Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 21 august 2023: Leul se confruntă cu o Hidră cu mai multe capete, dar știe că înțelept nu e să le taie, ci să le ocolească

Horoscop mâine, 21 august 2023: Leul se confruntă cu o Hidră cu mai multe capete, dar știe că înțelept nu e să le taie, ci să le ocolească

Redactor Andreea Baluteanu

Transformările sunt în centrul horoscopului zilei de mâine, 21 august, când Luna se mută cu glorie și fast în Scorpion. Te poți concentra acum pe schimbări minore, care să îți suplimenteze rezervele de putere și tărie interioară.

Horoscopul săptămânii, 21 - 27 august: mințile zodiilor vor fi întunecate de energii negative, iar epuizarea va pune stăpânire pe trupurile lor

Află care sunt coordonatele horoscopului zilei de mâine, 21 august!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 21 august, Berbec

Nu toate drumurile sunt bătute, și, uneori, cea mai prielnică cale e cea pe care o făurești singur/ă, cu puterea propriilor brațe și tăria propriei minți. Știi acel exemplu al omului „îndărătnic”, care a fost dat afară pe ușă și a intrat pe fereastră? Este cazul să îl imiți acum. Nu trebuie să îți atingi visul neapărat pe calea convențională.

Horoscop mâine, 21 august, Taur

Se poate să fi fost de ceva vreme blocat/ă într-o dragoste lipsită de reciprocitate sau să fii într-o relație în care aveți așteptări și planuri diferite. Problema e că, oricât ai încerca, nu poți să câștigi echilibrul sau fericirea numai prin propriile eforturi. Ești Taur, așa că te vei strădui cu hărnicie, însă nu poți să insufli iubire unde nu e și nici să răzbești pe cont propriu teama altcuiva de angajament.

Horoscop mâine, 21 august, Gemeni

Să știi că ai și alte căi pe care să îți îndeplinești acel vis. Luna în Scorpion ne provoacă să gândim liber, depășind orizonturile cunoscute. La mijloc poate fi o achiziție pe care ți-o dorești fierbinte sau de care ai nevoie, dar pe care (încă) nu ți-o permiți. Nu numai împrumuturile sunt soluția. Nu ai cumva șansa să faci bani dintr-un proiect adiacent? La ce te pricepi cel mai bine?

Horoscop mâine, 21 august, Rac

Birocrația îți complică tare viața mâine, mai ales că se adună inconvenient după inconvenient. E momentul în care ai fi sfătuit/ă să faci unele compromisuri, dar astrele îți recomandă ca acum mai degrabă să schimbi direcția. Caută un contract mai bun, o înțelegere mai favorabilă sau un împrumut cu dobânzi mai prielnice. O asemenea opțiune există.

Horoscop mâine, 21 august, Leu

Stă în natura unei zodii de foc ca, atunci când se confruntă cu obstacole, să facă tot posibilul ca să le zdrobească, dar nu e neapărat cea mai bună atitudine mâine. Nu negăm că ai avea tăria de a le distruge până ce le faci praf, însă, ca în cazul Hidrei, fiecare piedică anulată va fi înlocuită imediat de mai „capete”. Acum soluția e să răzbești astfel, poate schimbând cu totul calea.

Horoscop mâine, 21 august, Fecioară

Începi ziua cu unele probleme de încredere în tine, dar, din fericire, nu te lași țintuit/ă în loc de ele. Reușești să îți aduni puterile, multe, puține, câte sunt ele, și dai piept și așa încercărilor. Vei constata că faptul că ai plecat la război înarmat/ă numai cu ce aveai la îndemână te va face în chip paradoxal mai puternic/ă și mai încrezător/oare.

fata cu capa care isi da la o parte tricou cu supereru

Horoscop mâine, 21 august, Balanță

Simți o conexiune mult mai puternică și mai intensă cu actualul tău partener amoros. Dar aceste daruri emoționale nu lipsesc nici dacă nu te afli încă într-o relație (dar flirtezi) sau nici măcar nu ești aproape de o legătură sentimentală. Te poți simți apropiat/ă de un fost/o fostă sau de un amic ce poate deveni mai mult decât o cunoștință platonică.

Horoscop mâine, 21 august, Scorpion

Se anunță o discuție pur și simplu fascinantă cu un prieten. Acesta îți vorbește despre reușite extraordinare sau despre modul plin de inspirație în care a răzbit într-o situație dificilă. Cu Luna în semnul tău, conversația nu putea surveni la un moment mai oportun. Se pare că va fi exact imboldul de care aveai nevoie pentru a face o transformare.

Horoscop mâine, 21 august, Săgetător

Poți constata că te plictisește tot mai tare jobul tău. Poate că activitatea zilnică e una de rutină, nu mai sunt provocări care să îți mențină interesul sau atenția treze ori nu mai te simți stimulat/ă să depui niciun efort. Înclinația naturală ar fi să îți dai demisia, dar cum mâine e vorba despre schimbare, poate că acțiunea ta ar trebui să fie mult mai profundă.

Horoscop mâine, 21 august, Capricorn

Să nu te lași descurajat/ă de eventualele probleme care pot interveni în situația ta educațională acum. Se poate să existe conflicte între programe sau orare, dar le vei rezolva cu un pic de toleranță și răbdare. La fel de bine te vei descurca și dacă trebuie să îți înscrii copiii la școală sau să le cumperi rechizite ori alte materiale speciale.

Horoscop mâine, 21 august, Vărsător

Vine la tine ajutorul financiar pe care îl necesitai, dar sub forma cunoștințelor, nu a unui stimulent bănesc. Crede că e exact ceea ce îți trebuia acum, în cea mai precisă formă cu putință. Un amic sau o cunoștință te învață cum să investești sau îți va oferi un sfat care se va dovedi la propriu de milioane, îți promite horoscopul de mâine Vărsător.

Horoscop mâine, 21 august, Pești

Tu și partenerul sunteți pe aceeași lungime de undă, și în sfârșit viitorul începe să sune bine. Se poate ca mâine să constatați această compatibilitate desăvârșită în urma unei discuții în profunzime. Da, mai sunt necesare compromisuri și ajustări, dar să știi că acestea nu vor face decât să arate cât de tare vă iubiți și să vă apropie și mai mult.

Horoscopul zilei de mâine, 21 august, aduce zodiilor șanse extraordinare de schimbare.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui
Incepe quiz
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.