Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 2 noiembrie: cu aripile tăiate, Fecioara se prăbușește dramatic din zborul către culmi

Horoscop mâine, 2 noiembrie: cu aripile tăiate, Fecioara se prăbușește dramatic din zborul către culmi

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Tactul și diplomația sunt mai importante acum ca niciodată, crede-ne pe cuvânt! Mercur în Balanță se află în pătrat cu Pluto în Capricorn, ultima întâlnire a acestor planete în 2021. E vital să îți amintești că trebuie să gândești înainte să vorbești sau altfel disputele în contradictoriu se vor transforma în lupte pe viață și pe moarte.

Află ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 2 noiembrie! Vezi pentru ce să te pregătești în rândurile de mai jos!

Citește și: Horoscopul dragostei, 1-7 noiembrie: săptămână cu adevărat copleșitoare, inima ne va fi pusă la grele și tulburătoare încercări

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Berbec

O persoană care are o poziție superioară, fie în societate, fie la muncă, nu va dori câtuși de puțin să ajungă mâine la un compromis cu tine. Și astrele consideră că, cel puțin pentru moment, e cazul să joc după cum îți cântă el. Dacă toată situația e mult prea stresantă pentru tine, caută susținerea familiei tale: e mai mult decât în regulă să ceri acum sprijin emoțional.

femeie marioneta care e ghidata cu sfori de sus pe un fundal galben

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Taur

Dacă șeful îți impune ceva mâine, nu te contrazice cu el, oricât de puțin de acord ești cu tehnicile sau cu metodele sale. Mai bine ai asculta cu sfințenie ce zice și ai îmbrățișa abordarea sa, oricât de nenaturală ți se pare. Cât de curând vei fi încântată că ai procedat astfel, sunt de părere astrele.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Gemeni

Poate că nu deții resursele sau mijloacele ca să aduci ceva la îndeplinire, dar caută să nu te plângi acum de acest fapt. Dimpotrivă, fii creativă: cu siguranță, dacă îți asumi această provocare, vei găsi metode inedite de a ajunge la succes. Astfel vei impresiona și o persoană suspusă care a trecut prin aceleași dificultăți.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Rac

Te-ai săturat să fii folosită și apoi abandonată de către o persoană apropiată? Mâine e cazul să pui punctul pe i și să îi atragi atenția asupra atitudinii sale. Nu e totul pierdut, e posibil ca lucrurile să se schimbe în mod dramatic și să transformi o relație toxică într-una de poveste. De la pământ, ajungi în al nouălea cer.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Leu

Te-ai săturat de jobul actual? Bucură-te pentru că ești una dintre puținele zodii căreia complicatul horoscop de mâine chiar îi zâmbește. Întreabă în stânga și în dreapta de o poziție mai avantajoasă, povestind tuturor despre lucrurile de care ai nevoie. Va fi disponibil un loc de muncă ideal chiar acum.

Vezi ce spun astrologii: ei te îndeamnă să nu te îndrăgostești niciodată de un Leu!

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Fecioară

Din păcate, pentru moment șansele tale de evoluție profesională sunt stopate de către contextul astrologic. Mai bine ai renunța la zborul spre culmile de la muncă și ai petrece în schimb timp cu un amic apropiat. Acest om te va ajuta să îți recapeți stima de sine, arătându-ți cât de tare te valorează.

femeie cu aripi albe de inger care se prabuseste un cer printre nori

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Balanță

Deși ai vorbele la tine și cuvintele tale picură precum mierea, să nu te aștepți să convingi o persoană apropiată să facă așa cum îi spui tu chiar dacă toată lumea e de părerea ta. Mai bine te-ai retrage și i-ai permite să comită propriile greșeli sau să își găsească drumul de una singură. Nu îi purta însă ranchiună!

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Scorpion

Cineva încearcă să ți se bage pe sub piele? Da, o face intenționat, și nu, nu e cazul să îți dezlănțui furia asupra sa sau să o pedepsești pentru cum s-a comportat. Mai bine te-ai face că nu observi care sunt motivațiile sale, ținându-l însă constant sub observație, iar astrele consideră că vei avea parte de un beneficiu neașteptat.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Săgetător

Folosindu-se de avantaje financiare sau profesionale, un coleg sau un superior încearcă să te controleze. Cu siguranță ți-a luat optimismul drept naivitate și te crede ușor de jucat pe degete, când tu de fapt reperezi șarlatanii de la o poștă. Detașează-te complet de această persoană fiindcă vei avea numai de suferit din partea sa.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Capricorn

Să asculți mâine de povața unei persoane apropiate e cea mai bună idee. Chiar dacă abordarea sa nu ți se pare chiar ortodoxă, cu puține schimbări poate funcționa de minune. În cazul în care vei da greș, amintește-ți că poți oricând trece la planul A, cel cu care începuseși de fapt, deprinzând o lecție.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Vărsător

Nu știi cum să ierți pe cineva care ți-a greșit? Discută cu o persoană cu valori morale solide, care reprezintă un model în viață pentru tine. Conversația cu acest om îți va revela universuri ascunse și te va ajuta nu numai să treci peste ranchiună, dar și să afli ceva esențial despre tine.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Pești

Adevărata busolă pentru un Pește nu e niciodată gura lumii, ci sufletul său. Dacă inima îți spune să faci ceva, atunci fă-o, fără grijă de repercusiuni. Nu asculta de cei îți spun ceilalți mâine, dacă ai de gând să dai curs unei inițiative, și nu mai pleca urechea la sfaturile oricui din jurul tău.

Horoscopul zilei de mâine, 2 noiembrie, aduce provocări și discuții în contradictoriu, îndemnând zodiile la tact și răbdare.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Catre ce se indreapta relatia voastra?
Incepe quiz
Catre ce se indreapta relatia voastra?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.