Horoscop
Înapoi la

Horoscopul lunii aprilie 2023: sezonul eclipselor începe cu Luna Plină Roz, ce trezește zodiile din hibernare, revărsând lumină peste sufletul înghețat al lumii

Horoscopul lunii aprilie 2023: sezonul eclipselor începe cu Luna Plină Roz, ce trezește zodiile din hibernare, revărsând lumină peste sufletul înghețat al lumii

Redactor Andreea Baluteanu

Horoscopul lunii aprilie 2023 dă oficial startul sezonului eclipselor! Așteaptă-te la o ploaie de energie vibrantă ce picură vijelios dinspre corpurile cerești, scăldând sufletul înghețat al iernii într-o revărsare de lumină.

Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie

Noi oportunități, mai ales financiare și profesionale, dar și aflux de tensiune creativă și romantică: profită de darurile astrelor, dar nu uita să rămâi precaut/ă, mai ales atunci când impulsivitatea Berbecului te împinge de la spate să ignori orice rețineri.

Vezi cum te descurci în funcție de zodie cu horoscopul lunii aprilie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul lunii aprilie 2023: ce ne pregătesc astrele

Surprize, surprize, par să spună astrele care au ieșit din hibernare și se pregătesc să pună în scenă un copleșitor spectacol ceresc.

Primul eveniment major al lunii este intrarea lui Mercur în Taur, determinându-ne să ne concentrăm pe aspecte practice și convingându-ne că e cazul să începem să punem bani la ciorap.

Luna Plină Roz, în Balanță aduce armonie între viața privată și cea profesională pe 5 aprilie, iar flirturile de primăvară devin fierbinți odată cu intrarea lui Venus în Gemeni. Pe 15 aprilie, Vesta face cunoștință cu Taurul: e timpul să plantezi sâmburii succeselor viitoare și să te bucuri de stabilitate.

Dar evenimentul celest numărul 1 al perioadei e Eclipsa de Soare și Luna Nouă în semnul efervescent al Berbecului, de pe 19 aprilie. Nu te teme să îți croiești acum propria cale, detașându-te de cei care te împiedică să evoluezi.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie: încetinește ritmul vieții, bucurându-te la pas lejer de micile plăceri. Pe 21 aprilie, Mercur își începe mult „neașteptatul” retrograd în Taur, impunându-ne să eliminăm tot ce e vechi și nu ne mai servește.

Zodia ta are de ce să aștepte horoscopul lunii aprilie 2023: uite de ce!

BERBEC. E normal să îți dorești să te schimbi și chiar să îți modifici dramatic credințele. La fel de natural e și să simți că îi dezamăgești pe ceilalți sau să fii plin/ă de confuzie și incertitudini, dar nu permite acestor emoții să te deraieze din parcursul tău. Luna aprilie revarsă în schimb asupra ta o multitudine de ocazii pentru a străluci. Profită de una dintre cele mai norocoase zile ale anului, 11 aprilie, când Universul complotează ca să îți transforme un vis în realitate. Benefică e și Luna Nouă în semnul tău, ce te va apropia de menirea ta și îți va da posibilitatea de a scânteia precum un astru. Câteva probleme apar în dragoste spre finalul lunii, iar Mercur retrograd în Taur va încetini evoluția financiară: fă mai degrabă planuri decât să acționezi.

Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte

Cele mai norocoase zile: 11, 19, 20

TAUR. Cu atâtea influențe efervescente din partea planetelor, tu înveți din nou cum să mergi la pas de melc și totuși să obții atâtea. Abordarea holistică a vieții îți va arăta cum să te pui pe prim plan. Marte și Mercur îți dezvoltă abilitățile de comunicare, așa că în luna aprilie îți va fi mai ușor să îți faci prieteni și să transmiți lumii ideile tale, dar în același timp e un interval bun și pentru reflecție. Bucură-te de timpul cu tine însuți/însăți la început de lună, când poți cizela o idee genială în propria companie. Data de 11 aprilie poate aduce câțiva nori în calea ta, sparți însă de Eclipsa de Soare de pe 19, ce pune accent pe vindecare și transformare, dar adunați din nou în preajma retrogradului lui Mercur în semnul tău. Nu te teme, tot răul e spre bine, crede în Univers și lasă-l să te ghideze.

Cele mai norocoase zile: 3, 19, 20

profil de fata cu creier schitat care se uita la dispozitive electronice

GEMENI. Luna aprilie e dedicată sociabilității, prietenilor și distracției, mai ales celei frivole, pe care de obicei o considerai o pierdere de timp. Nu totdeauna contează însă productivitatea și nu totul trebuie să se întâmple cu un scop. Nu e însă o lună superficială: dimpotrivă, pe 11 și pe 19 ai șansa de a-ți numi visele și de a cere ajutorul celorlalți pentru a le trezi la viață. Dragostea e luminoasă și plină de împliniri: atât Luna Plină Roz, cât și mutarea lui Venus în semnul tău revarsă iubire caldă asupra ta, așa că nu trebuie decât să o dai mai departe. Spre finalul lunii apar câteva datorii de karma și vei avea probleme cu sănătatea, dar va fi necesar să te confrunți și cu câteva fantome din trecut. Fii atentă și la tendința de a cheltui în exces.

Cele mai norocoase zile: 11, 19, 23

RAC. În această lună, lumea poate fi a ta, numai să îi deschizi atunci când îți bate la ușă. Oportunitățile în carieră sunt favorizate din plin, așa că apucă-te să urci cu râvnă pe scara profesională și gândește-te la moștenirea pe care o lași în urma ta. Cea mai norocoasă zi a anului, 11 aprilie, aduce succes nebănuit, iar Eclipsa de Soare de pe 19 deschide uși până acum închise. Da, noile începuturi te pot speria, dar acesta este gustul vieții. Câteva probleme de familie pot surveni în perioada Lunii Pline: cineva se mută sau are o cerință deosebită de la tine. Pe 21 aprilie, o conexiune ratată dintre trecut poate să fie din nou bifată, dar să știi că provocările care te-au făcut să eziți în primă fază au rămas la fel de îngrijorătoare.

Cele mai norocoase zile: 2, 6, 18

LEU. Depășește zona de confort, recapătă-ți lejeritatea de a fi tu însuți/însăți și îmbrățișează noile orizonturi; așa sună sfaturile horoscopului lunii aprilie. Da, poate fi copleșitor, și tocmai de aceea ești sfătuit/ă să cauți plăcerea solitudinii și a practicilor spirituale. Întreabă-te însă de ce ai renunțat să te reinventezi și dacă nu e timpul să deprinzi o abilitate nouă sau să investești în educația ta. Luna Plină trezește la viață o nouă versiune a ta, iar cea mai norocoasă zi, 11 aprilie, e plină de râsete și de creștere spirituală. Venus te va ajuta să îți găsești perechea, dacă ești single, dar retrogradul lui Mercur îți pune piedici în carieră. E musai să ai planuri pe termen lung și să te ții de ele.

Cele mai norocoase zile: 5, 11, 14

FECIOARĂ. Chiar dacă pare că ai termina mai repede o sarcină pe cont propriu, refuzând ajutorul altora ai putea pierde șansa de a fi inspirat/ă de o viziune unică, diferită de a ta. Așadar, ține cont că în aprilie conexiunile cu ceilalți sunt garanția succesului și a sporirii veniturilor, dar și a evoluției spirituale. Permite-ți să fii impresionat/ă de inteligența și generozitatea lor. După 11 aprilie, progresul profesional e ca și bifat, prin urmare, dacă îți doreai un job nou, mai dificil, acum e timpul să te declari interesat/ă. Numai nu uita că luna se încheie cu Mercur retrograd și că lucrurile pot părea puțin confuze și nelalocul lor. Accentul e pe părea.

Cele mai norocoase zile: 1, 6, 11

BALANȚĂ. Luna aprilie trebuie dedicată în întregime conexiunilor tale, fie ele romantice sau platonice. Dar cea mai importantă e iubirea, și acest răstimp a fost deja numit „epoca de aur a legăturilor amoroase” pentru o Balanță. Pe 11 și 19 aprilie vei savura o apropiere plină de tandrețe și de armonie, dar și dacă se sfârșește o relație acum, nu te speria, căci e spre binele tău. Pe 6 aprilie apar oportunități în carieră și trebuie să te axezi mai ales pe sporirea averii tale. Fii însă atent/ă la dificultățile de comunicare profesională pe care ți le aduce retrogradul lui Mercur în cale.

Cele mai norocoase zile: 3, 11, 17

SCORPION. Luna aprilie abundă în noutăți, încă de la începutul perioadei manifestându-se o schimbare care pare înfricoșătoare, ce a fost poate provocată de necesitate, nu de dorința ta, dar care e exact ceea ce îți trebuie. Dacă ai interese în zona media, a spiritualității, a educației sau a călătoriilor, fă ceva în acest sens. Ziua de 11 aprilie îți surâde în carieră, cu precădere în obținerea armoniei dintre viața personală și cea profesională. Dacă te vei îngriji de sănătatea ta și vei petrece mult timp cu prietenii tăi blănoși, atunci vei simți cât de special/ă ești și cum autenticitatea îți dăruiește acea libertate de pasăre călătoare. Finalul lunii aduce probleme cu relațiile profesionale.

Cele mai norocoase zile: 4, 11, 13

fata blonda imbracata in rochie albastra care priveste in zare la un castel cu pasari pe cer

SĂGETĂTOR. Luna aprilie te invită să reflectezi la cum anume te afectează și acum suferințele din trecut. E posibil să eviți să te implici cu totul într-o relație fiindcă ai fost înșelat/ă sau amăgit/ă de alții, dar soluția nu e să te închizi într-un turn de fildeș și să arunci departe cheia. Vulnerabilitatea și deschiderea sunt atitudinile la care să lucrezi într-o lună în care intimitatea, dorința și pasiunea se împletesc pentru a-ți spori senzualitatea. Știind ceea ce vrei de la viață îți vei îmbunătăți uluitor relațiile, mai ales în jurul datelor de 11 și 19. Apar câteva provocări legate de starea de sănătate din cauza lui Mercur retrograd, dar întâlnirea cu un mentor spiritual îți va fi de un mare folos.

Cele mai norocoase zile: 3, 10, 11

CAPRICORN. Dorința perpetuă de a obține sau de a realiza ceva, stimulată de societate, se poate transforma într-un „zgomot alb” de fundal care să te țină departe de inspirația ta autentică. Însă, alegând să lași acea idee să crească înainte de a fructifica o va duce la desăvârșire. Accentul e pus și pe viața domestică, de familie, deși trebuie să ai grijă la o explozie emoțională cauzată de acele dorințe pe care le consideri neîmplinite. 11 și 19 aprilie sunt zile pline de râs, distracție și pasiune și îți vor demonstra ce potențial imens are legătura ta sentimentală. Pe 6 ai șansa să îți schimbi radical direcția în carieră, iar Venus aduce o neașteptată, dar atât de dorită armonie în viața personală și cea profesională.

Cele mai norocoase zile: 6, 11, 19

VĂRSĂTOR. Începe cu schimbări mici: e o lecție prețioasă și aprilie o servește cu generozitate, mai ales că știe că, cu mutarea lui Pluto în semnul tău, ai bătălii aprige de dus. Ca să sintetizăm, simți că apare ceva mare la orizont, dar ți-e frică, și simplul act de la o lua pas cu pas și de a respira adânc va face diferența. Intelectualitatea, comunicarea și dezvoltarea personală sunt ariile în care înflorești. Data de 6 aprilie te ajută să vorbești deschis și să spui ce ai pe suflet celorlalți, iar pe 11 și 19 îmbrățișezi dedicarea față de dragoste dacă ești single. Nu lua însă decizii radicale în viața domestică, mai ales după retrogradul lui Mercur de pe 21, mai așteaptă puțin.

Cele mai norocoase zile: 6, 8, 11

PEȘTI. Îți îmbunătățești relația cu banii în luna aprilie 2023 și începi să înțelegi că e cazul să depui ceva eforturi pentru a crește nivelul educației tale financiare. Cu doar câțiva mici pași poți să fii mai aproape de abundență și de stabilitatea la care atâta visezi. Poți primi o sumă generoasă, pe deplin meritată, în jurul datei de 11, și ai permisiune celestă fie să o pui deoparte, fie să o cheltui, dar cu înțelepciune. Te va ajuta și să te concentrezi acum pe sport și mișcare, integrând o repriză de jogging săptămânală în activitatea ta. Ai grijă la acele declarații „de dragoste”, căci își greșesc ținta și sunt prost interpretate.

Plin de energie, de dinamism și de ambiție, horoscopul lunii aprilie 2023 e dedicat marilor schimbări.

 

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology, yearly-horoscope.org, chatelaine.com

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.