Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 20 ianuarie 2023: iubirea Racului s-a născut sărutată de soare, dar se sfârșește în tenebre

Horoscop mâine, 20 ianuarie 2023: iubirea Racului s-a născut sărutată de soare, dar se sfârșește în tenebre

Redactor Andreea Baluteanu

Nu mai punem accent numai pe muncă și pe imaginea publică în următoarele săptămâni după ce Soarele intră în Vărsător în horoscopul zilei de mâine, 20 ianuarie. Zodiile își vor urma fără teamă inima.

Energia care animă semnele e prietenoasă și inovatoare, revoluționară și diferită, dar în același timp imprevizibilă.

Citește și: Zodiile care învață să se pună pe primul plan, în sfârșit, în 2023

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 20 ianuarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Berbec

E cazul să pui mai mult accent pe prieteniile tale. Petrece timp cu oamenii dragi din viața ta, mai ales cu cei care fac parte din familia pe care ți-ai ales-o chiar tu. Ești mai mult decât ceea ce ai, decât rezultatul muncii și strădaniilor tale, și acum vei înțelege semnificația acestor cuvinte.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Taur

E timpul să mai lucrezi puțin la etica muncii tale. De ce faci ceea ce faci? Care sunt principiile din spatele activității pe care o desfășori? Sunt întrebări importante acum, care te vor ajuta să găsești o menire nobilă în munca ta, dar și cea mai bună modalitate pentru a o face cunoscută.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Gemeni

E esențial să infuzezi un pic de aventură în rutina de zi cu zi. Desfășurând mereu același gen de activități, chiar și o fire atât de colorată ca a ta se va lăsa prinsă în plasa plictisului și a monotoniei. Nu trebuie să schimbi totul, doar să găsești o activitate zilnică care adaugă sare și piper vieții tale.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Rac

Ai trăit o iubire luminoasă și tandră, plină de bunătate și de generozitate, dar înțelegi acum că lucrurile nu mai stau așa. E posibil să constați că numai tu mai dăruiești în această relație și că celălalt se rezumă să primească. Oricât de mult ai fi capabilă să sacrifici, nu poți iubi tu singură pentru doi.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Leu

E posibil să fi fost atât de absorbită de o iubire încât să fi ajuns la concluzia că merită orice. Dar ține cont să o relație în care sunt împlinite numai dorințele unuia e una toxică. În acest sens, energia Vărsătorului îți priește căci îți mai conferă un plus de egoism. Ai mare nevoie să te mai pui pe primul plan.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Fecioară

E mare nevoie să renunți la un obicei negativ, dar ai grijă cum anume îl abordezi. Dacă îți propui să scapi de el în secunda doi, nu vei avea sorți de izbândă. Mai degrabă fă un plan prin care să o iei pas cu pas și să îți propui obiective rezonabile până ce redevii stăpână pe situație.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Balanță

Să îți exprimi prioritatea va deveni necesar ca aerul, spun astrele. E posibil să te fi îndepărtat de o plăcere sau de o pasiune a ta, căci nu se potrivea cu familia sau cu prietenii tăi, dar renunți în același timp la tine. Poți arăta afecțiunea și admirația celor dragi fiind și altfel decât ei.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Scorpion

Să fii o parte dintr-un grup poate fi atât de plăcut, chiar dacă înseamnă să renunți la o parte din individualitatea ta. Poate că în ultima vreme tot repeți că vrei să fii membru al unei echipe, dar sunt numai vorbe, nu și fapte. Dacă în cea mai mare parte te regăsești desfășurând numai activități solitare, e musai să intervii.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Săgetător

E cazul să lucrezi acum la comunicare. E posibil să ai impresia că trebuie să taci fiindcă nu ai nimic interesant de spus sau fiindcă nu știi cum anume să te exprimi, dar tocmai din această cauză e imperios necesar să identifici o modalitate prin care să te deschizi. Nu te poți izola în aceste momente.

fata tacuta cu caciula pe cap care nu are gura pe fundal intunecat

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Capricorn

Niciun om nu e o insulă, și mâine ai nevoie de cooperarea celorlalți. Nu te mai încăpățâna să faci totul numai pe cont propriu și mai acceptă și sfaturile sau colaborarea altora. Mai mult, se pare că, lucrând alături de un coleg sau de un amic, vei întări legătura care vă unește și poate ieși ceva frumos de aici.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Vărsător

E esențial acum să ai mare grijă la propria persoană. Petrece puțin timp cu tine însăți și departe de ceilalți, căci se prea poate să îți fi însușit fără să îți dai seama și fără să vrei viziunile lor. Universul vrea ca în tranzitul Soarelui prin zodia ta să concepi planuri noi și pentru moment să nu le împărtășești cu nimeni.

Horoscop mâine, 20 ianuarie, Pești

Ai mare nevoie să mai schimbi puțin cercul cu care interacționezi. Sună un prieten vechi, cu care nu ai mai discutat de mult, sau propune-ți să ieși cu amici noi, pe care nu i-ai mai văzut. Alături de ei îți vei putea rafina percepțiile asupra lumii și vei descoperi puncte de vedere noi și interesante.

Horoscopul zilei de mâine, 20 ianuarie, aduce zodiilor posibilitatea de a se conecta la energia Vărsătorului.

 

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.