Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 21 octombrie 2022: Peștii s-au ars cu ciorbă și acum suflă și în iaurt, întorcând însă spatele iubirii

Horoscop mâine, 21 octombrie 2022: Peștii s-au ars cu ciorbă și acum suflă și în iaurt, întorcând însă spatele iubirii

Redactor Andreea Baluteanu

Liniște pe toate fronturile: horoscopul zilei de mâine, 21 octombrie, nu prezintă nicio influență astrologică nouă. Așadar, zodiilor nu le rămâne decât să jongleze cu caracteristicile astrologice deja prezente.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 21 octombrie!

Citește și: Cele mai norocoase zodii în dragoste în toamna 2022

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 21 octombrie, Berbec

Se anunță schimbări în situația ta financiară, și din păcate nu sunt deloc pozitive, mai degrabă exact invers. Ești tentată să faci o achiziție majoră, care putea sau nu să fie planificată, dar care ar trebui amânată în aceste momente. Te orientezi însă greșit și poți ajunge să pierzi sume majore.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Taur

Îți trec niște bârfe pe la ureche, pe care nu există momentan nicio manieră prin care să le confirmi. Este vorba despre informații care îți trezesc interesul și care se pot dovedi mai periculoase decât ai crede la prima vedere. Deschide larg urechile, cum s-ar spune, și fă tot posibilul să afli tot ce se poate afla.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Gemeni

Nu asculți deloc de corpul tău, atunci când îți cere să te odihnești, și vei sfârși prin a regreta. E tentant acum să îți supraestimezi limitele și să le extinzi dincolo de orice îi stă în putință unui om. Dacă vei continua cu această atitudine, vei ajunge să plătești un preț scump.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Rac

Ai un comportament necaracteristic, spun astrele. Răbufnești din orice și nu îți pasă prea tare pe cine jignești, căci ce te interesează în primul rând e să ai dreptate. Ia în calcul că o asemenea energie toxică nu îți va folosi la nimic și mai gândește-te că nici nu știi cine pândește din umbră și îți va surprinde comportamentul dezonorabil.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Leu

Tot ce vrei e să scapi, să iei o pauză de respiro, oricât de mult te-ar costa. Poți să te îmbarci într-o călătorie scumpă, fără să îți pese de ce va însemna pentru portofelul tău, sau să îți dai demisia pe nepusă masă. Gândește-te însă cum ți-ai putea îmbunătăți actuala situație înainte de a face schimbări.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Fecioară

Oricât de greu de crezut ar părea, ești o bilă de foc aprinsă de emoții complicate. E ușor să te cerți și și mai simplu e să cauți vinovați, iar aceste atitudini îți vin mai la îndemână decât să cauți să înțelegi ceea ce simți cu adevărat în aceste momente. E momentul să faci apel la rezervele tale interioare de înțelepciune.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Balanță

O veste șocantă sau o informație contradictorie despre familia ta te va șoca profund acum. Ceea ce afli îți poate altera nu numai modul în care te raportezi la rudele tale, dar și deciziile de viață. Așteaptă-te la… neașteptat mâine, când totul pare să se întâmple anume ca să te surprindă.

femeie tanara si socata cu bula cu omg alaturi

Horoscop mâine, 21 octombrie, Scorpion

E posibil să îți fie mai greu decât ți-ai fi imaginat să renunți la un obicei negativ pe care îl folosiseși ca o modalitate de refulare, dar care acum a devenit nociv, sau să instaurezi o rutină pozitivă în viața ta. Fii blândă cu tine și amintește-ți că aceste lucruri cer timp și rezerve consistente de răbdare.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Săgetător

Deși ai mult de lucru, tentația de a pierde vremea te va împiedica să faci ce e de făcut. Procrastinarea e principalul pericol acum, dar nici oamenii din jur nu îți dau pace. Nu te judeca prea tare nici dacă îți e imposibil să reziști ispitei rețelelor sociale: e un fenomen comun, dar i te poți opune.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Capricorn

Știi că ai nevoie să îți îmbunătățești unele aptitudini profesionale și că acest prilej e numai bun, dar nu ai nici cel mai mic chef. Trage de tine, te îndeamnă astrele; odată ce vei lua inițiativa îți va fi mult mai ușor să acționezi. Nu te dezamăgi acum, când ai mai mare nevoie de tenacitatea ta.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Vărsător

Deși îi dezvălui un secret șocant persoanei iubite sau celui mai bun prieten și te temi că îndrăzneala ta te va costa, lucrurile nu vor sta așa. Dimpotrivă, spusele tale vor fi întâmpinate cu iubire și căldură, iar deschiderea de care ai dat dovadă vă va apropia și mai tare.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Pești

Cine s-a ars cu ciorbă, suflă și în iaurt: iată un proverb care nu ar trebui să te convingă mâine. Deși e normal să fii reticentă să iubești din nou sau să îți arăți vulnerabilitățile, dacă te vei izola vei avea mult mai mult de suferit pe termen lung. Nu toți oamenii sunt la fel cu cei care te-au rănit.

Horoscopul zilei de mâine, 21 octombrie, aduce câteva conflicte și probleme de relaționare zodiilor.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.