Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 2 februarie 2023: Taurul se rătăcește într-un castel de iluzii, pe care singur l-a construit, și nu mai găsește drumul spre casă

Horoscop mâine, 2 februarie 2023: Taurul se rătăcește într-un castel de iluzii, pe care singur l-a construit, și nu mai găsește drumul spre casă

Redactor Andreea Baluteanu

Avem vești bune pentru horoscopul zilei de mâine, 2 februarie, o zi care se va dovedi atât de plăcută. Trigonul dintre Luna în Rac și Venus în Pești este un aspect unic care favorizează mai ales căsniciile. Zodiile se vor simți stabile și loiale în iubirea lor.

De asemenea, pentru semne va fi ușor să mențină o atitudine veselă, lipsită de griji, și să se bucure de micile lor plăceri, cu precădere de mâncare.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 2 februarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 2 februarie, Berbec

Ai șansa acum să te bucuri de o aventură sau de o super escapadă, dar inima ta e departe. Adevărul e că, deși poate fi necaracteristic pentru zodia ta, apetitul pentru distracție se află la cote minime. Mai degrabă te-ai relaxa desfășurând activități plictisitoare, dar cât se poate de liniștitoare.

Horoscop mâine, 2 februarie, Taur

Ai da și luna, și stelele de pe cer ca să îți faci relațiile potrivite. Numai că aceste acțiuni nu vor avea sens și în viitorul apropiat, când vei regreta că ai făcut promisiuni pe care nu le poți îndeplini și te vei simți claustrofobă în acest edificiu de minciuni și iluzii pe care tocmai tu l-ai construit.

Horoscop mâine, 2 februarie, Gemeni

Ți se prezintă o oportunitate profesională care poate șterge cu buretele grijile financiare pe care ți le-ai făcut în ultima vreme. Însă amicii tăi vor avea ceva împotriva planurilor tale și unii chiar te vor acuza că ți-ai vândut sufletul pentru bani. Problema este că tu le oferi prea multe detalii.

Horoscop mâine, 2 februarie, Rac

Sensibilitatea ta e accentuată acum, cu Luna în semnul tău, dar să știi că noile viziuni asupra vieții pe care le întreții, mai evoluate, nu vor fi îmbrățișate de o autoritate cu gândire draconică. Nu ar strica să cauți susținere în afara grupului, acolo unde vei simți că gândurile tale au ecou pozitiv.

Horoscop mâine, 2 februarie, Leu

Ascultă de ceea ce spune al șaselea simț! Știm, nu e atât de simplu cum pare să te conectezi la intuiția ta, dar recompensele sunt uluitoare. Va fi dificil să nu mai existe nimeni pe care să dai vina în afara ta, însă în același timp să te simți responsabilă și răspunzătoare de propriul destin are beneficii inestimabile.

Horoscop mâine, 2 februarie, Fecioară

Cunoști o persoană care îți atrage atenția imediat și cu care te simți minunat de compatibilă, dar să știi că relaționarea nu va fi pozitivă dacă te grăbești. Chiar dacă simți că vă știți dintotdeauna, nu îi dezvălui cu frenezie tot ce ar fi trebuit să afle până acum despre tine, copleșindu-l cu detalii. Îl vei speria.

Horoscop mâine, 2 februarie, Balanță

Atenția și capacitatea ta de concentrare vor crește într-un ritm incredibil mâine. Nu numai că îți execuți sarcinile zilnice mai repede și mai cu spor, dar se pare că cineva aflat pe o poziție superioară îți va remarca eforturile. Astrele îndreaptă privirea acestor persoane cu autoritate către tine și cât de curând vor apărea recompensele.

Horoscop mâine, 2 februarie, Scorpion

Ai nevoie să te distrezi acum! Mintea ta necesită o refulare de la problemele presante cu care s-a tot confruntat în ultima vreme, așa că nu rămâne decât să cauți o sursă de plăcere. Nu merge prea departe și nu considera că trebuie să cheltui sume mari: chiar și o plimbare în parc va fi atât de revigorantă!

fata care sta la marginea unui lan inverzit de grau

Horoscop mâine, 2 februarie, Săgetător

Ce contează mâine e să îți păstrezi mintea tolerantă și inima deschisă. Se va isca o discuție dificilă acasă, una pe care o simțeai venind, și care la un moment dat ți se va părea nedreaptă. Las-o însă să se desfășoare și amintește-ți că deși tu ai acționat cu bune intenții, nu știai care va fi rezultatul final, și nu înțelegi cu adevărat ce sentimente au stârnit alegerile tale.

Horoscop mâine, 2 februarie, Capricorn

E esențial ca acum să fii cât mai conștientă de puterea distrugătoare pe care o au concepțiile tale, mai ales cele bănești, și mai ales cele inoculate în copilărie. Se prea poate să nu atingi abundența tocmai datorită acestor viziuni limitative, pe care ar trebui să încerci să le corectezi. Ce te-au învățat ai tăi despre finanțe și nu mai e de actualitate acum?

Horoscop mâine, 2 februarie, Vărsător

Amintește-ți că atunci când trăiești alături de cineva, indiferent de relația dintre voi, sunt anumite compromisuri care trebuie făcute. Tocmai de aceea, e bine ca acum să cântărești dacă o anumită decizie pe vrei să o iei cu privire la spațiul de locuit, care numai ție îți priește, nu se va dovedi o greșeală.

Horoscop mâine, 2 februarie, Pești

E posibil ca anumite transformări fizice pe care le faci să stârnească dezaprobarea celor apropiați, care comentează mai ales cu privire la banii cheltuiți. Departe de a da înapoi, ar trebui să pui piciorul în prag și să îți amintești de ce se spune: corpul meu, decizia mea. Cât timp nu faci rău nimănui…

Horoscopul zilei de mâine, 2 februarie, aduce zodiilor perspective de evoluție.

 

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.