Horoscop
Înapoi la

Horoscopul lunii decembrie 2022: anul se încheie într-o explozie de magie și creativitate, iar miracolele se înmulțesc după solstițiul de iarnă

Horoscopul lunii decembrie 2022: anul se încheie într-o explozie de magie și creativitate, iar miracolele se înmulțesc după solstițiul de iarnă

Redactor Andreea Baluteanu

Creativitate, imaginație bogată, fantezie, miracol și magie: acestea sunt principalele caracteristici ale celei mai frumoase și mai pline de generozitate luni a anului. Horoscopul lunii decembrie încheie o serie de retrograde, mută Jupiter în Berbec, după o călătorie fabuloasă în Pești, și sfârșește anul cu un nou retrograd al lui Mercur.

Vezi și care sunt zodiile blocate într-o rutină negativă!

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul lunii decembrie! Vezi ce îți rezervă astrele în această perioadă!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul lunii decembrie 2022: care sunt evenimentele celeste

Decembrie începe pe picior mare, cu Neptun care își reia mișcarea directă în zodia pe care o conduce, Pești. Pe 3 decembrie, compasiunea și idealismul ne pot ajuta să schimbăm lumea.

Pe 6, Mercur intră în Capricorn, transformând comunicarea într-o afacere practică și punând accent pe carieră și responsabilitate.

Luna plină din Gemeni se manifestă pe 7 decembrie, aducând cu ea trecutul, care se întoarce să ne bântuie, și stârnind supărare și dorința de răzbunare. În schimb, Luna Nouă de pe 23 are loc în Capricorn, constituind un moment miraculos pentru noi începuturi.

Capricornul primește vizita lui Venus pe 9 decembrie, așa că zodiile vor fi implicate serios în afaceri și aspecte profesionale. Ceres în Balanță, pe 18, aduce echilibru în viață și ne hrănește sufletele.

Pe 20 decembrie, Jupiter intră în Berbec, iar viața deprinde un ritm acerb, semnele fiind infuzate cu energie din plin de la planeta norocului.

Pe 21 decembrie, Soarele intră în Capricorn, marcând și solstițiul de iarnă. Ne putem simți copleșiți de sarcinile neîntrerupte, dar vom fi totuși motivați de ambiție și de prestigiu.

După atâtea vești bune, vom fi oarecum surprinși să aflăm că anul se încheie pe un ton îngrijorător. Mercur își începe retrogradul în Capricorn, îndemnându-ne să ne gândim la trecut. Lecția e că nu ne vom putea bucura de viitor până ce nu vom înțelege ce a fost.

Horoscopul lunii decembrie 2022: ce le este pus deoparte zodiilor

BERBEC. Până să intre Jupiter în semnul tău și să simți că l-ai apucat pe Dumnezeu de picior, cu siguranță vei mai avea de pătimit la începutul lui decembrie. Apar numai obstacole și capcane în calea ta. Fii atentă mai ales la aspectele profesionale, căci poți fi sigur că un proiect s-a terminat cu bine pentru a constata apoi că există erori care te încetinesc. Luna plină de pe 7 presupune încheierea unei etape din viața ta. Odată ce Jupiter va intra în zodia ta, vei simți că ai un înger păzitor și vei beneficia de noroc în carieră și în dragoste. În Ajun poți transforma o idee veche în realitate.

Cele mai norocoase zile: 6, 20, 24

TAUR. Ai mare nevoie să te organizezi impecabil la muncă, căci lucrurile nu sunt ceea ce par. În prima parte a lunii, poți să simți tensiunea la job sau să cheltui mai mult decât îți permite portofelul. Nici viața de familie nu e mai bună, dovedindu-se mai degrabă haotică. Va trebui să respingi o cerere sau o propunere din partea unei rude. Intrarea lui Jupiter în Berbec aduce însă șanse de vindecare sau o întâlnire călăuzitoare. Ai grijă la stresul emoțional puternic resimțit în preajma Crăciunului. Ai o dispoziție excelentă și luminoasă spre finalul anului.

Cele mai norocoase zile: 4, 12, 22

GEMENI. Abține-te de la excese fiindcă îți vor face rău mai mult ca niciodată în această lună, fie că e vorba despre mâncat, băut sau cheltuit. În prima parte a lunii te simți obosită, chiar epuizată, și e musai să dai la o parte orice preocupări pentru a te concentra pe vindecare și odihnă. Relațiile sunt avantajate de Luna plină de pe 7 decembrie, când poți să atingi un hotar în viața ta sentimentală. O oportunitate extraordinară în carieră, una pe care nu ai mai întâlnit-o în ultimii zece ani, se anunță după 20 decembrie. Dacă ai de luat o decizie financiară, acum e un moment bun.

Cele mai norocoase zile: 5, 14, 23

fata roscata cu pistru care bea dintr-o cana de cafea

RAC. Credința e importantă pentru tine în această lună a anului și îți va da cumva încrederea că tot răul e spre bine. Însă mai e mult până acolo. Poate exista o aplecare spre depresie și burnout, așa că nu mai amâna să te odihnești și nu mai ignora semnalele date de corp. O vizită la medic sau la terapeut va da roade. Privește provocările mentale ca pe o modalitate de a deveni mai bună. La mijlocul lunii poate fi dezvăluit un secret dureros, dar ai familia lângă tine. Până la urmă, această ultimă lună a anului e o bătălie din care vei ieși însă învingătoare și mai puternică. O cerere în căsătorie în cele din urmă zile ale lui 2022 va aduce nehotărâre și confuzie.

Cele mai norocoase zile: 14, 18, 23

LEU. La începutul lunii, inspirația e rodnică și puternică, așa că vei avea numeroase idei originale pe care nu ar strica deloc să le notezi undeva. Luna plină în Gemeni anunță un eveniment fabulos, la care vei străluci. O călătorie într-un loc pitoresc, eventual întovărășită de familie, va aduce numai bucurie. La mijlocul lunii înveți ceva ce ai încercat să asimilezi din noiembrie și nu ai reușit. După atâta distracție și clipe plăcute, nu e de mirare că va fi necesar un compromis. Sfârșitul anului poate aduce oportunități profesionale, dar și nervi și iritare. Fii mai tolerantă cu cei apropiați: chiar dacă te scot din minți, se află în viața ta cu un motiv.

Cele mai norocoase zile: 5, 15, 24

FECIOARĂ.  Ai reușit să te detașezi de ce nu funcționa pentru tine în lunile trecute și acum vei vedea roadele strădaniei tale. Nu mai rămâne decât să privești la ce frumos s-a legat viața ta și să aștepți cu entuziasm să începi un nou capitol al vieții tale. Se deschid numeroase uși, mai ales după Luna plină în Gemeni, numai să ai și tu ochi pentru ele. În jurul datei de 11 decembrie vei fi chemată să mediezi un conflict: fii cât mai deschisă și ascultă ambele părți. În perioada Crăciunului ai șansa să îți găsești un partener, dacă erai single și în căutare, iar spre finalul anului îți crește fertilitatea.

Cele mai norocoase zile: 2, 11, 20

BALANȚĂ. Trebuie neapărat să te ocupi de un proiect sau de o sarcină la începutul acestei luni. Chiar dacă este posibil ca nivelul de stres să fie ridicat, iar provocările, numeroase și sâcâitoare, aceste capcane vor reprezenta mai degrabă o binecuvântare, căci te ajută să înveți ceva. Se anunță oaspeți la mijlocul lunii, de care nu ai chef, dar apare și o persoană de care erai legată în trecut și care te determină să devii sentimentală. Fii bună și blândă cu acești oameni, dar evită să le preiei problemele și să le absorbi sentiementele negative. Perioada de după Crăciun e fantastică pentru cupluri.

Cele mai norocoase zile: 9, 18, 27

SCORPION. Mai predă din acele responsabilități de care simți că nu te mai poți ocupa decât cu prețul sănătății tale; până la urmă, să delegi e mai potrivit ca oricând în luna întrajutorării. Se întâmplă ceva sau apare cineva în viața ta care îți va răni sentimentele, dar, înainte să faci din țânțar armăsar, amintește-ți că ești mai sensibilă ca niciodată acum. Poate fi dificil să te ții de planuri și vei fi în situația de a amâna proiecte sau petreceri. Luna decembrie e imprevizibilă, ducându-te dintr-un loc într-altul, dar această spontaneitate e minunată în viața amoroasă. Nu ai mai avut de 12 ani atât noroc cât ai acum!

Cele mai norocoase zile: 7, 18, 25

SĂGETĂTOR. Prima parte a lunii este plină de bucurie și de creativitate. Știi cum să te bucuri de viață și le arăți și altora cum se trăiește. Ai însă grijă la înclinația spre extravaganță, căci se va dovedi a fi destul de periculoasă în această perioadă. Multe întâlniri și evenimente sociale au loc cu precădere în prima parte a lunii, iar acum poți simți că atitudinea mult prea zgomotoasă a cuiva apropiat te irită. Fii mai blândă cu el, se mai întâmplă în această parte a anului. La una dintre aceste întruniri, poți descoperi și un potențial client sau partener, așa că fii cât mai fermecătoare.

Cele mai norocoase zile: 1, 17, 25

CAPRICORN. Arăți o nouă latură a ta lumii, iar ca urmare te vei simți ori mai liberă, ori, din păcate, mai singură și mai izolată. Orice ar fi, dovedește-te plină de empatie și de tact și întreabă-te tu cum ai proceda în locul celorlalți. Poate exista prea multă presiune, de a fi excesiv de veselă, și acest lucru să își pună amprenta asupra ta. Poți să treci peste această capcană amintindu-ți că luna decembrie ar trebui să fie mai mult despre bunătate și generozitate decât despre cadouri. Spre finalul lunii poți rezolva o chestiune legată de educație și te vei simți de minune în compania colegilor.

Cele mai norocoase zile: 8, 16, 27

fata vesela si bucuroasa care face ingeri in zapada

VĂRSĂTOR. E minunat să te implici și să faci totul pentru bunăstarea celorlalți la finalul lunii, dar e musai să mai ai grijă și de tine. Nu ai să poți ajuta pe nimeni dacă ești epuizată și nici nu mai poți să ții ochii deschiși de oboseală. Pot interveni acum frustrări în relația cu copilul, cu iubitul sau cu părinții. Ține cont că pentru tine decembrie va fi cea mai lentă și mai puțin productivă lună din an, așa că măsoară-ți așteptările. După Crăciun, e timpul să reaprinzi flacăra pasiunii într-o relație adormită. Dacă reapare o problemă din trecut spre finalul anului, mesajul este acela de a o rezolva odată pentru totdeauna.

Cele mai norocoase zile: 1, 17, 21

PEȘTI. Dacă simți că ai prea multe pe cap, soluția e simplă: mai deleagă din numeroasele însărcinări pe care ți le-ai asumat. Până la urmă, nu ești singura care se poate ocupa de ele. Dacă vei insista să faci totul singură, poți ajunge în situația de a da curs unor izbucniri temperamentale. Ce să mai iei în calcul? Apare cineva din trecutul tău, pe care simți nevoia să te răzbuni, ceea ce va constitui o mare greșeală. Mai bine ai accepta să îl vezi și ai face pace cu deciziile pe care le-ați luat. Ultimele zile ale anului stau sub semnul prosperității.

Cele mai norocoase zile: 10, 16, 28

Horoscopul lunii decembrie 2022 aduce zodiilor magie și perspective, dar și câteva capcane.
 
 

Surse foto: iStock

Surse articol: astrology.com, yearly-horoscope.org

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Zodiile care își blesteamă fostele iubiri