Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 25 ianuarie 2023: Scorpionul e pe cale să comită cel mai vechi păcat al umanității

Horoscop mâine, 25 ianuarie 2023: Scorpionul e pe cale să comită cel mai vechi păcat al umanității

Redactor Andreea Baluteanu

Într-o zi cu influențe magice, horoscopul zilei de mâine, 25 ianuarie, ne răsfață cu sextila dintre Luna în Pești și Pluto în Capricorn. Natura sentimentală a zodiilor e pusă în prim plan, iar apetitul pentru aventură crește.

Află și cine sunt Îngerii Pământului!

Tot mâine, Luna se mută în Berbec. Scânteiem de energie, dar acționăm în același timp responsabil și inteligent.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Berbec

Intuiția ta e intensificată, cu Luna care se perindă în semnul tău. Însă ar fi cazul să reîncepi să privești minunile din jurul tău. Cea mai prețioasă resursă e ceea ce ai deja și se prea poate ca, în goana ta nebună după o satisfacție iluzorie, să realizezi că erai fericită și nici măcar nu o știai.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Taur

Să dăruiești iubire e una dintre cele mai frumoase fațete ale vieții, dar nu și atunci când dai prea mult. Poți copleși cu atenție oamenii dragi, înecându-i într-o dragoste posesivă, care pare să nu mai aibă sfârșit. Ține cont că uneori cele mai pasionale sentimente pot sufoca și mai acordă-ți atenție și ție.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Gemeni

Cine e acel rebel al emoțiilor, care strică toată atmosfera frumoasă din grup? Da, din păcate ești chiar tu și nimeni altcineva. Ai o aplecare spre dramatism mâine, accentuată și intensificată și de faptul că cei din jur au un comportament ușor diferit de cel obișnuit, cauzându-ți motive de neîncredere.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Rac

E imperios necesar ca acum să îți concentrezi atenția numai asupra profesiei tale. Ia în calcul nevoia de a îți cizela anumite abilități. Pregătește-ți discursul de prezentare a unui proiect sau exersează acel talent cu dedicare. Totul pălește ca importanță în fața visului tău.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Leu

Nu te mai teme că deranjezi sau profiți de ceilalți atunci când le vorbești despre cel mai drag vis al tău. Dacă le cauți susținerea, infuzează entuziasm în spusele tale și gândește-te la cum anume ar avea de profitat și ei de pe urma talentului tău. Astfel îi vei cuceri fără ca măcar să încerci.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Fecioară

Cu cât ești mai concentrată pe interior acum, cu atât mai bine, insistă astrele. Iar cel mai bine e să îți dedici atenția succesului. Reflectează la cum ar arăta evoluția pentru tine, la ce trebuie să faci ca să obții ce vrei, dar mai ales la ce ai vrea să lași în urma ta. Care e moștenirea pe care să o oferi umanității?

femeie bruneta in al carei ochi se vede lumea

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Balanță

Fii conștientă de faptul că cel mai adesea, dacă nu întotdeauna, atragem ceea ce suntem. Așadar, fă tot posibilul să fii cât mai exactă în ceea ce manifești, mai ales în relații. Dorești să ai o legătură stabilă și angajamente serioase, dar continui să te joci și să faci pe misterioasa? Aceasta e tema de reflecție.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Scorpion

Nu spune nimeni că să visezi la avere și bogăție e un lucru rău, atât timp cât nu îți vinzi sufletul pe parcurs. Să îți compromiți principiile pentru bani e unul dintre cele mai mari păcate ale omenirii. Încearcă să îți țintești visul, dar să aduci și o schimbare pozitivă în lume în acest proces.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Săgetător

Unde-s doi puterea crește, caută să te atenționeze astrele acum. Așadar, dacă ai o viziune creativă, nu îi da curs singură, ci alătură-te unor oameni care gândesc la fel sau care au talente similare. Pe cont propriu poți realiza ceva important, dar împreună puteți descoperi ceva extraordinar.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Capricorn

Dacă simți că nu te mai poți descurca mâine cu ce ai de făcut, nu dispera. Nu există probleme care să nu aibă soluții! În loc să te stresezi inutil, mai bine ai încerca să înțelegi ce nu funcționează. Poți găsi răspunsul în mediul online sau, și mai bine, să cauți ajutor la colegii sau la apropiații tăi.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Vărsător

Dacă tot vei insista să aduci laolaltă diverși oameni din viața ta, care nu sunt însă făcuți să se înțeleagă, nu vei reuși decât să te chinui inutil. Mai rău, e posibil să ignori tocmai pe cine contează cel mai tare. Impune-ți ca acum să dai atenție unei singure persoane dragi, de preferință iubitului tău.

Horoscop mâine, 25 ianuarie, Pești

În grupul tău pestriț de apropiați se regăsesc diverse tipuri de oameni, iar printre aceștia se află și o persoană a cărei scop este să te învețe ceva sau să îți dea lecții de viață. Caut-o pe acea care îți poate arăta cum să muncești mai cu spor sau cum să îți atingi obiectivele. Are multe să îți predea.

Horoscopul zilei de mâine, 25 ianuarie, îmbunătățește spiritul de aventură și ne dă energie.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce pacat capital esti?
Incepe quiz
Ce pacat capital esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.