Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 2 decembrie 2022: Luna în Berbec strălucește hipnotizator, învățând Leul să trăiască, nu doar să existe

Horoscop mâine, 2 decembrie 2022: Luna în Berbec strălucește hipnotizator, învățând Leul să trăiască, nu doar să existe

Redactor Andreea Baluteanu

După zilele libere, horoscopul de mâine, 2 decembrie, îți aduce energia și încrederea de a te ocupa de cele mai dificile proiecte. Luna se mută în Berbec, determinându-ne să acționăm în mod spontan, dar totuși responsabil, și imprimându-ne o minte strălucită și ascuțită.

Tot acum putem lua hotărâri grele și inspirate.

Citește și: De ce nu ai primit ce ți-ai dorit în 2022, în funcție de luna în care te-ai născut

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 2 decembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 2 decembrie, Berbec

Ești regina vieții tale în aceste momente. Cu Luna în semnul tău, capeți curajul de a schimba radical ceva și de a-ți urma cu fidelitate visurile. Fie că e vorba despre o provocare sau despre o experiență inedită, cert este că nu îți mai e teamă de nimic. Acum este timpul să îți asumi un risc.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Taur

Luna și Soarele pare că s-au pus de acord să te determine să vindeci unele răni din trecut. Acestea reapar la suprafață cu toate că crezuseși, cu sinceritate, că scăpaseși de ele. Însă se pare că te-ai înșelat și suferința doar a luat o pauză, nu și-a găsit pentru totdeauna nașul.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Gemeni

La câți de mulți oameni întâlnești, nu e de mirare că, dacă vrei, îți poți forma atât de ușor conexiunile atunci când ai nevoie. Însă ține cont că e de preferat să cunoști mai bine persoanele pe care le rogi să te ajute. Chiar dacă ești maestră în a apropia diverse caractere, nu vrei să creadă că profiți de pe urma lor.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Rac

În general în viață nu depinde totul numai de tine și cu atât mai mult în aceste momente. Sunt persoane sau factori care lucrează în favoarea sau contrar dorințelor tale și se prea poate să nu fii deloc conștientă de acest fapt. Cu cât îți vei coborî mai mult așteptările acum, cu atât mai bine.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Leu

Universul chiar complotează ca să îți transforme în realitate și cea mai măruntă dorință. Mâine nu numai exiști, trăiești fiecare clipă la intensitate maximă. Fă numai ce îți stârnește sufletul să cânte, și vei deborda de bucurie și de încântare. Această zi nu ai să o uiți prea curând.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Fecioară

Ai multe șanse acum să rezolvi o problemă emoțională pe care nici măcar nu o conștientizaseși. Contextul astrologic creează un mic cutremur înăuntrul tău. Ia în calcul faptul că te poți destăinui oamenilor pe care îi iubești și că ai tot dreptul să discuți acum cu ei. Nici nu te gândi că o să îi deranjezi.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Balanță

Oamenii vor să petreacă timp cu tine, să se bucure de compania ta chiar și în cele mai mărunte ipostaze. Nu e nimic care să îi țină departe de tine, numai propriile tale concepții, căci poți considera, în mod eronat, că e o pierdere de timp să te abați de la îndatoririle tale pentru socializare.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Scorpion

Descoperi o claritate de nebănuit în mijlocul acestei zile pline de pozitivitate. Poți înțelege cum să desfășori o sarcină la muncă, chiar dacă e vorba despre o treabă ușoară, necomplicată. Achitându-te în mod excelent de ea, vei putea progresa sau vei fi răsplătită însă cum nu ți-ai fi închipuit.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Săgetător

Ziua de mâine are numele tău înscris pe ea! Norocul și posibilitățile nelimitate curg în calea ta, căci te numeri, fără urmă de îndoială, printre preferatele astrelor. Dacă în ultima perioadă ai stat deoparte și a preferat să nu riști, acum este momentul să renunți la această activitate și să te așezi în lumina reflectoarelor.        

femeie imbracata in rosu in paduree din ale carei maini impreunate iese magie verde

Horoscop mâine, 2 decembrie, Capricorn

Zodia ta are mare nevoie să își amintească de ce se spune că fără sănătate nu ai nimic. Nu mai trage atâta de tine, dacă ajungi la epuizare oricum nu va mai conta nimic. Ia o pauză sau luptă-te pentru o împărțire echitabilă a responsabilităților. Vor interveni și alții pentru tine, dar în principal e musai să te susții tu.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Vărsător

E nevoie ca acum să renunți la rețineri și să cauți să te deschizi față de oamenii din jurul tău. Nu îi mai lăsa deoparte! Mai mult, ține cont că mâine energiile bune sunt făcute să circule și că în acest sens ai nevoie să circuli și tu odată cu ele. Mergi să cunoști persoane noi, căci vei întâlni un om esențial în dezvoltarea ta.

Horoscop mâine, 2 decembrie, Pești

Realizările tale vorbesc de la sine. Nu accepta mai mult decât meriți și, dacă nu ai o viziune obiectivă asupra talentelor și competențelor tale, asigură-te că ai alături pe cineva care te cunoaște bine. Se anunță prime, promovări sau primirea unei sume care îți era de mult datorată.

Horoscopul zilei de mâine, 2 decembrie, aduce numai perspective favorabile evoluției zodiilor.

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.