Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 24 martie 2023: Capricornul se duelează cu zeii și rupe jugul ce îl ținea sclav al unei societăți inchizitoriale

Horoscop mâine, 24 martie 2023: Capricornul se duelează cu zeii și rupe jugul ce îl ținea sclav al unei societăți inchizitoriale

Redactor Andreea Baluteanu

Se anunță o magică zi a schimbării în horoscopul zilei de mâine, 24 martie. Luna în Taur se situează în conjuncție cu Uranus în aceeași zodie, stimulând zodiile să aibă modificări dramatice de viziune și de perspectivă.

Starea de echilibru e tulburată, dar nu poți rămâne în urmă, agățându-te neputincios/oasă de lumea veche. Ține cont că, arborând aceste evoluții cu inteligență, o să ieși câștigător/oare.

Horoscopul lunii aprilie 2023: sezonul eclipselor începe cu Luna Plină Roz, ce trezește zodiile din hibernare, revărsând lumină peste sufletul înghețat al lumii

Cum acționează pentru tine schimbarea în horoscopul zilei de mâine, 24 martie? Vezi mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 24 martie, Berbec

Cu cât vei accepta mai repede că este imposibil să te achiți de toate sarcinile zilei de mâine, cu atât mai repede îți vei recăpăta liniștea. Cu un context atât de schimbător, cel mai indicat e să prioritizezi acele unice activități fără de care nu poți încheia munca și să le lași pe celelalte în seama viitorului.

Horoscop mâine, 24 martie, Taur

Încet și ușor: da, nu o să auzi aceste cuvinte, cu toate că sunt unele dintre preferatele tale. Mai degrabă riști să îți arzi circuitele desfășurând o activitate frenetică ce se poate dovedi însă ultra riscantă. Ia în calcul faptul că nu degeaba precauția e una dintre caracteristicile tale: în cazul tău, graba strică treaba.

Horoscop mâine, 24 martie, Gemeni

În mod normal ție îți e greu să te decizi, cu mintea deschisă spre atât de multe posibilități, dar mâine îți va fi aproape imposibil. Și să comanzi prânzul la restaurantul tău preferat sau să te hotărăști ce vei purta când ieși în oraș sunt opțiuni cruciale. Nu îți bate însă prea tare capul, oricum e o zi în care schimbările fac legea.

Horoscop mâine, 24 martie, Rac

Sociabilitatea e intensificată de revoluționarul Uranus și va fi inteligent să ții cont de conotațiile sale. Cu alte cuvinte, caută să menții lista de invitați cât mai deschisă și să incluzi și cunoștințe care nu au loc în cercul tău restrâns. Deși de obicei îți place să petreci timp cu familia, integrând fețe noi vei dobândi o perspectivă interesantă.

Horoscop mâine, 24 martie, Leu

Ce mai fac competitorii săi? Care sunt trendurile și cele mai noi viziuni în câmpul muncii tale? Studiază acum aceste tendințe, fie că e vorba despre tehnologii sau despre viziuni inovatoare, și ia-ți notițe. Concentrează-te mai târziu să le interpretezi în felul tău și să îți manifești originalitatea, acum numai te informezi.

Horoscop mâine, 24 martie, Fecioară

Ai chef de călătorii, tânjești de ceva vreme să îți extinzi orizonturile. Însă nu îți restrânge singur/ă viziunea considerând că dacă nu poți porni la drum ai pierdut acest tren, Uranus are alte perspective. Dacă nu poți să pleci într-o mini vacanță, mergi să vizionezi un film străin sau dă-ți întâlnire la muzeu, unde să descoperi o nouă expoziție.

cuplu care se uita la cer cu telescopul alaturi de o motocicleta

Horoscop mâine, 24 martie, Balanță

Ce spune termostatul tău interior? Ce te aprinde și ce te lasă rece? Sunt întrebări pe care fiecare ar trebui să și le adreseze, și nu luăm în considerare numai conotațiile lor romantice. La fel de indicat e să știi care sunt activitățile tale preferate, ce te incită, ce îți stârnește curiozitatea și ce te plictisește.

Horoscop mâine, 24 martie, Scorpion

Nu mai poți înghesui mizeria sub covor, ai nevoie de o mătură. Dacă tot vei ocoli acea conversație dificilă o să ai numai de suferit. Așadar, înainte ca vulcanul să erupă și lava să distrugă toată esența pură și frumoasă a acelei relații, trezește-te și încearcă să repari ce e de reparat.

Horoscop mâine, 24 martie, Săgetător

În ultima vreme nu ai mai dat dovadă de aceeași grijă față de tine? Nu e nimic, Uranus te împinge de la spate să revii pe traiectoria potrivită. Cheia pentru ca vagonul wellness-ului tău să nu mai deraieze e să cauți să găsești plăcerea și ușurința în activitățile care îți mențin starea de sănătate. Ai de unde alege.

Horoscop mâine, 24 martie, Capricorn

Rupi jugul care te ținea sclav/ă a unei societăți inchizitoriale și îți recapeți libertatea trupului și a spiritului. Nu te gândi numai la acțiuni dramatice și radicale, de sfidare, căci nu te iei neapărat la trântă cu zeii, sau mai degrabă o faci, dar cu cei interiori. Un proiect creativ, ce îți lucrează imaginația și îți încântă sufletul, e soluția pentru ziua de mâine.

Horoscop mâine, 24 martie, Vărsător

Dacă ai de luat o decizie radicală, una care nu va plăcea multora, cere ajutorul lui Uranus, planeta ta guvernantă. De asemenea, ține strâns de valorile tale, dar permite-le și celorlalți să își manifeste reacțiile. Nu uita că ține de tine când le vei comunica celorlalți decizia ta, căci s-ar putea să fie nevoie să o amâni pentru un climat mai favorabil.

Horoscop mâine, 24 martie, Pești

Abilitățile de lucru cu mâinile cresc acum, ceea ce înseamnă ceva când vorbim despre o zodie care a impresionat mereu cu creativitatea sa. Ia însă în calcul că nu e cazul să îți depășești atribuțiile și că riști multe dacă nu îți accepți limitele. Poți să creezi un superb obiect de decor sau să pictezi un tablou, dar sunt șanse mici să fii capabil/să repari singur/ă mașina de spălat.

Schimbarea e cuvântul cheie al horoscopului zilei de mâine, 24 martie: tu cum o întâmpini?

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce dar ți-au oferit zeii?
Incepe quiz
Ce dar ți-au oferit zeii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.