Horoscop
Înapoi la

Ce sunt Îngerii Pământeni? Află ce persoană stelară ești în funcție de zodie

Ce sunt Îngerii Pământeni? Află ce persoană stelară ești în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Știai că îngerii nu trăiesc numai în Rai? Există, aici pe Pământ, oameni cu trăsături divine, a căror bunătate nu poate fi comparată decât cu bunătatea acestor ființe spirituale din cer. Sigur i-ai întâlnit și tu, asta dacă nu cumva ești chiar unul dintre ei! Energia lor se simte imediat și nu te mai saturi să le stai alături când realizezi că îi ai în față.

Așa-numiții Îngeri Pământeni sunt oameni care oferă dragoste celor din jur, care au un suflet bun și o intuiție puternică. Foarte puține persoane dețin toate aceste calități care le spun că scopul lor în viață este să aibă grijă de alții și să le panseze rănile sufletești. Aceste persoane deosebite se împart în cinci categorii, iar zodia te poate ajuta și pe tine să îți dai seama din care categorie faci parte.

Poate crezi că nu ai trăsăturile unui înger, dar asta pentru că ție ți se par firești faptele bune pe care le faci. Mai jos vei descoperi cum semnul zodiacal te poate ghida în identificarea tipologiei în care te-ai putea încadra:

1. Îngerii Pământeni Ascultători
Știi cum îți dai seama dacă ești unul dintre ei? Dacă vezi că oamenii se simt atrași să ți se confeseze, este mai mult decât clar. Compasiunea ta uriașă îi face să discute orice problemă cu tine și să se deschidă în fața ta ca la psiholog. Au văzut că nu îi judeci și că le creezi cadrul perfect în care îți pot pune sufletul pe tavă. În general, îi ajuți să se elibereze de poverile care le apasă sufletul.

Din păcate, acest obicei te-ar putea afecta, fiindcă, fără să vrei, preiei negativitatea din destăinuirile lor. Este important să îți stabilești niște limite și să înveți să nu te încarci de fiecare dată cu problemele altora. Ca să îi poți ajuta în continuare, trebuie să îți păstrezi optimismul care îi atrage în jurul tău.

Dacă semnul tău zodiacal este Capricorn, Vărsător sau Scorpion, s-ar putea să te încadrezi aici.

2. Îngerii Pământeni Vindecători
Este ușor să îți dai seama dacă te încadrezi în această categorie! Simți cumva de fiecare dată când o persoană din apropiere are o suferință ascunsă? Dacă intuiția te duce întotdeauna spre cei aflați în necaz, înseamnă că ai darul vindecării. Poți oricând să îi întrebi pe ceilalți care sunt problemele lor și să căutați împreună o rezolvare. Bineînțeles, poți face acest lucru și dacă nu ești medic sau terapeut. E suficient să fii blând și să știi cum poți intra în sufletul omului.

E posibil să ai și tu multe traume, iar vindecarea lor este posibilă doar prin intermediul faptelor bune pe care le faci. Ai grijă totuși să nu te suprasoliciți în încercarea de a fi mereu alături de cei dragi. Gândește-te și la tine din când în când și ia-ți momente de pauză.

Dacă semnul tău zodiacal este Rac, Pești sau Fecioară, s-ar putea să te încadrezi aici.

Ilustrație femeie cu aripi de îngeri care admiră frumusețea unui lac limpede și verdeața din jur.

3. Îngerii Pământeni ai Naturii
Dacă ești un Înger al Naturii, s-ar putea să te simți legat/ă în mod deosebit de mediul înconjurător. Cei din această categorie preferă să stea mai mult singuri și să aibă grijă de planetă, evitând cât mai mult oamenii din jur. Tu chiar le poți oferi tuturor un exemplu pozitiv, iar cine îți calcă pe urme poate intra în echipa ta.

Trebuie să ai mare grijă când îți alegi locuința, fiindcă traiul în orașele aglomerate îți poate face rău. Cel mai bine te simți când ești înconjurat/ă de flori, iarbă, copaci și animale. Doar așa emani optimism prin toți porii.

Dacă semnul tău zodiacal este Taur, Balanță, Săgetător sau Pești, s-ar putea să te încadrezi aici.

4. Îngerii Pământeni Activiști
Lumea are nevoie de mai multe ființe care se încadrează în această divizie. E posibil să fie vorba chiar despre cineva ca tine, mai ales dacă reacționezi la orice nedreptate pe care o sesizezi. Este adevărat că nu ești de acord cu discriminările, că urăști minciuna și nu suporți să vezi oameni suferind? Atunci te integrezi perfect printre Îngerii Pământeni Activiști, pentru că îți place să faci dreptate și ții întotdeauna cu adevărul.

Staturile oferite de cineva înțelept ca tine îi fac pe alții să devină la fel de buni și să își îndrepte greșelile. Dacă începi să crezi în forța ta, vei aduce pe calea cea bună multe persoane. Impactul pe care atitudinea ta îl are asupra altora se vede în doar câteva secunde.

Dacă semnul tău zodiacal este Vărsător sau Berbec, s-ar putea să te încadrezi aici.

5. Îngerii Pământeni Creativi
Nu știi încă dacă te numeri printre ei? Ei bine, întreabă-te dacă faci următoarele lucruri: îți folosești imaginația pentru a crea artă, operele tale îi vindecă pe cei descumpăniți și simți că scopul vieții tale este să impresionezi prin munca pe care o depui. Da? Atunci ești un Înger Pământeam Creativ. Când îți pui cap la cap ideile, reușești să aduci oricui zâmbetul și să îi distragi pe cei suferinzi de la problemele lor.

Multă lume își hrănește sufletul cu frumusețea pe care tu o împrăștii în jur. Nu e nevoie să fii poet/ă, cântăreț/eață, pictor/iță sau să ai altă profesie ce ține de domeniul artistic. E suficient să ai un talent pe care să-l folosești pentru a încânta privirile altora.

Dacă semnul tău zodiacal este Pești, Taur, Leu, Balanță, s-ar putea să te încadrezi aici.

Vezi? Îngerii sunt peste tot și mulți „zboară” liberi printre noi. Persoanele cu inima bună și care le fac bine altora sunt considerate speciale. Ele chiar au puteri vindecătoare și se hrănesc din bucuria sufletelor pe care le fac bine.

Citește și: Fiecare zodie are doi îngeri păzitori. Află care sunt ai tăi

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: CollectiveMindbodygreenAngelnumbers

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.