Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 23 iunie 2022: e ziua Săgetătorului, care mută munții din loc, retrasând relieful vieții sale

Horoscop mâine, 23 iunie 2022: e ziua Săgetătorului, care mută munții din loc, retrasând relieful vieții sale

Redactor Andreea Baluteanu

După ce am traversat cu brio evenimente astrologice majore, horoscopul zilei de mâine, 23 iunie, nu ne influențează decât cu câteva mișcări planetare. Astfel, sextila dintre Lună în Berbec și Saturn în Vărsător multiplică talentul organizațional și simțul responsabilității, așa că ne urmăm visele cu mai multă tărie, dar și cu grijă.

Tot mâine, pătratul dintre Lună și Pluto în Capricorn ne dă o dispoziție visătoare și o atitudine pasivă. Avem tendința de a ne înșela singuri și de a da dovadă de hipersensibilitate.

Află din rândurile de mai jos ce îți va aduce horoscopul zilei de mâine, 23 iunie!

Citește și: Horoscopul lunii iulie 2022: atmosfera e incendiară, iar karma își arată atât darurile, cât și colții

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 23 iunie, Berbec

Universul așează cu grijă o pătură de siguranță pe umerii tăi, arătându-ți că ai deja tot ceea ce îți dorești, numai că din păcate nu ai avut ochi pentru nenumăratele binecuvântări din viața ta. Vei descoperi că ești într-un loc privilegiat acum în viață și că nu mai rămâne decât să pășești sigură mai departe.

fata fericita in rochie cu buline care culege flori de musetel de pe camp

Horoscop mâine, 23 iunie, Taur

Nu există nicio prăpastie între ceea ce spui și ceea ce gândești și intenționezi acum, ceea ce reprezintă un adevărat deliciu. Simți că te cunoști mai bine ca niciodată și ai o abordare autentică. E un prilej potrivit pentru a purta discuțiile grele din sfera personală, fiindcă acum părerea ta contează.

Horoscop mâine, 23 iunie, Gemeni

Te afli într-un loc unic în viața ta, la răscrucea dintre fantezie și realitate, cu câte un picior bine ancorat în ambele tărâmuri. Acest lucru înseamnă că dai dovadă și de productivitate, dar și de apetit pentru joacă sau, cu alte cuvinte, că te distrezi în timp ce muncești. Astrele sunt generoase cu tine mâine.

Horoscop mâine, 23 iunie, Rac

Cinstește mâine puterea prieteniei, spun astrele! Orice amici ar poposi la ușa ta trebuie invitați înăuntru și urmați apoi în orice aventură te-ar chema. Lasă la o parte simțul răspunderii și temerile fiindcă nu vei extrage decât învățăminte și experiențe pozitive din orice situație ai traversa acum.

Horoscop mâine, 23 iunie, Leu

Gândește-te bine la ce îți dorești să realizezi încă din cursul dimineții și apoi stabilește cine te-ar putea ajuta: e atât de simplu. Nici măcar nu trebuie să ceri susținerea, se ocupă astrele să îți fie oferită cât ai clipi. Poți zbura peste inconveniente și probleme și poți ajunge în deplină siguranță - și în cea mai bună companie – acolo unde ai visat.

Horoscop mâine, 23 iunie, Fecioară

Nu există imposibilitate mâine, insistă astrele. Nu sunt obstacole de trecut, acestea se află numai în imaginația ta, în realitate drumul îți e lin ca în palmă. Fie că dorești să bifezi un obiectiv profesional major sau unul personal, asigură-te însă că și prietenii îți sunt aproape, fiindcă bucuria e și mai mare când e împărtășită.

Horoscop mâine, 23 iunie, Balanță

Nici nu încape discuție ca mâine să nu te implici cu totul în ceea ce faci, spun astrele. Nu vei rezolva nimic dacă stai pe tușă, trage aer în piept și fă ceea ce îți era menit să faci încă de multă vreme. Tu știi cel mai bine care e acel obiectiv, acum nu mai trebuie decât să îl identifici.

Horoscop mâine, 23 iunie, Scorpion

Zodia ta este sfătuită să se bucure de viață acum, pur și simplu. Lasă la o parte orgoliile și ambițiile și pur și simplu acceptă că sunt momente în care trebuie numai să trăiești, fără să te lași influențată de trecut sau să privești în viitor. Ce te ajută enorm e că și gândești pozitiv în aceste clipe.

Horoscop mâine, 23 iunie, Săgetător

Poți muta munții din loc acum, numai să găsești un tărâm bun pe care să aterizeze. Această zi se va dovedi una de bun augur pentru orice plan pe care l-ai abandonat din lipsă de fonduri sau de timp, dar care încă te mai apasă, cerând cu insistență să fie adus la lumină. Din multe puncte de vedere, aceasta este ziua ta!

Femeie în peisaj fantastic. Pictura conceptuală suprarealistă

Horoscop mâine, 23 iunie, Capricorn

Zodia ta e sfătuită acum să se bucure de viață. Poate că nu vei putea dedica fiecare oră a zilei ca să te distrezi – deși cât de plăcut și de recomandat ar fi acum să se întâmple astfel! -, dar măcar asigură-te că rezervi un timp prețios în care să faci ceea ce îți place. Sunt încurajate mai ales activitățile relaxante alături de prieteni.

Horoscop mâine, 23 iunie, Vărsător

Ce vrea corpul tău să faci acum? Ascultă bine, fiindcă are o voce înțeleaptă pe care de multe ori decidem să o aducem la tăcere, concentrându-ne pe altele, în schimb. Fă ceva care să îți permită să te simți bine din punct de vedere fizic, indiferent de ce înseamnă acest lucru pentru tine, fie că faci sport sau te duci la culcare mai devreme.

Horoscop mâine, 23 iunie, Pești

Mâine vei avea ceva de spus și vei găsi cumva și tăria de a afirma cu putere acel lucru în toate cele patru zări. Numai să și crezi în el, insistă astrele. E posibil să devii prizonieră într-un hățiș de concepții contradictorii, așa că nu ar strica să îți rezervi înainte câteva momente în care să gândești bine la ceea ce ai de făcut.

Află și care sunt calitățile și defectele femeii Pești!

Horoscopul zilei de mâine, 23 iunie, aduce zodiilor un context bun pentru a evolua pe calea dorită.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot.com

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Care este chemarea vietii tale?
Incepe quiz
Care este chemarea vietii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.