Horoscop
Înapoi la

Horoscopul lunii iulie 2022: atmosfera e incendiară, iar karma își arată atât darurile, cât și colții

Horoscopul lunii iulie 2022: atmosfera e incendiară, iar karma își arată atât darurile, cât și colții

Redactor Andreea Baluteanu

Cu surle și trâmbițe, horoscopul lunii iulie 2022 ne copleșește cu atenția acordată de astre. Planetele schimbă zodiile în care se afirmă, Leul e la putere, atmosfera e incendiară, iar karma răsplătește în stânga și în dreapta semnele care au onorat-o.

Află din rândurile de mai jos care sunt principalele evenimente celeste ale horoscopului general al lunii iulie 2022!

Citește și: Conjuncția Uranus - Nodul Nord din 2022, cel mai revelator moment al anului pentru zodii

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul lunii iulie 2022: ce mișcări planetare se anunță

Cea mai importantă lecție pe care are să o predea luna iulie este aceea că vei fi răsplătită numai pentru ce ai muncit, însă va trebui să abandonezi fără regrete toate inițiativele pe care le-ai lăsat în plata sorții. Mai ales semnele de foc și cele de aer trebuie să se tempereze, iar Jupiter în retrograd în Berbec și Saturn în Vărsător au grijă să le arate ce înseamnă cumpătarea.

portret de femeie frumoasa desenata in acuarela

Pentru semnele de apă și de pământ, Marte și Uranus în Taur aduc oportunități multiple, principiul fiind însă același, acela că vom primi recompense numai pentru șansele la care am lucrat intensiv încă de când Jupiter era în Pești.

Alte planete care își schimbă casa în horoscopul lunii iulie sunt Mercur, ce intră în Rac, adăugând profunzime comunicării, și apoi în Leu, punând accentul pe dramatism, dar și Soarele și Ceres, ce sărbătoresc caracterul flamboaiant al Leu. Mai departe, Pallas intră în Gemeni, punând accent pe inteligență și adevăr, iar Vesta e în retrograd în Pești, conturând o perioadă distructivă în care putem fi preocupate în chip nesănătos de trecut.

Vezi și de ce ne temem atât de tare de Mercur în retrograd: ai aici radiografia completă a fenomenului!

Luna Plină în Capricorn de pe 13 iulie completează tabloul astrologic al lunii, îndemnându-ne să renunțăm la obiceiurile care s-au dovedit nocive, iar Luna Nouă de pe 28 scoate la iveală copilul din inima noastră. Ce mai distracție se anunță!

Horoscopul lunii iulie 2022: ce mai fac zodiile în cea mai fierbinte lună?

BERBEC. Astrologii insistă că vara 2022 e vara ta și sfatul nostru este să îi crezi. Totul îți priește, până și faptul că Marte se mută din zodia ta în Taur, ceea ce te va ajuta să devii mai responsabilă la muncă și poate chiar să ceri acea promovare în timpul Lunii Pline din Capricorn. Sărbătorește cu familia, căci cu ei îți vei dori să fii, mai ales odată cu mutarea lui Mercur în Rac. Însă vine sezonul Leului care scoate la suprafață pofta de distracție și de iubire: gândește-te la cocktailuri sorbite pe malul mării în compania acelui tip hot. Plăcerea e pe primul plan și nu mai ai „oră de venit acasă”. Nu îți mai pasă nici măcar că Jupiter își începe retrogradul în semnul tău.

Cele mai norocoase zile: 5, 13, 17

TAUR. Cu cât renunți mai repede la teamă, cu atât mai bine, strigă din răsputeri ambițiosul Marte, pentru prima dată în doi ani în semnul tău. Familia e de asemenea importantă, mai ales că Mercur te îmbie ori să dai o fugă cu părinții la munte, ori să te îngrijești mai cu atenție de relațiile cu cercul tău de prieteni. Luna Plină în Capricorn închide un alt cerc, cel al obișnuințelor versus realizări, așa că vei trage câteva concluzii esențiale. Te gândești serios spre mijlocul lunii dacă o relație dragă ar trebui să rămână platonică sau poate evolua în ceva mai mult. Pe data de 22, când Soarele intră în Leu, devii mai introspectivă și te gândești dacă faci cu adevărat ce trebuie pentru bunăstarea ta sufletească. Această mișcare planetară vine cu daruri interesante.

Cele mai norocoase zile: 13, 22, 28

GEMENI. Până și tu ai nevoie să mai stai locului și să îți reîncarci bateriile, îți amintește Marte, care intră în casa spiritualității tale și îți arată, dacă îi permiți, cum să te reconectezi cu sinele tău prin meditație. Fii cât mai echilibrată mai ales în jurul Lunii Pline din Capricorn, atunci când iei o decizie financiară majoră. Mercur te îndeamnă să fii încă și mai cumpătată, iar Venus îți arată că nu stai deloc bine cu fondurile. Sperăm să rezolvi această situație fiindcă finalul lunii vine cu evenimente și petreceri, iar agenda ta va fi plină. Luna Nouă în Leu îți îmbunătățește abilitățile de comunicare.

Cele mai norocoase zile: 1, 13, 30

RAC. Confortul se află în prim plan pentru tine în horoscopul lunii iulie 2022. Luna Plină în Capricorn reprezintă primul eveniment major, insistând să aduci la desăvârșire relația cu un iubit, un amic sau un partener de afaceri, iar ce va urma de aici numai voi veți ști. Venus intră în semnul tău pe 17, sporindu-ți charisma și deschiderea emoțională, așa că e musai să petreci timp cu familia și prietenii. Intrarea Soarelui în Leu e însă cea mai benefică, punând accent pe relația dintre bani și micile tale plăceri. Acum vrei să te răsfeți, și fie că o faci plecând în vacanță sau cinând la restaurantul tău preferat, pune-te în prim plan. Ai grijă la carieră după 28 iulie.

Cele mai norocoase zile: 2, 17, 22

LEU. Începe sezonul tău, așa că vei fi scăldată în dragoste și lumină divină, spun astrele. Însă mai întâi trebuie să iei acea decizie profesională dificilă care nu devine mai ușoară dacă o tot amâni. Marte în Taur te va ajuta din acest punct de vedere. Luna Plină în Capricorn îți sporește productivitatea, dar amintește-ți că vara nu poate fi vorba numai de muncă. Când intră Soarele în semnul tău, pe 22, revii în centrul atenției și ești învăluită de adorația tuturor și de binecuvântările sorții. Luna Nouă de pe 28 îți dă șansa unui nou început, neașteptat, iar odată cu Jupiter în retrograd în Berbec vei privi o problemă veche dintr-o nouă perspectivă, ceea ce te ajută mult.

Cele mai norocoase zile: 3, 22, 23

fata care ridica mainile fericita in fata apusului

FECIOARĂ. Marte în Taur începe luna iulie în trombă, încurajându-te să te gândești la vechi preconcepții, dar și la dorința ta de noutate. Discuțiile se leagă mai ales în jurul colaborărilor și relațiilor tale, iar intuiția ți se va manifesta mai puternic decât de obicei. Luna Plină în Capricorn de pe 13 iulie stârnește pasiunea, dragostea și cheful de joacă, iar creativitatea ta va fi pur și simplu electrizantă. Soarele în Leu îți permite să te odihnești, dar nu te obișnui cu această pauză, căci Luna Nouă îți dă de gândit, surprinzându-te cu garda jos. Nu e cazul să te stresezi, dar nici să fii complet nepregătită.

Cele mai norocoase zile: 2, 4, 13

BALANȚĂ. Începutul lunii iulie te prinde gândindu-te la probleme serioase, și mai ales în timpul Lunii Pline vei reflecta dacă ai ce trebuie pentru a deveni părinte. Stabilitatea financiară e esențială dacă îți dorești să procreezi, iar conexiunile dintre Soare, Venus și Mercur în Rac te pun față în față cu un mentor care îți poate stimula viața profesională. Dar nu te mai gândești decât la socializare după 22 iulie, iar prezența ta va ilumina orice adunare. Intrarea lui Jupiter în retrograd în Berbec te face să te gândești serios dacă nu ar trebui să îți schimbi locul de muncă sau măcar colaboratorii.

Cele mai norocoase zile: 4, 10, 22

SCORPION. Comunicarea limpede și clară, atât în relații, dar și la locul de muncă, e prioritară acum. Marte în Taur condimentează o legătură importantă, care nu trebuie neapărat să fie amoroasă, iar Mercur în Rac aduce claritate. Pe perioada Lunii Pline ți se cere să fii cât mai onestă și să spui ce vrei, cu dragoste pentru tine și respect pentru ceilalți. Reputația și autoritatea devin importante când Soarele intră în Leu, iar Luna Nouă aduce o întâmplare neobișnuită. Vei străluci în acest sezon, dar trebuie să te și simți bine, așa că pune accent pe self care spre finalul lunii.

Cele mai norocoase zile:  13, 29, 30

SĂGETĂTOR. Productivitatea ta e intensificată la începutul lunii, cu Marte în Taur, iar Luna Plină te va învăța cum să cheltui cât mai satisfăcător niște bani pe care i-ai acumulat cu greu. Dar tot sezonul Leului îți place cel mai tare, când toți ochii sunt pe tine, deși vei continua să prețuiești și acele relații adânci și profunde. Chiron în retrograd îți atrage atenția în chip benefic – deși dureros – asupra unei experiențe traumatizante din trecut pe care trebuie să o vindeci acum. Spre finalul lunii, evită să sari la concluzii pripite.

Cele mai norocoase zile: 4, 10, 31

CAPRICORN. Pasiunea, creativitatea și romantismul sunt stârnite în luna iulie, o mică porție de Eden pentru inima ta. Marte în Taur îți ascute impulsurile artistice, iar Mercur îți va face chef de o aventură ce poate avea loc chiar la jobul tău. Vine însă Luna Plină în semnul tău, de pe 13, care îți va arăta toate modalitățile glorioase în care ai crescut în ultima vreme. Pe 17, Venus în Rac te conduce cu blândețe spre o concluzie interesantă legată de o relație dragă, iar pe 19 Mercur deschide o conversație fascinantă la muncă. Intrarea Soarelui în Leu va aduce lumină în universul tău.

Cele mai norocoase zile: 13, 14, 19

VĂRSĂTOR. Energia ta gravitează pe căi domestice la începutul lunii, determinându-te să faci schimbări de bun augur în casa ta; fii însă conștientă și de impulsurile spre conflict. Luna Plină din Capricorn crește puterea subconștientului și te va susține să cauți și să găsești echilibrul dintre viața ta intimă și realitatea externă. Venus intră în Rac pe 17 și va fi muza ta, încurajându-te să îți faci existența de zi cu zi mai dulce ca niciodată. Leul care reclamă atenția Soarelui de pe 22 te învață să aduci în centrul atenției toate parteneriatele tale și să cauți armonia între dorința de recunoaștere publică și necesitatea unui compromis.

Cele mai norocoase zile: 6, 17, 22

PEȘTI. Dorința ta de a schimba informații cu ceilalți devine prioritară la începutul lunii, dar fii atentă și la posibilitatea de conflicte: nu îmbrățișa discuțiile în contradictoriu decât dacă ești pregătită să îți aperi punctul de vedere. Luna Plină în Capricorn pune accent pe eforturile de echipă, dar „echipa de șoc” în Rac, formată din Venus, Soare și Mercur, îți umple viața de romantism și aduce admiratori secreți în lumină. Numai că retrogradul lui Chiron te îndeamnă să te concentrezi pe realizările și eșecurile din trecut și să îți afirmi drepturile. Soarele în Leu îți dă putere și încredere, iar Luna Nouă îți arată cum să îți folosești resursele în chip strălucit pentru a obține ceea ce dorești.

Cele mai norocoase zile: 2, 9, 22

femeie si barbat care isi trimit sarutari dintr-un telefon

Plin de perspective pozitive, horoscopul lunii iulie 2022 va aduce zodiilor șansa de a evolua imens.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Stylecaster, Astrology

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Cât de bună este karma ta?
Incepe quiz
Cât de bună este karma ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.