Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 23 mai 2023: nimic nu e gratis pentru Berbec, nici măcar darurile care pică miraculos din cer

Horoscop mâine, 23 mai 2023: nimic nu e gratis pentru Berbec, nici măcar darurile care pică miraculos din cer

Redactor Andreea Baluteanu

Abundența energiilor e amețitoare în horoscopul zilei de mâine, 23 mai, când sextila dintre Soarele în Gemeni și Marte în Leu provoacă bucurie contagioasă zodiilor, a căror atenție e distributivă. Semnele adoră acum să desfășoare două activități în același timp.

Ce afirmații pozitive trebuie să spui după o relație toxică, în funcție de zodie

Dansul, călătoriile, cățăratul, plimbările lungi, expedițiile în pădure sau jogging-ul vor consuma în mod mai mult decât corespunzător energiile în exces. Altfel pot interveni certuri.

Află ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 23 mai, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 23 mai, Berbec

Apare o oportunitate nouă și minunat de provocatoare în calea ta, și te simți de parcă ți-ar fi picat din cer un dar minunat. Trebuie să fi înțeles însă până acum că totul vine cu un cost în această viață, ceea ce e de altfel un lucru benefic, fiindcă te ajută să construiești o anumită responsabilitate. E posibil să fii nevoit/ă să scoți bani din portofel pentru această șansă, dar va merita.

Horoscop mâine, 23 mai, Taur

Te-ai gândit să schimbi ceva la modul tău de a trăi? Mâine instinctul îți va da informații precise. Fie că ai nevoie de mai multă libertate de mișcare sau să încorporezi un sport în viața ta, consumând energiile în exces ale zilei, rezultatele se vor vedea. Se poate însă și să hotărăști să te muți după ce ai constatat că e cazul să întorci foaia spre un nou capitol.

Horoscop mâine, 23 mai, Gemeni

Ai mare nevoie să pui limite în existența ta de zi cu zi. Nu îți mai dedica tot timpul job-ului fără să fii plătit/ă corespunzător și nici nu mai permite acelei persoane să te umilească sau să profite de pe urma bunătății tale fiindcă o îndrăgești mai presus de orice. Ai o șansă mare să stabilești bariere acolo unde înainte era prea multă maleabilitate.

Horoscop mâine, 23 mai, Rac

Când un semn precum al tău își pune tot ce are în slujba unui țel sau a unui ideal, să te ții, căci se anunță schimbări și evoluții uimitoare. Timp, resurse, bani, implicare, nu precupețești niciun efort și nu e nimic din ce nu ai ca să obții ceea ce vrei. Poate fi vorba atât de o acțiune caritabilă, dar și de o misiune pe care ți-o asumi pentru ambiția ta profesională.

Horoscop mâine, 23 mai, Leu

Wow, ce bine îți merge în carieră: cu Marte în semnul tău, par să nu mai existe opreliști care să te țină din drum. Însă nu strică să fii în continuare conștient/ă de ceea ce se întâmplă și în jur. Pe măsură ce ești tot mai apreciat/ă și recunoașterea valorilor și contribuțiilor tale se răspândește ca focul, vor exista și oameni care vor avea de profitat.

Horoscop mâine, 23 mai, Fecioară

Extenuarea e la un click distanță sau la depărtare de încă o discuție în contradictoriu. Știi cum spun popoarele de limbă engleză: „we agree to disagree”. Așadar, cazi de acord să fii în dezacord în loc să îți epuizezi toată energia mentală ca să demonstrezi că ai dreptate unui om care nu va recunoaște nici în ruptul capului așa ceva.

Horoscop mâine, 23 mai, Balanță

Te gândești profund, intens la așteptările pe care le au ceilalți de la tine în aceste momente. Nu cumva te-ai angajat la prea mult sau aceștia consideră că e de la sine înțeles să dai și să dai, fără să primești nimic la schimb? Încearcă să privești situația ta dintr-o perspectivă obiectivă pentru a înțelege dacă nu cumva te-ai înhămat la o greutate imposibilă.

Horoscop mâine, 23 mai, Scorpion

Energia reacționară a zilei va aprinde spiritele în cazul tău. Ca să te mai eliberezi de stres, încearcă să petreci măcar 10 minute vindecătoare în natură. Dacă nu, ține-te departe de persoanele care adoră să se certe, mai ales în mediul online. E plin de așa zișii „hateri”, de care o ființă superioară ca tine ar trebui să se țină departe.

femeie stresata desenata pe fond albastru care isi duce mana la tampla

Horoscop mâine, 23 mai, Săgetător

Ai argumentele cele bune la tine? Cum stai cu logica și ce îți spune capacitatea de deliberare? Dacă nu dai dovadă de performanțe strălucite la niciunul dintre aceste capitole mâine, de ce te angrenezi în conversații în contradictoriu pe care nu le poți duce? Stabilitatea ta emoțională va fi acerb afectată dacă insiști să „le arăți tu tuturor”.

Horoscop mâine, 23 mai, Capricorn

Ce dorințe aveți tu și partenerul, și da, ne referim la cele intime, nu doar la cele personale? Cât timp veți continua să „bâjbâiți” din acest punct de vedere să știi că nu veți ajunge la acea apropiere la care visați. Fiți sinceri unul cu celălalt și acceptați și acele aspecte mai puțin plăcute ale conviețuirii pentru o relație ca în povești.

Horoscop mâine, 23 mai, Vărsător

E posibil să constați că tu și persoanele alături de care trăiești sau partenerul de viață nu mai aveți aceleași dorințe sau obiective. Poți să ajungi la concluzia că unii își doresc să continue sau să ducă mai departe relația, în timp ce alții visează să o încheie. Inițiind o discuție sinceră poți ajunge la acea concluzie atât de importantă.

Horoscop mâine, 23 mai, Pești

Există mâine riscul să promiți mai multe decât poți oferi, atrag atenția astrele. Te angajezi la sarcini imposibile, așa că ai mare grijă ce responsabilități accepți. Nu ești un robot, dar îți asumi tot mai mult un ritm de lucru care nu ar putea fi onorat decât de o mașinărie, așa că ia neapărat în calcul posibilitatea de a spune „stop”.

Horoscopul zilei de mâine, 23 mai, aduce atât energie abundentă, dar și câteva conflicte.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Cosmopolitan

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.