Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 21 iulie 2023: Leul e un fluture cu aripile arse de focul cosmic otrăvitor

Horoscop mâine, 21 iulie 2023: Leul e un fluture cu aripile arse de focul cosmic otrăvitor

Redactor Andreea Baluteanu

Ziua de mâine pare desprinsă din scenariul unui thriller, și deși se manifestă și o puternică încrengătură de iluzii, dictate de opoziția dintre Soare în Rac și Pluto în Capricorn, se revelează totodată și substraturi ascunse ale realității.

Cum să-ți atragi sufletul pereche, în funcție de semnul său zodiacal

Astfel, inamici neștiuți și trădări dureroase vor ieși bolborosind la suprafață. Zodiile sunt însă sfătuite să nu reacționeze agresiv și să se ferească de a concepe planuri de răzbunare.

Cum te descurci? Află din rândurile de mai jos ce ți se prezice în horoscopul zilei de mâine, 21 iulie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 21 iulie, Berbec

Așteaptă-te la conflicte destul de vehemente care au loc în familia ta acum. Se poate întâmpla ca un membru al ei să reacționeze exagerat, să se dea mai important decât este și să încerce să își supună atenția tuturor. Vei fi tentat/ă să acționezi pe post de mediator, dar reține că nu este neapărat cea mai bună idee. O persoană cu un temperament mai calm ar putea fi mai utilă în această poziție.

Horoscop mâine, 21 iulie, Taur

Opoziția dintre Soare și Pluto va îngreuna maxim comunicarea cu cei din jur. Ține cont că cea din urmă planetă așază cu viclenie măști pe chipurile celor din jur, așa că îți va fi dificil să înțelegi sau să discerni adevăratele lor intenții. E mai important acum să cauți înțelesurile ascunse din spatele cuvintelor rostite cu emfază și să fii atent/ă la mimică și gestică.

Horoscop mâine, 21 iulie, Gemeni

Ceva se întâmplă mâine care îți zdruncină puternic încrederea în tine. Te vei regăsi în situația de a îți pierde inclusiv siguranța că poți executa sarcinile de zi cu zi. Ia aminte că nu este o stare de fapt obiectivă, ci e dictată de contextul astrologic. O discuție cu o persoană apropiată te va ajuta mult, dar și blândețea arătată față de tine.

Horoscop mâine, 21 iulie, Rac

Pentru ceilalți, grija ta e o adevărată binecuvântare, dar pentru tine e uneori un blestem! Sunt cazuri în care ești copleșit/ă de problemele celorlalți, astfel că nu mai ai niciun răgaz pentru a te ocupa de propriile inconveniente. Evită această atitudine acum, interzicându-ți să te implici în disputa dintre doi apropiați. Nu le poți media tu conflictele.

Horoscop mâine, 21 iulie, Leu

Îți dăm cu regret vestea proastă: ești un fluture cu aripile arse de un foc cosmic otrăvitor. În această situație, tot ce poți face este să lupți pentru a-ți conserva puțina energie rămasă în urma atacului opoziției dintre Soare și Pluto. Consolează-te cu ideea că în curând va începe sezonul tău și că încă o dată astrele se vor situa de partea ta.

Horoscop mâine, 21 iulie, Fecioară

Contextul astrologic trezește mâine sirena din tine. Cu o alură seducătoare și ochi aprinși, poți cuceri aproape pe oricine, dar ferește-te să îți ascuți ghearele pe inimi de muritori „luați”. O să îți pară rău să fii tu cea care destramă relații și un astfel de gest îți va aduce și cantități însemnate de karma negativă, de care cu greu te vei descotorosi.

carte de tarot cu sirena

Horoscop mâine, 21 iulie, Balanță

Tare bine ar fi dacă ai reuși să te scuturi de perfecționism mâine, spun astrele. Nu va face decât să îți împovăreze existența până ce vei ajunge în punctul în care nu te vei mai bucura câtuși de puțin de ea. Așadar, mai deleagă din responsabilități ca să strecori măcar o activitate plăcută în programul zilei, oricare ar fi aceea. Uneori, e indicat să fii „suficient de bun/ă”, nu „excelent”.

Horoscop mâine, 21 iulie, Scorpion

Ascunde steagul roșu al răzbunării și arborează-l în schimb pe cel alb, al păcii și împăcării, insistă astrele. E esențial să îngropi securea răzbunării și să dai în schimb dovadă de toleranță. Poți relua legătura cu un coleg cu care ai avut confruntări directe sau cu o rudă cu care erai la cuțite. Vei resimți o uriașă eliberare odată ce lucrurile revin pe făgașul lor normal.

Horoscop mâine, 21 iulie, Săgetător

Flexibilitatea ar trebui să fie cuvântul de ordine al zilei de mâine, căci astrele „își fac de cap” și cu cel mai bine ticluite planuri ale tale. E esențial ca în aceste momente să înțelegi că de multe ori ție îți acorzi libertate completă și totală, dar celorlalți nu le faci același favor. Așadar, dacă simți că se instaurează dorința de control, garantează măcar o parte din independența ta celor din jur.

Horoscop mâine, 21 iulie, Capricorn

E tentant să faci pe salvatorul celor aflați la ananghie și nu vom fi noi cele care să o negăm. De partea cealaltă, e de-a dreptul înspăimântător să renunți la această atitudine, mai ales atunci când cei din jur s-au obișnuit să se bazeze mereu pe tine. Schimbarea poate fi întâmpinată cu uși trântite sau țipete, dar dincolo de ele vei găsi ceva nou, libertatea. Și vei afla și cine îți stă aproape numai din interes.

Horoscop mâine, 21 iulie, Vărsător

Horoscopul zilei de mâine te roagă să nu fugi dramatic de responsabilitățile tale. Sigur, e tentant să renunți la orice atunci când nu mai ai dram de energie, dar poți acționa și cu maturitate. Acceptă că nu ești bine, comunic-o celorlalți și apoi găsiți împreună soluția de compromis. Când îți vor reveni forțele, vei aprecia tăria pe care ai demonstrat-o acum.

Horoscop mâine, 21 iulie, Pești

Pe plan personal, lucrurile stau minunat, dar pe plan profesional... nu prea. Se pare că ești claustrat/ă într-un mediu solicitant din punct de vedere emoțional, unde numai umorul te poate ajuta. Nu recurge însă la sarcasm, o adevărat otravă în situațiile tensionate. Pe de altă parte, să știi că în ceea ce privește sentimentele ai parte de toată susținerea astrelor, care anunță un flirt de zile mari.

Horoscopul zilei de mâine, 21 iulie, anunță un context dramatic și multe dificultăți.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.