Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 21 aprilie 2023: retrogradarea lui Mercur scoate în calea Scorpionului o flacără din trecut, iar zodia se lasă mistuită de flamă

Horoscop mâine, 21 aprilie 2023: retrogradarea lui Mercur scoate în calea Scorpionului o flacără din trecut, iar zodia se lasă mistuită de flamă

Redactor Andreea Baluteanu

Haine, accesorii, relații toxice și judecăți care nu îți mai aduc nimic bun: al doilea retrograd al lui Mercur începe mâine și te va ajuta să scapi de tot ce e vechi în viața ta.

Horoscopul lunii mai 2023: planetele se prind într-un dans al vieții și al morții, stârnind metamorfoze profunde în sufletul zodiilor

Horoscopul zilei de mâine, 21 aprilie, marchează retrogradarea lui Mercur în Taur, iar o curățenie în profunzime în dulap e cea mai bună modalitate să celebrezi aceste influențe.

Află mai multe din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 21 aprilie, Berbec

Nu îți priește deloc Mercur în retrograd, ție, un semn atât de energic și ambițios, și trebuie să fii atent/ă la modalitățile în care refulezi această energie negativă și frustrările tale. Cel mai probabil va fi prin intermediul cheltuielilor. Fii conștient/ă de fiecare leu cheltuit, mai ales atunci când apelezi la terapia prin shopping pentru a șterge un necaz de la muncă.

Horoscop mâine, 21 aprilie, Taur

Mercur retrogradează în semnul tău, așa că îți va da de furcă mai mult decât celorlalte zodii, mai ales că lovește direct în capacitatea ta de comunicare și de planificare. Ai impresia că te exprimi limpede, dar ceilalți se vor uita la tine de parcă ai fi de pe altă planetă, și până și cele mai atente planuri vor fi zgândărite din fașă. E cazul să devii ușor mai adaptabil/ă.

Horoscop mâine, 21 aprilie, Gemeni

La tine, Mercur își începe retrogradarea în sectorul odihnei. Ești invitat/ă acum să îți muți atenția din exterior în interior, acordându-ți iertare și făcând tot posibilul pentru a-ți înțelege emoțiile și a le accepta. Nu încerca să le reprimi și nici nu îți propune să lupți contra lor, una dintre cele mai dezastruoase strategii la care ai putea apela.

Horoscop mâine, 21 aprilie, Rac

Smulge iarba rea din grădina inimii tale, alegând să renunți la o prietenie toxică. Să știi că Mercur retrograd, deși o perioadă dificilă, are rolul de a ne confrunta cu cele mai dure adevăruri pentru a ne ajuta să evoluăm. Conflictele ce îți întinează buna conviețuire cu grupul tău de prieteni au un scop: să te determine să descoperi care e acea persoană care nu îți vrea binele.

Horoscop mâine, 21 aprilie, Leu

Dacă intervin disensiuni cu șeful tău, nu le lua personal și nici nu considera că numai tu ai dreptate. Sunt un mod al lui Mercur retrograd de a-ți arăta că un plan scârțâie. Comportă-te cu înțelepciune și mai degrabă revizuiește ce aveai de întreprins, analizându-ți strategia de la 0. Sunt îmbunătățiri sau corecturi care trebuie neapărat aduse.

Horoscop mâine, 21 aprilie, Fecioară

Nimic nou întreprins nu va avea succes, în schimb reluarea unui plan sau proiect vechi va fi mai mult decât fructuoasă. Cel mai probabil e ceva ce ai abandonat în ultimul an, din lipsă de potențial sau de fonduri, dar care devine o posibilitate presantă. Fie că e un demers legat de muncă sau un hobby, ar fi și păcat să ratezi această ocazie.

Horoscop mâine, 21 aprilie, Balanță

Orice progres va fi încetinit de Mercur retrograd, dar dacă ai considera acest fapt drept un motiv de sărbătoare? Profită de aceste zile mai libere pentru a pune pe pauză toate proiectele tale profesionale și a te concentra mai ales pe emoții. Procesează ceea ce simți, cu precădere acele sentimente pe care le-ai reprimat fiindcă nu aveai timp să le analizezi.

 

Horoscop mâine, 21 aprilie, Scorpion

Retrogradarea lui Mercur îți aduce în cale un vechi prieten sau o flacără din trecut, iar tu te lași mistuit/ă de flamă. Nu e neapărat un lucru rău, fiindcă se pare că despărțirea de această persoană a fost cauzată mai degrabă de o neînțelegere. Caută să oferi prezumpția de nevinovăție, mai ales dacă nu ai acordat-o prima dată.

fata colorata in tonuri de albastru si galben care simte o emotie puternica

Horoscop mâine, 21 aprilie, Săgetător

E mai bine să fii precaut/ă decât să ajungă să îți pară rău. Așadar, încearcă să faci puțină ordine în stilul tău de viață și să te concentrezi pe wellness. Relaxarea și odihna sunt exact ce îți trebuie! Petrece timp în aer liber, citește, uită-te la emisiuni care nu îți provoacă deloc creierul să gândească și în general fă numai ce îți odihnește spiritul.

Horoscop mâine, 21 aprilie, Capricorn

Deși tu ești adesea îndreptat/ă cu precădere spre viitor, în aceste momente nu ai ce să faci decât să accepți să iei în piept trecutul. A rămas ceva nerezolvat sau nevindecat și știi că Mercur retrograd nu suferă astfel de chestiuni. Lentoarea impusă de contextul astrologic ajută, însă, mai ales că vei descoperi un răspuns edificator.

Horoscop mâine, 21 aprilie, Vărsător

Familia nu mai e oaza de siguranță în aceste timpuri. Dimpotrivă, sufletul ți-e împovărat de ranchiună și poți să te simți constrâns/ă să spui ce te tulbură. Ar trebui să aștepți momente mai propice decât Mercur retrograd, însă dacă nu mai ai ce să faci, măcar apelează la rezerve de diplomație și acționează mânat/ă de iertare și înțelegere.

Horoscop mâine, 21 aprilie, Pești

Nu te implica în niciun conflict acum, căci orice bătălii cu miză mare, care presupun ca tu să rostești discursuri inspiratoare, sunt deja pierdute înainte de a fi început. Dacă ai de purtat conversații cu consecințe importante, totuși, și nu poți să le amâni, fă cercetări amănunțite și asigură-te că știi în ce te implici înainte de a ridica un deget acuzator.

Mercur în retrograd în Taur e vestea perturbatoare a horoscopului zilei de mâine, dar zodiile trebuie să știe că această mișcare poate avea și consecințe bune.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.