Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 25 mai 2023: Săgetătorul e îndemnat să dea zeciuiala din Biblie ca să-și curețe sufletul de otravă și toxine

Horoscop mâine, 25 mai 2023: Săgetătorul e îndemnat să dea zeciuiala din Biblie ca să-și curețe sufletul de otravă și toxine

Redactor Andreea Baluteanu

Comunicarea are mult de suferit în horoscopul zilei de mâine, 25 mai. Neînțelegerile abundă, iar zodiile nu reușesc de niciun fel să stabilească o punte comună. Pe cine să învinuim? Cuadratura dintre Lună în Leu și Mercur în Taur.

Ce neliniște spirituală ai, în funcție de zodie

Semnele sunt avertizate să își aleagă cuvintele cu mare grijă pentru a evita transmiterea lor eronată.

Cum te descurci? Îți spunem mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 25 mai, Berbec

Te simți copleșit/ă, zdrobit/ă de povara anxietății cauzate de gânduri negative, pline de toxicitate. Desigur că reacția naturală e să fugi fără să te mai uiți înapoi, cât mai departe de aceste perspective întunecate. Dar e această abordare și una productivă sau sănătoasă? Știi prea bine că nu. Mâine e cazul să te arăți curios/asă și să înțelegi ce anume provoacă aceste emoții perturbatoare.

Horoscop mâine, 25 mai, Taur

Întreabă-te ce contează cel mai mult pentru tine și investește energia de care dispui în aceste aspecte. Nu e o zi în care să jonglezi cu mai multe sarcini, e una în care să accepți cu modestie că atât poți. Fii însă sincer/ă cu tine: e musai să știi de unde îți extragi puterea, fie că e de la oamenii dragi sau de la pasiunile tale prețioase.

Horoscop mâine, 25 mai, Gemeni

Creativitatea e punctul tău forte mâine, însă grijă mare, căci nu te folosești de acest dar rar într-un mod favorabil propriei persoane, ci tinzi să îl pui la dispoziția unor oameni care nu îl prețuiesc câtuși de puțin. Decât să muncești intens pentru proiecte ce poartă semnătura altora, de ce nu ai da curs propriei afaceri? Poate să fie și un plan de început.

Horoscop mâine, 25 mai, Rac

Lasă adevărul acela nefiltrat, crud, dar atât de proaspăt, să strălucească neîngrădit dintre minciunile frumos ambalate. Deși de multe ori societatea ne îndeamnă să ne amăgim și pe noi, și pe ceilalți, evită să cazi în această capcană. Fie că e vorba despre o discuție cu cineva drag sau despre a pune piciorul în prag, inițiativa reală e necesară acum.

Horoscop mâine, 25 mai, Leu

Ai o pasiune pe care ai vrea să o fructifici mai mult? Simți că menirea ta e substanțial diferită de activitatea pe care o desfășori zi de zi? Îți dorești să transformi un hobby într-o sursă de venit? Dacă ai răspuns cu „da” la oricare dintre aceste întrebări, să știi că ziua de mâine îți va da o șansă inestimabilă să întreprinzi și ceva concret.

Horoscop mâine, 25 mai, Fecioară

Admiri persoanele care și-au atins țelul în viață în această societate complicată și au întreprins lucruri mărețe? Iată cum le poți călca pe urme: concentrându-te pe prezent. Ce poți face acum pentru obiectivul tău? Dacă nu te preocupi în mod exagerat de viitor, cheltuindu-ți energia pe temeri și planuri, vei vedea cum productivitatea ta crește.

Horoscop mâine, 25 mai, Balanță

Te pregătești să pornești într-o vânătoare de comori, dar nu cauți posesiuni materiale, ci averi spirituale. Nu case sau mașini sau acțiuni la Bursă îți dorești, ci să descoperi puterea și valorile ascunse în tine sau să întărești relația cu ceilalți. Indiferent însă de ceea ce speri să întâlnești în cruciada ta, e bine să fii cât mai concis/ă cu țelurile tale: scrie-le negru pe alb.

Horoscop mâine, 25 mai, Scorpion

Uneori, în miezul celui mai adânc și mai înfricoșător întuneric descoperim adevărate izvoare de lumină. E valabil pentru tine acum. Nu te teme să plonjezi în întunecimile din interiorul tău și să confrunți o traumă sau o sursă de suferință. Retrăind acele emoții vei ajunge să le înțelegi mai bine și să reușești să te vindeci, transformându-te în acea ființă pură, numai energie bună.

fata prizoniera intr-o sticla alaturi de un trandafir

Horoscop mâine, 25 mai, Săgetător

Ce spui despre zeciuiala din Biblie? Indiferent de religia sau de credința ta, astrele te îndeamnă să iei acest concept în serios în horoscopul de mâine. Dacă nu poți dona a zecea parte din câștigurile tale, încearcă să aloci alte resurse, așa cum sunt timpul sau aptitudinile, pentru a ajuta, atenție, oameni de pe urma cărora nu ai nimic de câștigat. Numai așa se produce „magia”.

Horoscop mâine, 25 mai, Capricorn

Chiar dacă un insucces al tău pare a fi copleșitor prin amplitudinea sa, nu înseamnă că la fel va fi și peste o perioadă. Cum îl vei percepe peste doi sau trei ani? Cel mai probabil nici nu îți vei mai aminti de el. Așadar, nu te amărî excesiv nici în acest moment. E clar că raportul dintre eșecurile și reușitele tale e net superior celor din urmă.

Horoscop mâine, 25 mai, Vărsător

Originalitatea ta e arhicunoscută, dar poate fi amenințată într-o lume care pune accent mai ales pe stereotipuri. Nu mai gândi convențional, permite-ți să fii original/ă. Rețeta succesului tău nu poate fi aceeași cu a tuturor. Dacă simți însă că ai un blocaj creativ, permite-ți ca în perioada următoare să te odihnești mai bine.

Horoscop mâine, 25 mai, Pești

E normal să nutrim frici și e musai să ne reamintim, într-o lume în care ni se șoptește de pretutindeni că trebuie să fim cât mai curajoși, că unele temeri ne țin în viață. Însă în același timp e esențial să faci diferența între cele care te apără și cele care îți dăunează. Menține-ți sănătatea de fier pentru a te feri de boli, dar nu te ține departe de noi experimente fiindcă ai alergie la riscuri.

Horoscopul zilei de mâine, 25 mai, aduce probleme de comunicare interioară și exterioară.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: austinchronicle.com

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Din ce copac s-a desprins sufletul tău?
Incepe quiz
Din ce copac s-a desprins sufletul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.