Horoscop
Înapoi la

Cum stai cu banii în 2023, în funcție de zodie. Cine trage lozul câștigător

Cum stai cu banii în 2023, în funcție de zodie. Cine trage lozul câștigător

Ramona Jurubita

Trecerea în anul 2023 va reprezenta un pas către abundență. Saturn, planeta barierelor, nu va mai transmite energii limitative în sfera financiară, iar zodiile se vor putea bucura de câștiguri însemnate. Vrei să știi ce te așteaptă în următoarea perioadă? Atunci horoscopul banilor te va ajuta să descoperi detalii despre viitorul tău.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Când Saturn se va afla în Pești, abundența se va simți pe mai multe planuri – mai ales în domeniul artelor și în mass media. Asta înseamnă că persoanele care au cariere ce țin de aceste sfere au șanse mari să se îmbogățească în 2023. Anul acesta va reprezenta și primul pas real către redresarea dintr-o criză economică, iar speranțele tuturor vor crește când vor vedea cât de bine le merge încă din primele luni.

Astrele se aliniază pentru multe dintre semnele zodiacale, oferindu-le oportunități mari în plan profesional, menite să îi ajute să își sporească veniturile. Iar Saturn nu este singurul care va contribui la umplerea portofelelor. Jupiter, planeta abundenței, va intra în Taur, unde va împărți spațiul cu Uranus, planeta inovației. Multe proiecte cu potențial vor fi puse la punct în următoarea perioadă, fiindcă Uranus va susține toate ideile inovative. Din afacerile inteligente iese și profit, nu-i așa? Această aliniere planetară va fi un moment bun pentru investitori, iar economia pare să își revină considerabil. Dar cum banii circulă și putem să îi pierdem destul de repede, ar trebui să avem grijă de ei.

Folosește câteva trucuri pentru noroc la bani și prosperitate

Află totul despre finanțele tale din 2023, în funcție de zodie

Berbec
Sunt șanse ca mulți dintre banii tăi să fie investiți într-un eveniment și poate fi vorba de o nuntă sau ceva asemănător. Veniturile tale din 2023 nu vor avea o consecvență, dar te vei descurca și vei gestiona bine situațiile de criză. În general, tinzi să fii cheltuitor/oare, dar anul acesta vei simți o atracție puternică față de sumele mari. Vei munci mai mult pentru a obține cât ai nevoie și chiar îți vei extinde sfera de activitate.

Taur
Pare că anul acesta ți se vor îndeplini toate dorințele ce țin de profit, iar asta înseamnă că poți realiza tot ce ți-ai propus. Din păcate, ultimul trimestru din 2023 va fi mai greu și trebuie să faci un plan de cheltuieli, pe care să îl respecți cu strictețe. Oricum, situația ta financiară va fi mai bună ca în trecut și îți vei permite multe lucruri la care doar visai.

Gemeni
Prosperitatea îți va ieși în cale, ca și cum te aștepta de multă vreme. Dacă ești antreprenor/oare, o să ai un succes uriaș, iar banii vor veni la tine cu repeziciune. Fii precaut/ă și nu depune eforturi prea mari, căci o strategie potrivită ar putea să te scutească de munca fizică. Ai șanse de promovare, dar trebuie să nu te aventurezi spre investiții riscante.

Rac
Anul nu începe tocmai grozav pentru tine, fiindcă nu vei încasa câștiguri semnificative. S-ar putea totuși să primești înapoi sumele pe care le-ai împrumutat, dar investițiile proaste nu mai pot fi anulate. Ai răbdare și pregătește-te pentru surprizele ce vor veni din luna iulie, când ai putea face bani suficienți pentru a cumpăra un imobil în străinătate. O afacere profitabilă îți va umple din nou portofelul.

Leu
Ca să nu au probleme de sănătate în 2023, va trebui să te gândești tot mai puțin la greșelile din trecut. E normal să te supere eșecurile, dar este cazul să faci loc în viața ta următoarelor reușite. Gândurile negative te-ar putea distrage de la muncă, iar asta înseamnă mai puține încasări. Dacă rămâi optimist/ă, veniturile vor fi mari pe tot parcursul anului.

Fecioară
Cele mai multe șanse de a te îmbogăți vor apărea în primăvară, când vor ieși în calea ta oportunități formidabile. În cazul în care banii întârzie să apară, trebuie să îți păstrezi răbdarea și să îți aștepți momentul de glorie. Este posibil să scoți puțin mai mult din buzunar pentru repararea sau cumpărarea unui automobil. Nici o investiție imobiliară nu este exclusă.

Balanță
Poți deveni foarte bogat/ă in 2023, fiindcă vei obține surse multiple de venit. O călătorie în străinătate este posibilă în acest an, dar atunci va fi nevoie să ai mare grijă de portofelul tău. Cheltuielile inutile îți pot spulbera toate economiile făcute în ultima vreme. Și familia va fi mulțumită dacă va observa că te descurci și că ai devenit independent/ă.

Bărbat care își calculează economiile din pușculiță.

Scorpion
În cazul tău, mișcarea planetelor prevestește un început de an glorios. Investițiile anterioare îți vor aduce, în sfârșit, venituri. Aprecierea ta pentru frumos și atracția pentru lux pot fi uneori obstacole în calea împlinirii profesionale. Dacă nu aștepți ofertele avantajoase, mai bine nu cumperi ceva de care nu ai nevoie.

Săgetător
Eforturile tale vor fi recunoscute, iar acest lucru te va motiva să muncești mai mult. Un volum de muncă mai mare presupune și un salariu mărit, nu-i așa? Vei da toate sumele încasate pe excursii și distracții, dar ai toate șansele să le recuperezi într-un timp scurt. Trebuie să fii mai precaut/ă după ce trece luna aprilie.

Capricorn
S-ar putea să ai parte de un eșec financiar, fiindcă vor exista multe momente în care nu vei putea să te concentrezi pe ce ai de făcut. Fluxul de venituri va crește dacă reușești să te adaptezi în situațiile complicate și total neașteptate. Va fi un an bun dacă investești în bijuterii sau în alte bunuri de valoare.

Vărsător
La începutul anului nu te vei afla la înălțime in plan financiar, dar în a doua jumătate vei reuși să te redresezi. O să găsești metode prin care poți atrage prosperitatea în viața ta, iar cel mai mult contează deciziile pe care o să le iei. Îți vor fi testate abilitățile de gestiune, iar în acest mod vei învăța cum trebuie să îți organizezi economiile.

Pești
Se spune că planurile nu se mai concretizează dacă le dezvălui celor din jur ce ți-ai propus. Dar în acest an va trebui să fii sincer/ă și să îți comunici intențiile, pentru că doar așa vei atrage ajutorul potrivit în calea ta. De asemenea, va fi nevoie să fii mai precaut/ă în ceea ce privește cheltuielile ridicate. Ceva neprevăzut îți va face o gaură în buget in martie, dar iți vei reveni rapid.

Dacă simți că ai buzunarele goale, muncește în fiecare zi, căci 2023 îți va aduce rezultatele de care ai nevoie. Mișcările planetare sunt în favoarea celor care știu cum să se bucure de câștigurile lor.

Iată: Ce să nu mai faci în ziua de salariu, ca să eviți ghinionul și sărăcia

Surse foto: iStock, Pexels

Surse articol: InstaastroGotohoroscopeTheweek

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?
Incepe quiz
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.