Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 17 noiembrie 2022: Fecioara se luptă cu o traumă din copilărie și trăiește frumos fiindcă a înfruntat monștrii trecutului

Horoscop mâine, 17 noiembrie 2022: Fecioara se luptă cu o traumă din copilărie și trăiește frumos fiindcă a înfruntat monștrii trecutului

Redactor Andreea Baluteanu

Punem accentul pe comunicare în horoscopul zilei de mâine, 17 noiembrie! Mercur intră în Săgetător, iar în următoarele zile ideile devin optimiste, ne e mai ușor să ne exprimăm și debordăm de umor. Filosofia, educația înaltă și încrederea în forțele proprii vor deveni coordonatele perioadei următoare.

Citește și: Horoscopul lunii decembrie 2022: anul se încheie într-o explozie de magie și creativitate, iar miracolele se înmulțesc după solstițiul de iarnă

Cu toate acestea, cuvintele noastre nefiltrate ne pot duce la probleme mari, căci nu mai trecem prin uzul rațiunii ceea ce spunem și vorbim din ce în ce mai liber.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 17 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Berbec

Îți este dificil să fii mulțumită de felul cum arăți sau cum trăiești în ultima perioadă? Poți pune capăt acelor dubii acum. Înțelege că nu există nici pe departe un singur tip de corp atrăgător și că cei care pășesc pe drumul lor, fără să țină seama de regulile societății, nu sunt ratați, sunt vizionari.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Taur

Dorești să îți spui părerea asupra unui subiect, dar parcă te jenezi de ce lucruri se vor aduce în discuție. Această stânjeneală pe care o resimți la adresa celor întâmplate nu te va ajuta însă prea tare, dimpotrivă. Ea poate fi determinată de modul în care ai fost crescută sau de prejudecățile pe care le-ai adunat, dar poate fi depășită.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Gemeni

Un comentariu răutăcios pe care îl face un partener de discuție despre originea ta, despre părinți sau despre credințe, te va irita atât de tare încât ești convinsă că e cazul să rupi relația. Însă mai degrabă dă șansa celui ce te-a jignit să se explice. Nu înghiți insulta, dar nici nu o transforma în pricină de pus capăt relației.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Rac

Din cauza neîncrederii în tine, ajungi să împrăștii un nor de toxicitate mâine, spun astrele. Muncești de zor la o realizare, dar ți se pare că e tot mai departe de a fi împlinită. Nu te răzbuna pe ceilalți, așa cum ai tendința de a o face, căci consideri că nu s-au implicat îndeajuns. Nu aceasta e problema.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Leu

După atâta muncă și tensiune, mai e cazul să te și distrezi. Ceea ce te oprește e însă credința că modalitatea ta preferată de amuzament nu se ridică la înălțimea preocupărilor rafinate ale celorlalți. Ce contează e însă să fii tu, autentică și fericită, mai ales că o astfel de atitudine îți va atrage cât de curând simpatia celorlalți.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Fecioară

Unele convingeri inoculate încă din copilărie te descurajează să te bucuri de timpul tău liber. Poate că te codești să te relaxezi așa cum îți place fiindcă ți s-a spus că e prea costisitor, că faci risipă sau îi deranjezi pe ceilalți. Lasă aceste convingeri deoparte și încearcă să îți răspunzi sincer la întrebarea: chiar faci rău bucurându-te de viață?

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Balanță

Relația cu un coleg sau cu un prieten e perturbată de secretomania acestuia. Ai impresia că îți ascunde ceva în mod deliberat sau că îi este teamă să îți vorbească, ceea ce face atmosfera dintre voi neplăcută și stângace. E posibil ca vina să îți aparțină și ție, însă, pentru că nu reușești să te deschizi.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Scorpion

Să discuți cu un amic sau chiar cu un coleg de care ești mai apropiată despre un simptom care te tulbură e o idee minunată acum. E posibil ca acesta să fi trecut prin aceeași situație fără știința ta și să îți ofere sfaturi întemeiate, de un real ajutor. Nu te grăbi însă să le pui pe toate în aplicare.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Săgetător

Să îți exprimi ideile și opiniile e mai mult decât încurajat de Mercur acum. Ai claritate în discurs și reușești să convingi ușor. Singura problemă poate fi o persoană cu autoritate, care se află în auditoriu, și care poate să se opună vehement libertății de expresie. Luptă însă pentru drepturile tale!

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Capricorn

Vise ascunse îți pot revela de ce greșești acum în legătură cu o problemă de familie. Necazul e că încerci să implici logica și să o folosești ca să înțelegi comportamentul celor dragi. Adu-ți aminte că emoțiile sunt însă de multe ori iraționale și că, procedând astfel, te vei îndepărta de cei pe care îi iubești.

femeie care doarme in pat

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Vărsător

Pot reveni în viața ta oameni cu care nu ai mai vorbit de mult, iar relația se încheagă repede, spun astrele. Dar la fel de posibil e ca aceste persoane să te irite fiindcă aduc în discuție, cu lejeritate, o problemă prea personală. Dacă se întâmplă așa, nu te simți obligată să răspunzi, dar nici nu țipa la ei fiindcă au adus subiectul în discuție.

Horoscop mâine, 17 noiembrie, Pești

Simți nevoia să cheltui mai mult decât îți poți permite ca să menții vie o prietenie? Se pare că există multe probleme între voi, dar nu neapărat numai de natură financiară. Întreabă-te: dacă nu ar mai exista banii, ai fi respectată așa cum meriți, sau ai avea și mai mult de suferit?

Horoscopul zilei de mâine, 17 noiembrie, aduce zodiilor șansa unei comunicări de top, dar și prea multă aciditate și onestitate.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Te simți îngrozitor? Fă testul și vei primi cel mai frumos compliment
Incepe quiz
Te simți îngrozitor? Fă testul și vei primi cel mai frumos compliment

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.