Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 18 mai 2023: Scorpionul e în al nouălea cer, dansând pe nori încărcați cu energie magică universală

Horoscop mâine, 18 mai 2023: Scorpionul e în al nouălea cer, dansând pe nori încărcați cu energie magică universală

Redactor Andreea Baluteanu

Ce bine ne simțim odată ce ne-am luat „adio” de la Mercur retrograd! Sextila dintre Mercur în Taur și Saturn în Pești ne permite să trecem la acțiune atât în viața profesională, cât și în proiectele personale. Important e că lucrurile încep să meargă, iar inițiativa e din nou răsplătită corespunzător.

5 zodii care prețuiesc loialitatea mai presus de orice altceva

Folosește logica în finanțe și afaceri, dar și pentru îndeplinirea propriilor vise. Gândurile bune au o putere înzecită în acest context astrologic promițător.

Află din rândurile de mai jos ce alte conotații are horoscopul zilei de mâine, 18 mai!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 18 mai, Berbec

Bucură-te de ceea ce are să îți ofere această minunată lume în horoscopul zilei de mâine, 18 mai. Sunt atâtea plăceri senzoriale care nu costă nimic și care îți pot bucura sufletul. Fie că lași adierea vântului sau căldura soarelui să îți mângâie chipul, savurezi deliciile unei bucătării internaționale sau asculți o orchestră talentată de jazz, vei resimți încântarea deplină a vieții.

Horoscop mâine, 18 mai, Taur

Fă-ți timp pentru acea pasiune sau hobby pe care le-ai neglijat în ultima perioadă, renunțând însă să îți mai pui singur/ă presiuni. Nu trebuie să dai pe dinafară de talent, nu e musai să fii plătit/ă și nici măcar nu trebuie ca interesul tău să fie unul convențional sau la modă. Nu aceasta e ideea, important e să te distrezi în tot acest răstimp.

Horoscop mâine, 18 mai, Gemeni

Dacă munca de zi cu zi nu îți mai aduce niciun strop de plăcere, cu siguranță e cazul să faci ceva. Nu contează dacă traiectoria ta profesională e scăldată în lumina reflectoarelor sau scufundată în munți de bani. Atunci când te plictisești sau te enervezi constant, privind desfășurarea activităților ca pe o corvoadă a lui Sisif, e cazul pentru o reconversie profesională.

Horoscop mâine, 18 mai, Rac

Cum poți să te bucuri de relații autentice, cât mai profunde și mai reale? Făcând cunoștințe noi într-un mediu încărcat de vibrații bune. Fie că începi să frecventezi o practică spirituală sau te alături unui club de carte sau unui grup ce vizează dezvoltarea personală, vei întâlni oameni care gândesc la fel și alături de care poți închega relații trainice. Momentan poți fi și doar observator.

Horoscop mâine, 18 mai, Leu

Apare acum în cercul tău un șef sau un coleg nou față de care te simți instant reticent/ă fiindcă erai mai loial/ă celui/celei care a ocupat postul anterior. Indiferent de motive, încearcă să nu te lași influențat/ă de preconcepții dacă nu vrei ca progresul tău să aibă de suferit. Altfel, astrele îți dăruiesc o mare charismă pentru a putea cuceri acest om.

Horoscop mâine, 18 mai, Fecioară

Ce spui despre imersiunea într-o altă cultură? Cu cunoștințe atât de profunde ca ale tale, nu a fost nicicând mai ușoară. Ce trebuie să faci mâine e să discuți cu o persoană dintr-un alt mediu, fie că e vorba de un vecin sau un coleg. Nu te gândi la ce vă separă, ci la cât de mult vi se vor lărgi orizonturile descoperindu-vă reciproc. Se poate lega și o relație amoroasă.

Horoscop mâine, 18 mai, Balanță

Te-ai săturat de glumele nesărate și remarcile enervante ale celor din jur, care au catalogat mereu atenția ta la detalii drept o obsesie nesănătoasă? Nu e nimic, le „arăți tu lor” mâine. Se pare că abilitățile de concentrare superioare oricărui muritor vor fi atât de prețuite încât poți obține o poziție socială sau profesională superioară datorită lor.

Horoscop mâine, 18 mai, Scorpion

Ești în al nouălea cer, dansând pe nori încărcați cu energia magică universală. Motivul e că romantismul și dragostea înflăcărată au poposit în viața ta atunci când te așteptai mai puțin. Dacă nu mai vrei să fii singur/ă, mâine este timpul să îți schimbi statutul. Fii însă deschis/ă mai ales către străinii chipeși, fie că îi întâlnești la coadă la covrigi sau în cafeneaua ta preferată.

Horoscop mâine, 18 mai, Săgetător

Încetează să mai consideri că metodele de a-ți îmbunătăți starea de sănătate sunt automat plictisitoare, în timp ce plăcerile periculoase au o savoare aparte. Dă gust preparatelor cu puține calorii, alegând fructe și legume proaspete, de calitate, sau înlocuiește mersul la sală cu o oră de zumba sau de cardio pe o muzică ritmată.

Horoscop mâine, 18 mai, Capricorn

Viața ta amoroasă primește o infuzie de energie cosmică vibrantă și intră în combustie spontană, punându-te pe proverbialul jar. Poartă o conversație înflăcărată cu cel/cea drag/ă, având grijă să te prezinți în cea mai bună lumină. Lasă-l să-ți descopere singur/ă defectele, acum este momentul să îi arăți de ce ești considerat/ă una dintre cele mai pline de calități zodii.

cuplu alb negru care se imbratiseaza pe fundal alb

Horoscop mâine, 18 mai, Vărsător

Ai o combinație de optimism și umor acid și sec care te transformă într-un balsam pe sufletul oricărui semn aflat la ananghie. Pe de altă parte, să știi că te ajuți și pe tine atunci când dai sfaturi amoroase, și nu numai adunând karma bună. Dimpotrivă, atunci când vei da o povață deosebit de înțeleaptă vei realiza că ți se aplică de minune și ție.

Horoscop mâine, 18 mai, Pești

Unde-s doi puterea crește și dușmanul nu răzbește: această antică pildă de înțelepciune ți se potrivește mănușă mâine. Cum poți descoperi cu cine să colaborezi? Cere părerea asupra realizărilor tale sau a unui proiect unui om a cărui opinie o stimezi. Imediat ce își va exprim părerea vei ști dacă e posibilă cooperarea dintre voi.

Semne bune are horoscopul zilei de mâine, 18 mai, care ne face să chiuim pentru că Mercur nu se mai află în retrograd.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.