Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 21 iulie 2022: Berbecul e respins crunt de omul pentru care ar fi jertfit orice, dar se pune singur pe picioare

Horoscop mâine, 21 iulie 2022: Berbecul e respins crunt de omul pentru care ar fi jertfit orice, dar se pune singur pe picioare

Redactor Andreea Baluteanu

Nu e deloc simplu contextul astrologic al zilei de mâine, 21 iulie. În primul rând, pătratul dintre Lună și Mercur poate să afecteze comunicarea și să ne supună riscului de conflicte majore cu persoanele apropiate, mai ales cu frații. Mai departe, sextila dintre Lună și Venus în Rac contribuie la intensificarea sentimentelor de dragoste, la îmbunătățirea relațiilor și la conturarea unei vieți sociale bogate.

Nu putem trece nici peste conjuncția dintre Lună și Marte, ce îmbie la violență, suspiciune, gelozie și pasiune dezlănțuită.

Citește și: Cele trei semne zodiacale care își găsesc dragostea adevărată în timpul lui Venus în Rac

Acestea fiind spuse, află din rândurile de mai jos ce îți pune la dispoziție horoscopul zilei de mâine, 21 iulie!

fata in rochie albastra care sta in ploaie cu o umbrela

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 21 iulie, Berbec

Deși doare rău respingerea suferită din partea unei persoane pentru care ai fi jertfit orice, ai o atitudine admirabilă în fața sa. Nimic nu îți poate zdruncina încrederea în tine acum și nici măcar un vis pierdut nu te va deraia de la drumul tău. Știi prea bine că atunci când trebuie să se îndeplinească, se va îndeplini.

Horoscop mâine, 21 iulie, Taur

Șarmul tău e pur și simplu irezistibil acum! Debordezi de grație și de frumusețe și poți fermeca atât cu aspectul tău fizic extraordinar, dar și cu inteligența ta sclipitoare. Vei avea numeroși admiratori, dar nu monopoliza conversația numai în jurul tău! Amintește-ți să îi asculți și pe ceilalți!

Horoscop mâine, 21 iulie, Gemeni

Intuiția ta preia conducerea în aceste momente, spun astrele. Așadar, dacă simți dintr-odată o dorință imperioasă să frecventezi restaurantul preferat sau să faci o vizită unei prietene, fă-o. Nu se știe ce se ascunde în spatele acestor presiuni pe care le exercită asupra ta al șaselea simț!   

Horoscop mâine, 21 iulie, Rac

Nu te feri de discuțiile încărcate de emoții și de sentimente, mai ales atunci când sunt purtate alături de prietenii tăi. Nu totul trebuie să fie numai lapte și miere, căci altfel cum am testa dacă relațiile noastre sunt cu adevărat trainice? Mâine vor exista multe contradicții și chiar lacrimi și suspine, dar la final veți fi mai prieteni ca înainte.

Aceasta este mantra care îți va ghida sufletul în sezonul Racului!

Horoscop mâine, 21 iulie, Leu

Ești forțată de împrejurări să te apropii de cei din jurul tău acum. Mai ales dacă e vorba de colegi, va trebui să stabilești puțin de legătură, cu precădere cu cei pe care nu îi tolerezi prea bine, pentru că lucrați în comun la un proiect. Cu cât ești mai dornică să te deschizi și îi vei asculta cu mai multă atenție, cu atât va fi mai bine.

Horoscop mâine, 21 iulie, Fecioară

Sunt șanse mari ca mâine să ai o surpriză de proporții. Ești nevoită să cooperezi cu o persoană din cauza căreia ai suferit nespus, dar care acum reprezintă singura ta sursă de ajutor. Uneori, în viață, trebuie pur și simplu să mergi înainte, sperând că va fi mai bine, și să renunți la control în schimbul credinței. E atitudinea care te va ajuta acum!

Horoscop mâine, 21 iulie, Balanță

Vei începe un parteneriat mâine, fie profesional, fie desfășurat în timpul liber, și te vei simți provocată să dai tot ceea ce ai, dar la un moment orgoliile voastre se vor bate cap în cap. Amintește-ți că munca în doi e diferită de cea în echipă și ține cont că va trebui să faci compromisuri fiindcă acum depindeți unul de celălalt.

Horoscop mâine, 21 iulie, Scorpion

Te apropii sufletește enorm de mult de o anumită persoană, un om pe care nu îl observaseși până acum. Poate fi vorba despre un iubit sau despre un amic, cert e că conexiunea voastră va fi atât de puternică încât veți ajunge să vorbiți vrute și nevrute, până dimineața.

femeie si barbat care vorbesc alaturi de bule de vorbit

Horoscop mâine, 21 iulie, Săgetător

Ai chef de sport acum și îți vei petrece o mare parte a zilei făcând exerciții, spun astrele. Fie că joci un joc cu familia, mergi la sală sau te plimbi toată ziua, forma ta e una de excepție. Și mai tentant e că desfășori o activitate fizică căreia voiseși de mult să îi dai curs, dar nu avuseseși timp.

Horoscop mâine, 21 iulie, Capricorn

Zodia ta este sfătuită ca mâine să uite de orice responsabilități și pur și simplu să se bucure de viață. Nu spunem să îți neglijezi îndatoririle, doar să savurezi activități care îți plac, în compania oamenilor pe care îi iubești. Atât timp cât respecți această rețetă și nu te forțezi să faci nimic din ceea ce nu îți dorești, nu are ce să meargă prost.

Horoscop mâine, 21 iulie, Vărsător

Se anunță un moment bun ca să te ocupi de o sarcină pe care ai tot amânat-o. Ai acum atât puterea de concentrare, dar și acuitatea intelectuală ca să rezolvi tot ceea ce lăsaseși neterminat. Nu îți mai rămâne decât să tragi aer în piept și să te bucuri de libertate deplină mai târziu, după ce vei termina cu treaba.

Horoscop mâine, 21 iulie, Pești

Dacă te-a tentat vreodată să înveți ceva nou, ce ți se părea însă teribil de dificil, acum este momentul să o faci. Trezește-te de dimineață și pune-te „cu burta pe carte” fiindcă creierul tău absoarbe și informațiile cele mai grele și mai complicate. Nu trebuie decât savurezi orice moment, chiar și pe cele ușor plictisitoare.

Horoscopul zilei de mâine, 21 iulie, aduce și risc de certuri și discuții în contradictoriu zodiilor, dar și acuitate mentală și iubire pură.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă
Incepe quiz
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.