Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 17 iunie 2022: chiar și după cele mai aprige furtuni răsare soarele, iar nenorocirile Capricornului sunt trecătoare

Horoscop mâine, 17 iunie 2022: chiar și după cele mai aprige furtuni răsare soarele, iar nenorocirile Capricornului sunt trecătoare

Redactor Andreea Baluteanu

Numai vești bune ne aduce contextul astrologic al zilei de mâine, 17 iunie. Luna se mută în Vărsător, îmbunătățind relațiile cu prietenii și colegii, dar și implicarea în cauzele sociale. Tot acum, trigonul dintre Lună și Mercur în Gemeni ne conferă abilități practice, retorice și lingvistice, dar și independență în gândire.

Tabloul astrologic este completat de sextila dintre Lună și Jupiter în Berbec, o ocazie perfectă pentru a atinge succesul social și material și pentru a avea parte de reușite în activitățile filantropice.

Află din rândurile de mai jos care sunt efectele horoscopului zilei de mâine, 17 iunie, asupra zodiilor!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 17 iunie, Berbec

Ești un lider neprețuit mâine și vei constata că toți cei din jur se îndreaptă către tine pentru îndrumare. Atât prietenii, cât și familia și colegii sunt dornici să îți urmeze sfaturile, dar și să îți imite exemplul. Poate că nu îți stă în fire să fii responsabilă, dar acum ar trebui să încerci.

femeie imbracata in super erou pe fundal alb

Horoscop mâine, 17 iunie, Taur

Uneori, cea mai sigură cale de a ajunge acolo unde îți dorești este să pornești la pas ușor. Nu îți bate capul cu cursele cu ritm rapid și nici măcar cu maratoanele vieții, acum stabilitatea unei plimbări e tot ce îți trebuie. Nu numai că astfel te vei bucura de peisaj, dar vei ajunge cu siguranță acolo unde îți doreai.

Horoscop mâine, 17 iunie, Gemeni

Cineva te împinge de la spate și depune presiune asupra ta, ajungând la un moment dat să fie ușor prea sâcâitor. Dar, în loc să reacționezi agresiv, gândește-te dacă nu cumva se comportă astfel pentru binele tău. Se pare că are motive întemeiate să încerce să te scoată din zona de confort.

Horoscop mâine, 17 iunie, Rac

Uită tot ce știi despre tine, ești capabilă de lucruri mărețe mâine. Dispare teama și dispar și precauțiile inutile, iar ce rămâne este o războinică în stare să mute și munții din loc. Așadar, dacă simți că te-ai plictisit de stilul de viață actual, mai ales de munca ta, cere șefului tău noi responsabilități.

Horoscop mâine, 17 iunie, Leu

Cu cât ești mai deschisă la noi aventuri acum, cu atât mai bine. Fie că pornești într-o călătorie sau deschizi o afacere, ține cont că e mai bine să te alături cuiva care are aceleași obiective. Două capete sunt mai bune decât unul acum, iar unde sunt și mai mulți, puterea crește.

Horoscop mâine, 17 iunie, Fecioară

Fii mai catolică decât Papa: așa sună sfatul pe care ți-l oferă cu mărinimie astrele acum. Este cazul să dai dovadă de corectitudine și să faci totul ca la carte fiindcă altfel pot exista impedimente sau chiar surprize neplăcute pe drum. Nu e deloc ieșit din comun să apară un control neașteptat care să schimbe regulile jocului.

Horoscop mâine, 17 iunie, Balanță

Bucură-te de ceea ce are să îți ofere viața acum fiindcă cu siguranță ești răsfățata sa. Adevărul este că astrele adoră zodiile care știu cum să trăiască, iar tu ești una dintre ele. E simplu; fă ce îți spune inima, spiritul te va îndruma întotdeauna în direcția potrivită, fie că presupune o nouă iubire sau un trai mai modest.

Horoscop mâine, 17 iunie, Scorpion

Unde te grăbești așa? Nu e nicio linie de sosire la care să ajungi înaintea altora și nici nu există un finiș musai de atins. Dacă îți vei impune un ritm draconic nu vei face decât să obosești înainte de vreme, spun astrele. Așadar, ca să eviți epuizarea, mișcă-te cât mai lent pe tot parcursul zilei, scăldându-te în energia ta zen.

Horoscop mâine, 17 iunie, Săgetător

Demult nu ai mai trăit o zi atât de plină de bucurie pură precum aceasta, spun astrele. Se pare că ai șansa să savurezi compania oamenilor dragi în momente de relaxare neprețuite. Nu stați acasă, ieșiți neapărat în oraș fiindcă există posibilitatea de a te remarca și chiar de a deveni celebră.

Horoscop mâine, 17 iunie, Capricorn

Chiar și după cele mai aprige furtuni răsare soarele: iată o lecție de viață care poate face diferența dintre o existență tihnită și una tenebroasă. Ești cuprinsă de sentimente negative acum și pare că totul merge prost în viața ta, dar în realitate orice nenorocire este trecătoare. Nu lua o decizie rea sub impulsul momentului.

femeie cu umbrela care priveste spre cer asteptand sa treaca norii

Horoscop mâine, 17 iunie, Vărsător

Drumul spre iad e pavat cu intenții bune… ale celorlalți, în cazul tău. Oamenii care îți stau alături nu îți vor răul, dar tot bătându-te constant la cap din cele mai neînsemnate cauze pot ajunge să te scoată din minți. E periculos acum mai ales să urmezi sfaturile apropiaților.

Află care sunt cele mai comune prejudecăți despre zodia Vărsător!

Horoscop mâine, 17 iunie, Pești

Realizează că e alegerea ta dacă te stresezi sau dacă îți păstrezi liniștea sufletească, și reușitele nu au nimic de-a face cu atitudinea pe care o iei. Luna în Vărsător te calmează, însă valurile vieții se întețesc și caută să depună presiune asupra ta. Încearcă să menții un ritm stabil și nu te lăsa distrasă!

Horoscopul zilei de mâine, 17 iunie, aduce zodiilor pace spiritului, dar și oportunitatea unor realizări mărețe.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.