Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 24 mai 2023: Capricornul e un acrobat pe sârmă, care se aruncă în hăul cosmic fără plasă de siguranță

Horoscop mâine, 24 mai 2023: Capricornul e un acrobat pe sârmă, care se aruncă în hăul cosmic fără plasă de siguranță

Redactor Andreea Baluteanu

Pregătește-te pentru aventură și strălucire când Luna intră în Leu, în horoscopul zilei de mâine, 24 mai. Creativitatea e acum principala constată a zilei. Hobby-urile, proiectele artistice, dar și orice fel de inițiativă care presupune exercitarea imaginației sunt sprijinite de către astre.

Luna Plină din iunie 2023: energia puternică adusă de Luna Căpșună le face pe zodii să se aventureze spre necunoscut

Chiar dacă nu lucrezi într-un domeniu atât de flexibil, tot poți injecta creativitate în activitatea ta de zi cu zi.

Află ce îți este recomandat în funcție de zodie în horoscopul zilei de mâine, 24 mai!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 24 mai, Berbec

Calendarul tău social e plin și oamenii fac coadă la ușa ta, fiind în stare de orice pentru un strop de atenție. Fie că e vorba despre cunoștințe noi sau prieteni redescoperiți, cert e că adori compania lor și te simți mai în largul tău ca oricând atunci când petreci timp cu cei pe care îi iubești. Sociabilitatea îți va mări cercul de cunoștințe.

Horoscop mâine, 24 mai, Taur

A fost cu siguranță interesant și aventuros să te bucuri de compania Soarelui în zodia ta, însă acum resimți o adevărată ușurare că s-a mutat în sfârșit în Gemeni. Începi să te bucuri de lucrurile din jur pe îndelete și să dai curs acelui slow living care îți place atât. Îngrijește-te de tine cu băi lungi și reconfortante, dar și cu stretching și meditație.

Horoscop mâine, 24 mai, Gemeni

Să bifezi noi experiențe e idealul tău de mâine. Soarele se află în semnul tău și, împreună cu Luna în Leu, îți dă o extraordinară bucurie de a trăi. Ai chef să socializezi, însă nu doar de amorul artei, ci ținând cont și de interesul tău. Cu alte cuvinte, gândurile ți se întorc la proiectele tale creative și îți vei dori să găsești un colaborator sau un partener.

Horoscop mâine, 24 mai, Rac

După ce ai acumulat (și ai consumat) atâta energie câtă ți-a dăruit Marte în semnul tău, nu e deloc de mirare că tânjești să te mai liniștești puțin. E un prilej ideal acum. Fă yoga, meditează sau scrie într-un jurnal, eliberând neapărat timp pentru aceste activități în programul tău. Nu uita să infuzezi creativitate și să faci cât mai mult apel la imaginație.

Horoscop mâine, 24 mai, Leu

Strălucești mai ales în interacțiunile sociale, spun astrele, acolo unde ai un fler deosebit. Renunță pentru moment la planurile de cucerire a lumii și mai degrabă pune accent pe ceea ce se întâmplă în comunitatea ta. Vecinii vor fi mai interesanți (și mai interesați) decât de obicei, iar evenimentele ce au loc în imediata apropiere a casei îți rețin atenția.

barbat si femeie care stau la balcon pe un fundal roz

Horoscop mâine, 24 mai, Fecioară

Frustrarea este din păcate cuvântul de ordine al horoscopului de mâine. Luna în Leu te încurajează să îți faci relații noi profesionale în ciuda lipsei tale de inițiativă, dar Saturn în Pești își bagă coada și insistă să te încurce aproape cu răutate. Ca să nu dai de bucluc, ține-te de cuvânt și implică-te cu seriozitate în angajamentele ferme.

Horoscop mâine, 24 mai, Balanță

Poți răsufla ușurat/ă: de câteva zile Mercur a renunțat la retrograd și dă drumul la distracție în viața ta, dar și la unul sau două flirturi mai mult sau mai puțin nevinovate. E timpul să te bucuri iar de viață, să redescoperi plăcerea de a-ți asuma un risc sau să încerci experiențe noi care să zdrobească zona de confort. Fă apel la imaginație.

Horoscop mâine, 24 mai, Scorpion

Luna în Leu pune pe jar ambițiile tale profesionale. Așadar, îți vei dori din tot sufletul să excelezi la muncă și vei pune preț mai ales pe proiectele dificile. Însă deși și Marte susține această frenezie la job, Saturn nici nu vrea să audă de datorii și te îndeamnă să o iei mai ușor și să îți păstrezi calmul. Pot ieși scântei cu atât de multe influențe contradictorii.

Horoscop mâine, 24 mai, Săgetător

„Aventură, așteaptă-mă, vin”, și cât la mijloc e și dragoste fierbinte, rețeta sună din ce în ce mai bine. Experimentează cu un/o iubit/ă nou/ă și nu te teme să încerci un nou soi de relație, chiar dacă e mai serioasă, sau, dimpotrivă, mai liberă decât ceea ce ai trăit până acum. Pe de altă parte, poți să cauți și un mentor care să îți îmbunătățească nivelul de cunoștințe.

Horoscop mâine, 24 mai, Capricorn

Te simți ca un acrobat pe frânghie, un jongler al Cosmosului care se aruncă în gol fără plasă de siguranță. Dar astrele consideră că ești perfect capabil/ă să te achiți de tot ce ți s-a încredințat în decursul acestei zile. Nu degeaba ești considerat/ă una dintre cele mai tenace și mai pline de resurse zodii: nu ți se dă mai mult decât poți duce.

Horoscop mâine, 24 mai, Vărsător

Sunt multe surse de frustrare care s-au adunat mai ales în viața profesională și este momentul să le eliberezi. Cum? În dormitor, spune contextul astrologic al zilei de mâine. Dacă nu ai un partener stabil, cu atât mai bine, căci jinduiești numai la un strop de acțiune intimă, iar energia sexuală intensă îți va fi de un mare folos.

Horoscop mâine, 24 mai, Pești

Când ești atât de tensionat/ă și obosit/ă, nu e de mirare că vor izbucni conflicte atunci când primești sarcini domestice în plus. Problema este că nu mai a nici timp, nici energie pentru ele. Însă o ceartă cu un membru al familiei mai tare te va osteni: nu presupune că ar trebui să știe de la sine cum te simți și preferă o discuție în locul unei abordări agresive.

Horoscopul zilei de mâine, 24 mai, aduce creativitate, cu Luna în Leu.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Stylecaster

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Câte piese din anii '90 mai recunoști?
Incepe quiz
Câte piese din anii '90 mai recunoști?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.