Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 22 octombrie: Leul are de suferit pentru că se ia de cine nu trebuie

Horoscop mâine, 22 octombrie: Leul are de suferit pentru că se ia de cine nu trebuie

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Stai cuminte mâine, e mesajul pe care ți-l transmit cu bunăvoință astrele. Marte în Balanță se află în pătrat cu Pluto în Capricorn, o mișcare planetară care ne va copleși cu intensitatea sa, conducându-ne din păcate spre confruntări, discuții în contradictoriu și disensiuni care spulberă inclusiv relații trainice.

Vezi în rândurile de mai jos cum te influențează și pe tine această mișcare a astrelor și ce să aștepți de la horoscopul zilei de mâine, 22 octombrie.

Horoscop mâine, 22 octombrie, Berbec

Cu niște mișcări astrologice atât de complicate, nu e de mirare că certurile vor abunda mâine în viața ta personală. Conflictele cu iubitul sau cu cel mai bun prieten sunt cele mai dureroase și sunt centrate în jurul unei decizii pe care trebuie să o luați la comun, dar asupra căreia nu reușiți să cădeți de acord, spun astrele.

cuplu care se cearta alaturi de desenul unui bec

Horoscop mâine, 22 octombrie, Taur

Poți ajunge mâine la un conflict cu o autoritate, sunt de părere astrele. Însă, spre norocul tău, cel sau cea care are putere asupra ta va demonstra simpatie față de cauza ta și nu te va trata cu duritate. Însă nu ar strica să ții cont de ce te-a adus aici ca să nu mai repeți aceleași greșeli și pe viitor.

Citește și: Taurul, dezbrăcat de secrete: tot ce vrei să știi despre el, dar nu o să iți zică

Horoscop mâine, 22 octombrie, Gemeni

Mâine ești tentată să îți asumi un risc de natură financiară, dar folosind bani care nu îți  aparțin numai ție. Oricât de sigură ești de rezultatul pozitiv, nu e deloc adecvat să investești aceste fonduri puse la comun fără să te consulți cu toată lumea. Caută să te pregătești de asemenea și pentru un eventual rezultat negativ.

Horoscop mâine, 22 octombrie, Rac

O ceartă cu un membru drag al familiei te aduce mâine în pragul lacrimilor. Vei căuta sprijin la amici și îl vei și primi, perspectiva acestora ajutându-te mult. Dar ai grijă să nu le împărtășești prea multe, oricât de nervoasă ai fi pe omul care te-a supărat. Știi cum se spune, nu e bine să îți speli rufele murdare decât în familie!

Horoscop mâine, 22 octombrie, Leu

Fii atentă pentru că te iei mâine de cine nu trebuie! Un conflict cu un om de la muncă îți poate știrbi reputația profesională și poate distruge tot ce ai construit până acum cu nemăsurată grijă. Ar fi mai bine să te gândești la consecințele pe termen lung mai mult decât la situația actuală!

femeie care se afla in conflct si spune nu in fata unui pumn

Horoscop mâine, 22 octombrie, Fecioară

Să îți expui ostentativ bogățiile ca să convingi pe cineva de ceva important poate fi absolut necesar acum, dar nu transforma acest gest într-un obicei. Știi că principiile tale sunt mai importante și că banii nu cumpără mare lucru. Cine e vrăjit atât de ușor de ei va face și orice e necesar pentru a-i obține, așa că ferește-te de acest tip de oameni.

Horoscop mâine, 22 octombrie, Balanță

Înainte de a te decide să lupți împotriva unei atitudini discriminatorii care are loc chiar în sânul familiei tale, întreabă-te dacă nu cumva ai contribuit și tu la ea. Este posibil ca pentru anumite avantaje, cum ar fi banii sau înțelegerea, să fi perpetuat și tu această stare, iar acest lucru îți va fi aruncat în față fără menajamente.

Horoscop mâine, 22 octombrie, Scorpion

Vei consuma multă energie mâine încercând să jonglezi cu diverse secrete pe care trebuie să le ții, spun astrele. Însă, pentru binele tău, ar fi cazul să renunți măcar la unul dintre ele. Nu-l face public, doar împărtășește-l unei persoane în care ai mare încredere și te vei simți instantaneu eliberată.

Vezi și care sunt cuplurile din zodiac care se inteleg din priviri!

Horoscop mâine, 22 octombrie, Săgetător

Ține deschis TV-ul mâine; astrele consideră că redarea în media a unui eveniment tragic te va determina să iei în sfârșit inițiativa. Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume: aceste cuvinte te-au obsedat în ultima vreme pentru că vrei să fii definiția lor, ad litteram. Te vei simți mult mai bine după ce o vei fi pornit pe acest drum!

Horoscop mâine, 22 octombrie, Capricorn

Poți obține independența în lupta cu o autoritate, dar chiar crezi că merită ceea ce vei sacrifica? Astrele te îndeamnă să reflectezi acum asiduu la această întrebare. Dacă nu este cazul, ar fi mai bine să continui să rabzi. Totul poate fi un test de umilință de care să ai mare nevoie în această perioadă.

Horoscop mâine, 22 octombrie, Vărsător

Insiști cu atâta încăpățânare să ai dreptate în orice chestiune încât oamenii din jur vor ajunge să te ocolească și să le fie teamă să își spună părerea în preajma ta. De fapt, numai certăreții te vor mai aborda. Riști să ajungi într-o poziție ingrată dacă vei continua: chiar e atât de important să îți impui mereu părerea?

Horoscop mâine, 22 octombrie, Pești

Mâine poți să dai chix pentru că te iei după zicala „scopul scuză mijloacele”: doar știi prea bine că nu e așa. În loc să apelezi la metode infame ca să ai câștig de cauză în lupta sau cearta cu cineva, mai bine ai fi sinceră și ai încerca să asculți și argumentele sale. Chiar dacă ai dreptate, vei fi mai înțeleaptă după o asemenea discuție.

Horoscopul zilei de mâine, 22 octombrie, aduce numeroase conflicte și certuri, așa că ai mare grijă la atitudinea ta!

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Cu cine te vei săruta sub vâsc?
Incepe quiz
Cu cine te vei săruta sub vâsc?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.