Horoscop
Înapoi la

Zodiile care învață să se pună pe primul plan, în sfârșit, în 2023

Zodiile care învață să se pună pe primul plan, în sfârșit, în 2023

Ramona Jurubita

Grijile de zi cu zi pot fi copleșitoare, iar mulți oameni chiar nu pot rămâne indiferenți la problemele celor din jur. Așa ajung, din păcate, să își neglijeze propria persoană și să se axeze mai mult pe nevoile celor din jur. Unele zodii tind să se pună mereu pe ultimul loc, fiindcă se simt mai bine când îi ajută pe ceilalți. Dar 2023 vine cu o schimbare pentru ele.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

În acest an, patru dintre semnele zodiacale vor descoperi cât de importantă este iubirea de sine și câtă nevoie au să se pună pe primul plan. Nu doar că se vor bucura mai mult de viață, dar vor face și o prioritate din starea lor fizică și psihică. Asta înseamnă că se vor îngriji mai mult și vor lăsa pentru mai apoi grija pe care le-o poartă altora.

Simți că și tu ai exagerat în trecut și ai uitat de tine? Atunci s-ar putea să te regăsești pe lista de mai jos:

Rac
Toată viața ai încercat să îi mulțumești pe ceilalți și ți-ai lăsat visele în așteptare. Poate ai urmat studiile alese de părinți, ai ales un/o partener/ă pe placul familiei și ți-ai crescut copiii cum te-au sfătuit alții. Dar în 2023 vei începe să faci totul după cum simți și îți vei asculta mai mult intuiția. Aceasta îți va spune să ignori sfaturile necerute și să te bucuri de spontaneitate. Multe lucruri interesante ți se pot întâmpla când nu mai faci totul de dragul altora. Gândește-te la tine și pune-ți dorințele pe primul loc. Astfel, vei descoperi o altă latură a ta și poate îți va plăcea mai mult decât versiunea anterioară.

Ilustrație femeie care își iubește propria persoană și își îmbrățișează toate defectele

Capricorn
Ai încercat să te faci remarcat/ă prin realizările profesionale, așa că ai muncit din greu și ai uitat de tine. Când te-ai programat ultima oara la o sesiune de SPA? Dacă nici măcar nu îți amintești, ar fi cazul să faci schimbarea pe care o meriți. A venit vremea să iei o pauză și să te concentrezi asupra minții și corpului tău. Ajută-le să se relaxeze și să uite de griji. Gândește-te că așa vei da mai mult randament în proiectele viitoare. Când mintea și trupul sunt în armonie, totul merge mai bine în viața unui om. În 2023 ai oportunitatea de a face din tine o prioritate.

Gemeni
E în regulă să fii punctul de echilibru sau de sprijin al celor dragi, dar nu trebuie să îi lași să profite de bunătatea ta. Anul acesta este important să realizezi că ai nevoie de anumite limite în viața ta și că trebuie să te ocupi și de bunăstarea personală. Întotdeauna îi faci pe ceilalți să râdă sau să uite de probleme, în timp ce le neglijezi pe ale tale. Această atitudine greșită îți spune în pericol stima de sine, căci ajungi să nu te mai apreciezi din cauza unui cumul de eșecuri. Asigură-te că de acum înainte aloci suficiente momente doar pentru a rezolva chestiunile personale, fără să te mai intereseze de altcineva.

Balanță
Te-ai ferit mereu de conflicte sau contraziceri pentru că vrei ca toată lumea să fie fericită. Dar în 2023 vei pune piciorul în prag și le vei arăta oamenilor că ai opinii. O să spui tot ce ai pe suflet și nu o să mai taci în momentele în care te deranjează ceva. Așa le vei arăta celor care profită de tine că nu este în regulă să întreacă măsura. Din nefericire, te-ai lăsat de multe ori călcat/ă în picioare pentru binele apropiaților. După mai multe astfel de situații, iubirea de sine începe să scadă și apar problemele de natură emoțională. Încearcă să eviți alunecarea într-o pantă descendentă și gândește-te la evoluția ta.

Indiferent de problemele care te fac să uiți de tine și indiferent de zodia în care te-ai născut, este important să ai grijă cum te raportezi la propria persoană. Ține cont de dorințele tale și nu te mai neglija!

Descoperă și: Zodiile care sunt binecuvântate cu darul profeției

Surse foto: FreepikFreepik

Surse articol: CollectiveSpiritualifyKnowinsiders

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Care e primul lucru pe care il observa barbatii la tine?
Incepe quiz
Care e primul lucru pe care il observa barbatii la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.