Horoscop
Înapoi la

Luna Plină din iunie 2023: energia puternică adusă de Luna Căpșună le face pe zodii să se aventureze spre necunoscut

Luna Plină din iunie 2023: energia puternică adusă de Luna Căpșună le face pe zodii să se aventureze spre necunoscut

Ramona Jurubita

Începutul iunie 2023 va fi marcat de un superb spectacol în înaltul cerului! Astrele își exersează dansul, se aliniază perfect și îi dau voie Lunii Pline să stea în centrul scenei. Va străluci înconjurată de stele și de celelalte planete și va părea că timpul se oprește în loc pentru a-i permite să împrăștie energiile sale peste tot în Univers.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

De această dată, Luna Plină va străluci pe cer în data de 3 iunie, când se va afla în constelația Săgetătorului. Nu te gândi că este un eveniment astral obișnuit, căci aduce evoluție, aventură și expansiune. Se știe deja că Săgetătorul este cunoscut pentru dorința sa nebună de a trăi noi experiențe în fiecare zi. Ei bine, în această perioadă, toate semnele zodiacale vor fi încurajate de Lună să își testeze limitele și să se aventureze în provocări inedite.

Mai este numită și Luna Căpșună, dar această denumire nu are nicio legătură cu aspectul ei, ci doar cu perioada calendaristică în care ne aflăm (momentul în care se coc delicioasele căpșune). În seara zilei de sâmbătă, 3 iunie 2023, imediat după apusul soarelui, poți privi cum Luna Plină se ridică ușor deasupra orizontului. Va fi mare, strălucitoare, cu nuanțe de auriu și va ilustra abundența care se reflectă peste tot în natură, pentru că, în acest moment, multe flori se transformă în fructe. Luna Plină din iunie 2023 mai este numită și Luna de Miere, tocmai pentru că în această perioadă se fac și cele mai multe nunți. Interesant, nu?

Semnificația astrologică a Lunii Pline din 3 iunie 2023

Acest eveniment astral vine la pachet cu o energie puternică, transformatoare, care îi va împinge pe nativii din zodiac să privească adânc în interiorul lor și să își dorească o schimbare. Asta înseamnă că multe persoane se vor aventura spre necunoscut, din dorința de a evolua și de a-și găsi adevăratul drum în viață.

Te întrebi cum poți folosi vibrațiile acestei mișcări astrale pentru a evolua?
Trebuie să te gândești, în primul rând, la semnificația pe care o are Săgetătorul în această poveste. Ai aflat deja că Luna Plină va fi în Săgetător, iar acum e momentul să analizezi trăsăturile lui. Doar așa vei ști cum să profiți din plin de oportunitățile viitoare. Această fază a Lunii aduce timp de explorare, expansiune și descoperire – sunt elementele ce definesc, la o primă vedere, această zodie. Asta înseamnă că poți deveni și tu la fel ca ea, dacă îți vei lărgi orizonturile și dacă vei avea deschidere spre noi provocări.

Cu două-trei zile înainte de 3 iunie, oamenii vor începe deja să simtă efectele acestei Luni Pline și să vadă cum dorința de a cunoaște mai bine lumea exterioară se va îmbina cu nevoia de a descoperi mai multe secrete despre sinele interior. Săgetătorul este asociat cu focul și implicit cu flacăra interioară care îi ghidează pașii, ceea ce înseamnă că toate zodiile se pot baza mai mult pe intuiție în perioada ce urmează.

Dacă vrei să te bucuri de energiile din Univers, poți pleca într-o călătorie spontană, fiindcă așa ai ocazia să te descoperi și să cunoști care îți sunt limitele. Când ieși din zona de confort și îmbrățișezi necunoscutul, îndrăzneala și curajul încep să te însoțească la fiecare pas. Asta înseamnă că vei câștiga mai multă dezinvoltură și că vei scăpa de multe dintre temerile ce te țineau pe loc.

Luna Plină care strălucește puternic printre nori

Cum te afectează Luna Plină în Săgetător, în funcție de zodie

Acest eveniment astrologic nu afectează pe toată lumea în egală măsură. Unora le va aduce mai multe beneficii, în timp ce altora le poate da mari bătăi de cap.

Primul pe listă este chiar Săgetătorul, alături de celelalte două zodii de foc – Berbecul și Leu. Acestea pot descoperi că Luna Plină le intensifică dorința de aventură, ce zăcea oricum ascunsă în interiorul lor. Asta înseamnă că, începând cu 3 iunie, își vor asuma riscuri mai multe și mai mari, din dorința de a evolua.

Semnele de aer (Gemenii, Balanța, Vărsătorul) vor simți o curiozitate aparte și se vor strădui să descifreze ghicitori cu tâlc. Ce mai înseamnă și asta? Ei bine, aceste zodii se vor ambiționa să descopere răspunsurile la toate întrebările care le-au marcat existența până acum. Se pare că vor avea parte de o dezvoltare mentală și spirituală, pentru că se vor axa mai mult pe conversațiile profunde.

Nici semnele de apă (Racul, Scorpionul și Peștii) nu scapă de energiile acestei faze lunare. Există șanse mari să simtă nevoia să se conecteze cu înțelepciunea și intuiția, alegere ce le poate aduce vindecare sufletească și multe schimbări în plan personal.

Ultimele, dar nu cele din urmă, sunt zodiile de pământ (Taurul, Fecioara, Capricornul), care vor simți o creștere bruscă pe toate planurile. Deși nu aveau așteptări pentru această perioadă, vor observa cum totul începe să meargă din ce în ce mai bine. Totul e datorită Lunii Pline care vine să ofere o mână de ajutor tuturor nativilor din zodiac.

Indiferent de semnul tău zodiacal, trebuie doar să știi ce îți dorești, să îți repeți în gând obiectivele cât mai des și să lași energiile transformatoare să își facă treaba. Sigur vei reuși să te bucuri din plin de surprizele aduse de Luna Plină în Săgetător din 3 iunie 2023!

Cum definesc zodiile iubirea într-o singură frază

Surse foto: designer.microsoft.com, Pixabay

Surse articol: AstrologyanswersAlmanacCountrylivingYearly-horoscope

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.