Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 23 noiembrie: cu puterea credinței sale, Taurul poate muta munții din loc

Horoscop mâine, 23 noiembrie: cu puterea credinței sale, Taurul poate muta munții din loc

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Într-o săptămână de sfârșit de noiembrie cu puține evenimente astrologice, planetele ne dau ocazia de a lua o pauză. Nu există mișcări astrologice noi pentru horoscopul zilei de mâine, 23 noiembrie, așa că ne confruntăm numai cu influențele deja existente.

Află din rândurile de mai jos ce presupune horoscopul zilei de mâine și ce îți aduce în funcție de semnul în care te-ai născut!

Citește și: Horoscopul săptămânii 22-29 noiembrie: viața e o aventură incitantă și înălțătoare, iar zodiile sunt copleșite de bucurie

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Berbec

Răbdarea e o virtute, dar mai ales pentru semnul tău, care e atât de impulsiv uneori. Mâine vei descoperi atuurile obedienței și vei avea mai mult succes ascultând de o persoană cu autoritate decât punându-ți în aplicare propriile credințe și planuri. Aflând că nu le știi pe toate, îți va fi mai bine ca niciodată.

femeie aflata pe un varf de munte deasupra norilor, femeie invingatoare

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Taur

Te-a copleșit frustrarea că nu mai poți face lucrurile frumoase care îți aduceau bucurie în acest prezent turmentat? Astrele consideră că mâine poți muta munții din loc. Trebuie doar să crezi și să alegi să cultivi sentimente pozitive. Se pare că vei primi un mare ajutor de la un amic apropiat care te va pune în relație cu cineva ce îți poate transforma visul în realitate.

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Gemeni

Te-ai săturat să tot muncești pentru doi? E normal, spun astrele, și nu ar strica să și faci ceva în acest sens mâine. Chiar dacă pare dur, e musai să îți impui principiile și să arăți că nu mai poți continua așa. E de preferat să îți duci singură povara și să determini astfel cealaltă persoană cu care colaborai să își obțină propria independență.

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Rac

În loc să privilegiezi compania unor persoane cu care nu prea ai nimic în comun doar de teama de a fi tu cu tine însăți, mai bine ți-ai asculta intuiția. Are un mesaj extrem de important să îți transmită și știe pe ce cale să te îndrepte. Alegând acum singurătatea poți să fii mai aproape, în chip ironic, de o relație care să te împlinească din toate punctele de vedere.

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Leu

Una e să îți respecți bătrânii și cu totul alta să le permiți să te trateze în chip necorespunzător. Dacă ți se pare că un membru onorat al familiei tale profită de poziția sa și se comportă cu tine într-un mod care îți provoacă suferință, nu te teme să pui piciorul în prag. Bazează-te pe una dintre cele mai prețuite calități ale tale, curajul.

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Fecioară

Ți s-a făcut lehamite de muncă nu din pricina îndatoririlor, ci fiindcă ești singura care își dă interesul, în timp ce toți ceilalți trag chiulul? În loc să le urmezi exemplul, mai bine asigură-te că le spui verde în față ce anume fac greșit. Poți avea surpriza de a constata că autoritatea ta face minuni.

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Balanță

Să te ascunzi precum struțul cu capul în nisip, departe de lume, nu îți va face deloc bine acum; nici acum, nici niciodată. Dacă ai de înfruntat o dificultate în carieră, mai bine dă piept cu ea direct. Vei vedea că lucrurile sunt mult mai simple decât credeai și că odată ce îți aduni curajul și ripostezi te vei simți oricum ca o învingătoare.

Află și ce să nu îi spui niciodată unei Balanțe!

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Scorpion

Se știe faptul că tu îți asumi riscuri pe bandă rulantă, dar parcă nu și în ultima vreme. E adevărat că starea lumii te poate determina să te ascunzi în casă și să nu mai vrei să ieși de acolo, dar, chiar dacă această stare de confort te poate liniști, nu e un mod de viață pentru tine. Mâine va fi mai important să crești, depășindu-ți cu brio fricile.

femeie care urca in varful lumii

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Săgetător

Pe tine nu te-au obsedat niciodată câștigurile, de ce începi acum să pui atâta preț pe ele? Zodia ta e mai degrabă împovărată decât eliberată de prea multe posesiuni. E de preferat să te scuturi de această tendință spre avariție și să îți amintești că cele mai bune și mai frumoase lucruri în viață sunt gratis.

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Capricorn

E normal ca din când în când în viață să te centrezi pe tine, dar mâine e cazul să dai atenție și unei cunoștințe care se luptă cu o mare problemă. Numai tu, cu ingeniozitatea ta, poți să îi oferi susținerea de care are atâta nevoie. Nu pregeta să fii acolo, lângă ea, fiindcă soarta îți va întoarce cât de curând generozitatea.

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Vărsător

Să afli un adevăr multă vreme ascuns despre un amic va fi o uluitoare lecție de viață pentru zodia ta. Cunoscând suferința prin care acest om a trecut fără să spună nimic vei deveni mai bună și mai plină de compasiune. Nu ezita nici să îi oferi ajutorul tău, acum că știi ce calvar a traversat.

Horoscop mâine, 23 noiembrie, Pești

Puțini sunt oamenii care rămân alături de noi mereu, îți amintesc astrele mâine. Dacă ți se pare că nu mai ai nimic în comun cu un grup de persoane și că, mai grav, acestea nici nu te mai susțin, poate că e cazul să te integrezi într-un grup nou. Fiind alături de oameni care gândesc ca tine îți va fi atât de benefic.

Horoscopul zilei de mâine, 23 noiembrie, aduce numeroase perspective pozitive zodiilor, care pot învăța lecții de viață esențiale.

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce te tine pe loc in viata?
Incepe quiz
Ce te tine pe loc in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.