Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 18 august 2023: Peștii presară cu praf de zâne pe o relație, proiectând însușiri de Făt-Frumos unui broscoi râios

Horoscop mâine, 18 august 2023: Peștii presară cu praf de zâne pe o relație, proiectând însușiri de Făt-Frumos unui broscoi râios

Redactor Andreea Baluteanu

Țintește spre visele tale în horoscopul zilei de mâine, 18 august. Conjuncția dintre Lună în Fecioară și Marte în Fecioară dă zodiilor puterea de a obține ce își doresc.

Cele 4 zodii care vor începe un nou capitol în viața lor luna asta. Ce surprize le-au pregătit astrele

Energia și entuziasmul sunt debordante, așa că semnele vor avea și aliații necesari pentru a reuși.

Vezi ce îți este prezis în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 18 august, Berbec

Dacă tot ți-e poftă de... diverse, de ce nu folosești acest prilej astral pentru a infuza un cocktail de vitamine ființei tale răvășite după o vară atât de călduroasă? Mergi la piață și cumpără legume și fructe proaspete și colorate, după cum îți dă ghes inima. Ca să fie „treaba treabă”, asigură-te că vei chema la tine și un grup de prieteni cărora să le gătești din minunățiile cumpărate.

Horoscop mâine, 18 august, Taur

Emani charismă de la sute de pași distanță și vei fi mâine o prezență fermecătoare, spun astrele. Așa că nu ezita să flirtezi! Nu sta într-un colț izolat/ă, așteptând în zadar să fii remarcat/ă. Afișează acel zâmbet scânteietor, bate ispititor din gene și asigură-te că privirile tuturor sunt lipite de tine. Din când în când e minunat să te distrezi fără rezerve.

Horoscop mâine, 18 august, Gemeni

Nu există cuvintele „conversații mărunte” sau „de conveniență” în vocabularul tău mâine. Nu îți arde câtuși de puțin de small talk, tot ce îți dorești să abordezi sunt subiecte profunde care să te apropie de cei din jur. Așa că renunță la întâlnirile de grup sau, chiar dacă vă vedeți în gașcă, ia deoparte o singură persoană cu care să vorbești serios acum.

Horoscop mâine, 18 august, Rac

Marte aprinde focul libertății în inima ta, ceea ce e adesea atât de revigorant pentru o zodie de apă, dar, deși delicioasă, pasiunea poate fi uneori periculoasă. Se poate întâmpla să te arzi. Mai ales dacă simți că dezvolți sentimente puternice la adresa cuiva interzis – cum ar fi un amic sau o persoană cu care o relație ar fi imposibilă –, amintește-ți că acest context astrologic nu cunoaște precauția, dar tu ar trebui.

Horoscop mâine, 18 august, Leu

Tu ești zodia guvernată de inimă, dar uneori uiți, în tumultul cotidian, să te îngrijești tocmai de ce e mai important pentru tine. Așa se întâmplă și acum. Ai început să privești iubirea „cu ochi greșiți”, considerând-o o întâmplare miraculoasă, magică, și nu ceea ce este cu adevărat: o energie – cea mai specială – atrasă de atitudinea corectă.

Horoscop mâine, 18 august, Fecioară

Cea mai mare greșeală pe care o poți comite acum este aceea de a îți face planuri. Ține-te cât se poate de departe de ele, mai ales dacă presupun să incluzi și pe altcineva. Ai o poftă contagioasă de libertate, și nu știi când ți se va face dor să rătăcești printr-un alt oraș sau chiar să cumperi bilet la un avion pentru cea mai apropiată destinație.

Horoscop mâine, 18 august, Balanță

Dă o pauză creierului tău supraîncărcat, supra lucrat și super analitic mâine, implicându-te în activități care nu necesită gândire, cum ar fi sportul, treburile casnice sau arta. E musai să mai oprești motoarele minții tale și în schimb să te lași dus/ă de val. Activitățile creative sunt excepțional de revigorante din acest punct de vedere.

Horoscop mâine, 18 august, Scorpion

De obicei, tu ești atras/ă de aspectul fizic înainte de orice, fiind una dintre cele – dacă nu cea mai cea – senzuale zodii. Dar mâine planetele schimbă puțin regulile jocului și fac astfel încât o minte briliantă să fie mai apetisantă decât un trup perfect. Profită intervenind în conversații fascinante în care îți poți găsi alesul/aleasa.

cuplu care se saruta in fata cerului negru pe care e desenata o inima

Horoscop mâine, 18 august, Săgetător

Să te bucuri de o ascensiune fulminantă în viață presupune să fii „bun/ă” la regulile jocului. Mâine ai șansa de a avansa enorm spre un obiectiv din cariera ta sau chiar de a-l bifa. Nu trebuie decât să fii prezent/ă, de această dată, nu să muncești. Poți ajunge în cele mai înalte cercuri, în elita elitelor, așa că nu subestima contactele profesionale, considerându-le lipsite de importanță sau banale.

Horoscop mâine, 18 august, Capricorn

Rutina nu îți place câtuși de puțin mâine, dar înțelegem dacă setea de călătorii care te lovește brusc nu poate fi astâmpărată cu peisaje superbe. Însă nu înseamnă că nu te poți descurca, cu un strop de creativitate. Alege o destinație la care visezi de mult și poartă-te de parcă ar urma să o vizitezi: fă-ți un plan, învață limba locală sau citește recenzii de călătorie.

Horoscop mâine, 18 august, Vărsător

Zodia ta arde mâine! Fie că discuți despre principiile chimiei moleculare sau seduci fizic un partener, te vei uita adânc în ochii săi și vei fi atât de lesne vrăjit/ă. Dar ține cont că ce se aprinde ușor se stinge la fel de repede, așa că, dacă îți dorești o conexiune mai serioasă, atunci arată-ți interesul pentru ea și nu privilegia numai latura fizică.

Horoscop mâine, 18 august, Pești

Ai tendința mâine de a face orice pentru perechea ta, inclusiv de a proiecta însușiri de Făt Frumos unei, iertate-ne fie vorbele, broaște râioase. Există însă și o soluție. Renunță să presari cu praf de zâne deasupra acelei relații – potențiale sau nu – și privește adevărul în față. Poate fi mai dureros, dar te va scuti de multe neajunsuri pe viitor.

Horoscopul zilei de mâine, 18 august, aduce zodiilor șanse la împlinirea unui vis.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce personaj ai fi într-o poveste cu zâne?
Incepe quiz
Ce personaj ai fi într-o poveste cu zâne?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.