, dar în același timp e posibil să se refere și la un hobby de pe urma căruia dorești să obții bani. Cert este că rezultatele bune vor veni, dar numai după multă muncă și transpirație.

Horoscop mâine, 16 mai, Capricorn

Fă ceea ce te face să te simți bine și caută să înțelegi ce anume înseamnă bucuria pură și veselă pentru tine. Distracția e pe prim plan, dar și romantismul. Viața intimă e îmbogățită și astrele îți intensifică nu numai latura senzuală, dar îți cresc și fertilitatea. Sunt șanse mari ca acum să dai viață unei ființe dacă îți dorești un copil.

Horoscop mâine, 16 mai, Vărsător

Zodia ta e concentrată în perioada următoare pe casă și pe viața de familie, cariera luând un loc secund. Urmează o perioadă în care îți mărești familia, te muți într-o casă mai mare sau decizi să duci relația cu iubitul la următorul nivel, hotărând să aveți aceeași adresă. Aceste momente sunt cu atât mai importante cu cât te vor defini ca persoană în viitorul apropiat.

Horoscop mâine, 16 mai, Pești

Wow, ce perioadă prolifică urmează pentru tine. Planeta ta guvernantă, Jupiter are grijă să ai parte de succes, dar și de un tranzit social foarte activ de care e musai să profiți. Mai ales dacă ești scriitor sau vorbitor motivațional, apar o seamă de oportunități în calea ta. Te exprimi mai ușor, capeți încredere în tine și îți merge perfect!

Horoscopul zilei de mâine, 16 mai, copleșește zodiile cu norocul promis de Jupiter în Taur.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Cosmopolitan

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.