Horoscop
Înapoi la

Cele mai norocoase zodii în dragoste în toamna 2022

Cele mai norocoase zodii în dragoste în toamna 2022

Ramona Jurubita

Toamna aceasta aduce multe surprize semnelor zodiacale, dar numai trei dintre acestea vor avea inima pe deplin fericită până la finalul lui noiembrie. Așadar, avem trei norocoși în dragoste, ale căror relații vor evolua mai mult decât frumos până la căderea primilor fulgi de nea!

Toate aceste semne zodiacale sunt diferite, iar intervalele de timp în care fiecare dintre ele va fi în centrul atenției nu vor semăna deloc unul cu altul. La început, iubirea va fi echilibrată și se vor lua decizii înțelepte în doi, apoi sentimentele se vor adânci și relațiile vor ajunge într-un nou stadiu. În final, pe măsură ce ne apropiem de vremea geroasă, nativii vor deveni rebeli și vor experimenta noi emoții împreună, făcând lucruri ieșite din comun.

Zodiile care vor simți cel mai intens toate aceste etape ale toamnei 2022 sunt Berbecul, Gemenii și Balanța. Norocul în dragoste a fost pus în tolba lor de data aceasta. Iată cum va arăta viața lor amoroasă în perioada următoare:

Berbec
În sezonul Balanței, vei pune accent pe conexiune, echilibru și parteneriate. Acum este momentul să îți analizezi relațiile cu persoanele din jur, dar mai ales cu sufletul pereche. De asemenea, în perioada următoare vei înțelege că trebuie să te simți bine în pielea ta înainte de a te simți minunat lângă o altă persoană. Astrele ți-au scris destinul exact așa cum ți l-ai imaginat și tu. Când vei fi complet vindecat/ă, conexiunea ta cu partenerul/a va merge pe o pantă ascendentă. Vei învăța, de asemenea, cum să interacționezi mai ușor cu oamenii pe care îi iubești.

Parteneri fericiți, îmbrăcați în negru, care stau împreună în pat și se îmbrățișează.

Gemeni
Creativitatea, pasiunea și eforturile tale romantice vor fi observate de cineva în acest anotimp colorat. Nuanțele calde ale toamnei vor contura cadrul perfect pentru un început de relație ca în povești. Asta înseamnă că trebuie să profiți de armonia acestor zile și să te cuibărești în brațele persoanei pe care o simpatizezi. Poți considera că a venit momentul să faci lucrul la care te pricepi mai bine ca oricine: să porți discuții lungi despre tot felul de subiecte neașteptate. Îți vei cuceri jumătatea prin intermediul acestui talent inegalabil. Vei găsi și alte modalități interesante de a te conecta cu apropiații, doar că te vei axa mai mult pe relația de cuplu. Și bine faci!

Balanță
Ca de fiecare dată, toamna începe cu tine în centrul atenției. Este minunat să simți cum oamenii te privesc și te admiră fără ca tu să faci vreun lucru deosebit, așa-i? Pe măsură ce zilele trec, vei simți tot mai tare cum dorința ta de a găsi liniștea în cuplu crește. Pentru a obține fericirea și împlinirea după care tânjești, trebuie să alegi cu mare grijă persoana pe care o ții alături. Chiar dacă nu vei alege corect din prima, vei simți cât de norocos/oasă ești în momentul în care îți vei întâlni jumătatea.

Nu trebuie să fii trist/ă dacă nu ți-ai regăsit zodia pe listă. Poate că, în cazul tău, norocul va veni pe alte planuri. S-ar putea să fie nevoie să mai aștepți puțin până la marea întâlnire cu sufletul pereche.

Iată cele: Cinci zodii a căror viață se va schimba radical în anul 2023

Surse foto: UnsplashPexels

Surse articol: ElitedailyVogueAndscape

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?
Incepe quiz
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.