Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 18 noiembrie 2022: din sete de glorie, Săgetătorul trage sforile pentru ca cineva să cadă în mâna sa, dar se împiedică de propria capcană

Horoscop mâine, 18 noiembrie 2022: din sete de glorie, Săgetătorul trage sforile pentru ca cineva să cadă în mâna sa, dar se împiedică de propria capcană

Redactor Andreea Baluteanu

Setea de glorie și de succes domină horoscopul zilei de mâine, 18 noiembrie. Astfel, sextila dintre Soarele în Scorpion și Pluto în Capricorn conturează conexiuni ambițioase și dorința de a atinge măreția.

Vezi și cum stai cu banii în 2023!

Va trebui să ai mare grijă, căci această nevoie de putere poate să ajungă să se resimtă precum o obsesie.

Află ce îți aduce și ție horoscopul zilei de mâine, 18 noiembrie.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Berbec

O colaborare sau un proiect îți poate ridica mult valoarea de piață acum, spun astrele. Această cooperare îți va aduce putere și glorie, însă în același timp implicarea poate presupune și consumul tuturor resurselor tale. Se prea poate ca ceilalți să nu participe în același grad ca și tine și să sfârșești prin a face toată munca singură.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Taur

Să știi că o persoană la care ții mult și a cărei opinie o respecți e de aceeași părere cu tine într-o chestiune importantă sau îți împarte credințele politice sau spirituale te va ajuta mult în aceste momente. Simplul fapt că mai e cineva care gândește așa îți va da tăria de a continua.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Gemeni

Puterea ta imensă de muncă va impresiona pe cineva suspus, dar e posibil să îți umfle și orgoliul și să te determine să acționezi arogant. În loc să colaborezi sau să îți închei sarcinile zilnice, tinzi să preiei responsabilități mai mari numai cu scopul de a impresiona. Nu așa se procedează.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Rac

Trebuie să vorbești în public sau să îți expui părerea despre un subiect controversat? Nu va fi ușor, dar te vor ajuta două lucruri, te sfătuiesc astrele. Unul dintre ele este să ai alături pe cineva care te susține, iar celălalt, să privești în ansamblu, astfel încât să fii sigură că deții perspectiva corectă.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Leu

Dacă ai de gând să organizezi o vânzare online sau să te alături unui grup care se ocupă cu schimburile, asigură-te înainte de toate că nu există suspiciuni privind proprietatea. Astrele sunt de părere că poate fi posibil să te cerți cu cineva fiindcă ai dat un obiect care considerai că îți aparținea, dar nu era așa.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Fecioară

Nutrești convingerea că, dacă îți impui controlul sau influența asupra unei persoane, aceasta va acționa mai corect sau va lua decizia cea bună. Însă, deși cuvintele tale au putere de manipulare, vei ajunge să regreți pe termen lung această decizie. Să faci pe tiranul nu a dat niciodată bine.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Balanță

Ești convinsă că ar trebui să cheltui o sumă însemnată de bani pentru casa sau pentru familia ta, și cât timp fondurile nu constituie un impediment acum, ce poate cauza probleme e motivația ta. Se pare că de fapt încerci să câștigi influență asigurându-te că toată lumea îți este datoare.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Scorpion

Ai făcut o descoperire uluitoare despre propria persoană, pe care tânjești să o poți spune mai departe, afirmă astrele. Însă deși tu ești prea plină de intensitatea acestei realizări, pe care nu o mai poți ține numai pentru tine, să nu te aștepți nicidecum ca și ceilalți să fie la fel de onești sau de deschiși.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Săgetător

Astrele insistă că mâine este cazul să îți măsori reacțiile cu grijă. Amintește-ți că cine ridică sabia, de sabie va pieri. Pentru că te-ai săturat ca cineva să îți tot conteste deciziile, dorești să tragi sforile în spatele cortinei pentru ca această persoană să ajungă la mâna ta. Numai că vei avea o surpriză extrem de neplăcută.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Capricorn

Apropierea pe care o manifestă amicii față de tine a fost întotdeauna importantă, așa că poți face unele compromisuri pe baza sa. Există unele probleme între voi, dar astrele consideră că va fi greu să le discutați acum, mai ales dacă nu aveți această atitudine de obicei. Unele lucruri pot rămâne nespuse.

grup de colegi care vorbesc in jurul unei mese la munca

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Vărsător

Știi prea bine cum funcționează lucrurile la compania pentru care lucrezi și ești conștientă că practica este diferită de teorie. Așadar, nu te lăsa intimidată de un mesaj sau de o veste ce pare a fi negativă la început. Vei găsi o cale de a ocoli ce e mai rău, dar dacă permiți fricii să te guverneze, cu greu vei mai ieși la liman.

Horoscop mâine, 18 noiembrie, Pești

Între tine și prietenii tăi s-a iscat un hău emoțional. Deși sunteți la fel de apropiați, vă pot afecta sentimente neînțelese. Nici nu încerca să le pui un nume, insistă astrele, căci nu va fi cu putință. E mai bine să accepți că unele lucruri sunt imposibil de descifrat și că timpul le va rezolva pe toate.

Horoscopul zilei de mâine, 18 noiembrie, aduce zodiilor sete copleșitoare de glorie.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce te impiedica sa fii fericita?
Incepe quiz
Ce te impiedica sa fii fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.