Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 17 iulie 2023: în dansul predestinat al începuturilor și sfârșiturilor, Scorpionul e vocea profetică ce trezește la viață conștiințe

Horoscop mâine, 17 iulie 2023: în dansul predestinat al începuturilor și sfârșiturilor, Scorpionul e vocea profetică ce trezește la viață conștiințe

Redactor Andreea Baluteanu

Una dintre cele mai încărcate zile din punct de vedere astrologic ale lunii, horoscopul zilei de mâine, 17 iulie, aduce o mișcare mai mult decât semnificativă, și anume intrarea Nodului Nord în Berbec. Zodiile devin niște rebele fără cauză, dansând pe muzica propriei inimi, distrugând și reclădind lumi după propria lor voință.

Tot mâine, Luna Nouă în Rac conturează un spațiu intim și cald, al sinelui autentic, de unde semnele vor începe construcția noului univers. Suntem îndemnați să învățăm ceea ce înseamnă cu adevărat casa pentru noi și să dăm noi valențe familiei și căminului.

Nu în ultimul rând, cuadratura dintre Mercur în Leu și Jupiter în Taur e un aspect intimidant, în care zodiile nu ezită să calce în picioare pe oricine le stă în cale pe drumul către vârf.

Află care sunt conotațiile horoscopului zilei de mâine, 17 iulie, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 17 iulie, Berbec

Nodul Nord și Nodul Sud definesc sfera cosmică a începuturilor și a sfârșiturilor, reliefând schimbarea intereselor tale. Aria de concentrare se va muta acum spre relații, cu precădere cele cu cei mai apropiați parteneri. Precum Pământul se rotește în jurul Soarelui, tu te vei roti în jurul membrilor familiei tale. Se anunță inclusiv o veste neașteptată primită aici.

Horoscop mâine, 17 iulie, Taur

Nodul Nord îți reorientează busola către obiceiurile zilnice, în special către acele rutine toxice care îți încetinesc sau îți primejduiesc progresul. Elimină din viața ta orice gest care nu îți servește, care nu îți hrănește bunăstarea fizică și psihică. O să ai șansa de a crea un mai bun echilibru între viața personală și profesională și de a-ți regăsi vocea interioară.

Horoscop mâine, 17 iulie, Gemeni

Sexualitatea, prietenii și relațiile amoroase sunt puse în centrul atenției. Nodul Nord schimbă abordarea pe care o ai în legăturile tale sentimentale, aducând un suflu nou și o perspectivă proaspătă. E posibil să faci o descoperire uimitoare în legătură cu tine, prioritizând introspecția, sau să începi să îți aduci la suprafață copilul interior. E posibil și să schimbi stilul de parenting.

Horoscop mâine, 17 iulie, Rac

Se încheie un cerc vicios, aproape toxic, în cadrul relațiilor, și perspectiva ta se va muta, subtil, în domeniul carierei. Ceea ce vezi acum în viața ta profesională, obiectivele, așteptările și colaborările, vor fi de nerecunoscut în 2025, atunci când se va încheia acest ciclu al Nodului Nord. Va conta mult reputația pe care o clădești.

Horoscop mâine, 17 iulie, Leu

Ce spui despre o călătorie care să îți deschidă ochii asupra spiritualității tale? Ce spui dacă, după ce îți vei deschide larg porțile minții și ale sufletului, vei propovădui mai departe ceea ce ai învățat în aceste momente prețioase? Ai șansa de a deveni un mentor sau o voce profundă pe scena credinței sau a religiei, indiferent cărei Divinități îi slujești.

Horoscop mâine, 17 iulie, Fecioară

Siguranța, atașamentele care ne mențin pe orbita pe care ne-am ales-o, dar și conștiința propriei mortalități și alte teme serioase vor fi puse în evidență de mutarea Nodului Nord în Berbec. Însă nu te speria, acest cerc al începuturilor și sfârșiturilor trasate de mâna sorții nu te va preocupa prea tare mâine, când vestea unei reușite profesionale îți temperează meditația profundă.

Horoscop mâine, 17 iulie, Balanță

Ideea de identitate și de destin este acut pusă în evidență acum. Nodul Nord pune în evidență conexiunile tale și îți promite că, dacă vei avea grijă de ele ca de ochii din cap, atunci te vei putea regăsi în situația de a descoperi numai nestemate în calea ta, oameni speciali, cu un caracter deosebit, care știi că ți-au fost predestinați.

Horoscop mâine, 17 iulie, Scorpion

Ce frumos se trezește la viață exploratorul din tine! Nu e vorba numai de sufletul însetat de călătorii, ci și de cunoștințe și de spiritualitate. De asemenea, îți este oferit darul vorbirii și simțul proorocirii, fiind îndemnat/ă să duci mai departe vestea descoperirilor tale. Poți deveni un prețuit profet al umanității astfel. Prezența în social media îți va servi din plin.

Ce regrete are un Scorpion pe patul de moarte

fata care conduce o masina intr-un oras frumos

Horoscop mâine, 17 iulie, Săgetător

Te gândești tot mai mult la viitor, și e pur și simplu minunat! Sufletul ți-e îmbibat de speranță în mai bine și trebuie să mulțumești Nodului Nord pentru această superbă transformare. Dacă menții un interes crescut și lucrezi continuu la tine, vei reuși să bifezi un scop personal sau un țel important, precum o relație sau o sarcină. Ține cont că termenul limită de 2025!

Horoscop mâine, 17 iulie, Capricorn

Ai jinduit cu fiecare fibră a ființei tale la claritate în viața amoroasă? Se pare că vei primi răspunsul pe care îl aștepți cu înfrigurare, adus de Luna Nouă. Nu spunem că va fi unul pozitiv, dar măcar îți va câștiga liniștea. Sunt de asemenea șanse mari să duci mai departe o relație ce stagna sau să te reconectezi cu o iubire din trecut, înțelegând că flacăra nu s-a stins.

Horoscop mâine, 17 iulie, Vărsător

Mută-te, pare să te îndemne Luna Nouă în Rac, care are motive solide să te îndrume să îți schimbi adresa. Nu contează însă neapărat locul, cât persoana alături de care îți vei duce viața. Acest om poate fi un nou iubit/o nouă iubită, dar și cineva complet străin, cu care nu ai mai avut de-a face până acum, și care va aduce un suflu nou în viața ta.

Horoscop mâine, 17 iulie, Pești

Dacă ți-a fost teamă să te îndrăgostești sau ai ținut și cu dinții de inima ta din piept, să o dăruiești acum îți va veni atât de la îndemână. Constați că puterile iubirii sunt magice și că atunci când ți se urcă la cap, nu ai altceva de făcut decât să te supui. Horoscopul de mâine poate să presupună o schimbare în situația ta romantică, asigurându-te că te vei distra și vei trăi viața cu inima deschisă.

Horoscopul zilei de mâine, 17 iulie, invită zodiile într-un dans profetic al începuturilor și sfârșiturilor.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Cosmopolitan

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?
Incepe quiz
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.