Horoscop
Înapoi la

Cum să-ți atragi sufletul pereche, în funcție de semnul său zodiacal

Cum să-ți atragi sufletul pereche, în funcție de semnul său zodiacal

Ramona Jurubita

Tu crezi în compatibilitatea bazată pe semnul zodiacal? Probabil ai auzit des că anumite zodii se atrag, pentru că au multe lucruri în comun sau pentru că trăsăturile lor opuse reușesc să se îmbine perfect. Până la urmă, dragostea este o loterie, dar dacă ai aflat deja care este sufletul tău pereche, îl poți atrage mai ușor în viața ta.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

În cazul în care ai întâlnit o persoană specială și simți că ea este jumătatea ta, atunci trebuie doar să îi afli zodia. De aici și până la a forma un cuplu mai este un singur pas. În funcție de semnul sub care s-a născut, vei recurge la anumite metode de cucerire. Nu trebuie să ai emoții, ci doar să urmezi îndrumările de mai jos, alcătuite pe baza personalității fiecărui nativ în parte.

Cum îți atragi sufletul pereche dacă s-a născut în zodia...

Berbec
Este un semn de foc, așa că îi place pasiunea și vrea să trăiască totul la un nivel intens. Dacă vrei să atragi alături de tine pe cineva născut în această zodie, va trebui să te lași dus/ă de val și să îmbrățișezi aventura. Doar într-o călătorie spontană vă veți descoperi unul pe celălalt și vei învăța să îi devii partener/ă în explorarea neprevăzutului.

Taur
Vrei să știi cum să cucerești o persoană reprezentată de zodia Taur? Trebuie să faci primul pas și să nu îl/o grăbești când vine vorba de hotărâri importante. Dacă îi oferi timp și ai răbdare cu el/ea, va fi cu tine pentru totdeauna, fiindcă se va simți înțeles/easă. Gătește-i mâncarea preferată și oferă-i stabilitatea după care tânjește.

Imagine siluete îndrăgostiți care se sărută, în timp ce au în spate un fundal ce imită Universul

Singurele zodii care trebuie să facă o schimbare radicală în viața lor după o despărțire

Gemeni
Dacă simți că sufletul tău pereche s-a născut sub semnul Gemenilor, trebuie să te asiguri că ai întotdeauna cuvintele la tine. Îi place să vorbească mult, despre subiecte interesante și are pretenția ca posibilul/a partener/ă să se ridice la nivelul așteptărilor sale. Flirtul te va ajuta să îi atragi atenția, iar discuțiile inteligente vor condimenta relația încă de la început.

Rac
Racii sunt vulnerabili și sensibili, așa că nu este deloc greu să atragi în viața ta o persoană care s-a născut sub acest semn de apă. Trebuie să îi vorbești frumos despre iubire, să îl/o incluzi în planurile tale de viitor și să îi arăți că nu ai intenția să fii vreodată nepoliticos/oasă în compania sa. Odată ce îi oferi această siguranță, îi vei câștiga inima pe vecie.

Leu
Leul se numără printre cele mai puternice semne ale zodiacului și vrea ca toate relațiile sale să fie pasionale. Arată-i cât de mult contează pentru tine, vorbește-i frumos, oferă-i cadouri cu simbolistică puternică și însoțește-l/o în călătorii. Dacă vă distrați împreună, va rămâne lângă tine pentru totdeauna.

Fecioară
La început, orice Fecioară îți va părea nepăsătoare și este posibil să te simți dezamăgit/ă de primele interacțiuni. În timp, vei descoperi ce îi place și vei ști cum să îi ajungi la inimă. Înainte să ajungi acolo, îți ofer câteva ponturi ce te vor ajuta să îl/o atragi spre tine: oferă-i respect și arată-i că ești cu picioarele pe pământ. E tot ce îți dorește de la un/o posibil/ă partener/ă.

Balanță
Și femeile și bărbații Balanță adoră să intre în discuții cu toți cei din jur. Dacă ai pus ochii pe unul/a dintre ei/ele, atunci nu are rost să mai stai pe gânduri. Ești convins/ă că este sufletul tău pereche? Îi poți câștiga simpatia, încrederea și chiar dragostea dacă îi arăți că îi apreciezi inteligența. În plus, trebuie să îi arăți că vrei un viitor stabil, fără prea multe episoade neprevăzute.

Scorpion
Este un semn zodiacal imprevizibil, dar îi place să aibă parte de intimitate. Ca să îl/o atragi în viața ta, va trebui să îi oferi spațiul de care are nevoie și să nu îl/o sufoci, indiferent de intensitatea sentimentelor tale. Iubește spontaneitatea, așa că te va iubi și pe tine dacă îi vei face surprize neașteptate.

Săgetător
Vrei să ajungi la inima unui Săgetător? Fie că este femeie sau bărbat, trebuie să știi că adoră să petreacă timp în aer liber și să facă sport. Ai putea să îi oferi o excursie cadou sau chiar un salt cu parașuta. Va fi fascinat/ă dacă îi vei aprecia independența și curajul și, în plus, vă veți distra de minune împreună.

Capricorn
Capricornul este un semn zodiacal precaut, așa că nu se apropie de oricine. Vei avea de parcurs un drum lung până la sufletul său, dar nu trebuie să te sperii. Îi place să învețe lucruri noi și să simtă că poate avea încredere în persoana de lângă el/ea. Dacă ești atent/ă la dorințele sale și îi faci de câteva ori pe plac, se va îndrăgosti iremediabil de grija ta la detalii.

Vărsător
Dacă îți arăți latura empatică în fața sa, îl/o vei cuceri instant. Trebuie totuși să te pregătești pentru interacțiuni dinamice și obositoare, fiindcă trece des de la un subiect la altul. Ca să îi dovedești rapid că meriți un loc în viața sa, ai putea să păstrezi misterul în primele discuții. Așa vei ști sigur că va dori să mai afle lucruri despre tine.

Pești
Vrei să ai o relație cu o persoană aflată sub semnul zodiei Pești? Nu va fi ușor să faci față intensității sentimentelor sale, doar că îi poți domoli firea dramatică dacă îi furi inima de la prima vedere. Sufletul tău pereche se va bucura dacă îi vei organiza petreceri aniversare, dacă îl vei duce la întâlniri romantice și dacă îi vei arăta cât de mult înseamnă pentru tine. Acestea sunt metodele prin care te asiguri că intră și rămâne în viața ta.

Nu-i așa că ai mai mult încredere în tine acum, după ce ai citit trucurile de mai sus? Cucerirea alesului/ei nu a fost niciodată mai simplă!

Cele 7 zodii „bune de adus acasă” și de prezentat părinților

Surse foto: Freepik, FreepikFreepik

Surse articol: AstrologyanswersCollectiveVogue

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Unde iti vei intalni sufletul pereche?
Incepe quiz
Unde iti vei intalni sufletul pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.