Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 25 noiembrie 2022: deși are responsabilitatea întipărită în ADN, Capricornul are nevoie de o pauză ori va claca

Horoscop mâine, 25 noiembrie 2022: deși are responsabilitatea întipărită în ADN, Capricornul are nevoie de o pauză ori va claca

Redactor Andreea Baluteanu

O zi cu influențe complexe, horoscopul zilei de mâine, 25 noiembrie, aduce evenimente astrologice contradictorii. Sextila dintre Lună și Saturn în Vărsător crește responsabilitatea și talentul organizațional, în timp ce opoziția dintre Lună și Marte în Gemeni stârnește conflicte cu membrii sexului opus.

Află și cum stai cu banii în 2023 în funcție de zodie!

Nu în ultimul rând, pătratul dintre Lună și Neptun în Pești creează un context favorabil pentru iluzii, pentru a ne pierde în visare și pentru a ne slăbi viața instinctuală.

Află din rândurile de mai jos ce presupune horoscopul zilei de mâine, 25 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Berbec

Un comentariu sau chiar o critică pe care o cunoștință o face asupra aspectului tău fizic sau a unei laturi a personalității te va face să reacționezi ostil acum. Gândește-te dacă nu cumva explicația este aceea că tu deja nutreai unele temeri sau griji față de această situație și de aceea te comporți astfel.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Taur

Vrei neapărat să iei o decizie financiară mai repede, dar astrele caută să îți amintească de faptul că graba strică treaba. Știi și tu asta, probabil de aceea ești și atât de stresată și răbufnești față de oricine care ți se pare că stagnează sau te întârzie în mod voit sau nu în aceste momente.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Gemeni

Calci pe bătături un amic apropiat chiar fără să îți dai seama. Cuvintele tale rănesc adânc, deși nu sunt neapărat rău intenționate. O doză de ironie sau de sarcasm există în ele, însă, cu toate că tu nu o conștientizezi, și este motivul pentru care și respectiva persoană s-a necăjit atât de tare.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Rac

Ești convinsă că atunci când s-au împărțit responsabilitățile la job, tu ai fost nedreptățită fiindcă ți s-a dat partea cea mai consistentă a muncii, dar, cu toate acestea, te codești să te plângi unor autorități. Dat fiind faptul că nu vei tolera însă situația și e posibil să apară conflicte, e mai bine să acționezi pe cale oficială.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Leu

Nevoia de a te conecta la un nivel profund, uman, cu cineva, cu oricine, e aproape copleșitoare acum, spun astrele. Tocmai de aceea, e de preferat să mai domolești puțin aceste impulsuri tocmai fiindcă sunt atât de intense. Nu speria interlocutorii tăi altfel încât să ajungă să te evite data viitoare când vă întâlniți fiindcă numai tu ai de vorbit.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Fecioară

Cei alături de care locuiești pare că țin cu tot dinadinsul să ți se opună în orice inițiativă a ta. Dorești să renovezi sau să modernizezi aparatura din casă, dar nimeni nu te susține. Înainte de a izbucni, ar fi mai bine să te așezi cu ei într-un loc confortabil și să încercați să purtați o discuție deschisă.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Balanță

Pasiunea cu care îți aperi convingerile personale sau credințele spirituale sau politice va fi copleșitoare mâine, dar acest lucru se poate dovedi totuși benefic. Mai mult, poate în sfârșit să facă lumină într-o relație care în ultima vreme scârțâia. Fiind onestă și spunând ce gândești poți rezolva orice probleme.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Scorpion

E important ca acum să te abții de la orice riscuri de natură financiară. Nu e vorba numai de faptul că renunți complet la pragmatism și te arunci într-un teritoriu necunoscut, dar greșești și fiindcă dorești să acționezi din disperarea că nu mai ai fonduri suficiente. Știi că teama nu e niciodată un mobil bun.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Săgetător

Lipsa de politețe a cuiva în care aveai mare încredere te ia prin surprindere. Abia aștepți să îi dai o veste bună sau să porți cu el o discuție profundă, dar se va arăta ori dezinteresat, ori extrem de agitat și de nerăbdător, de parcă abia ar aștepta să închei ce ai de spus. Dezamăgirea pe care o resimți va fi amară.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Capricorn

Știm că tu ai întipărit în ADN simțul responsabilității, dar nu înseamnă că tot timpul trebuie să asculți de el. Ți-ai propus un obiectiv major acum, însă astrele sunt de părere că îți va fi dificil, dacă nu chiar imposibil să te achiți de el dacă nu te mai și odihnești. Nu visa la vacanțe luate numai după reușită, ai nevoie să muncești cu pauze acum.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Vărsător

E posibil ca relația dintre tine și amicii tăi să aibă de suferit fiindcă aceștia nu doresc să ia parte la planurile tale. Fie că ai planificat o călătorie sau o ieșire, dezinteresul lor doare. Discută însă cu acești oameni dragi și află ce îi descurajează: odată ce vei înțelege că își doresc compania ta, vei fi mult mai tolerantă.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Pești

E greu să le faci tuturor pe plac și din păcate zodia ta este renumită fiindcă se înhamă la această misiune imposibilă. Însă acum lucrurile se schimbă fiindcă bifezi totuși un obiectiv important pentru tine. Sărbătorește-l, felicită-te, fii mândră de tine și neapărat mai blândă și mai gentilă în următoarea perioadă.

fata fericita s bruneta care duce mainile la inima

Horoscopul zilei de mâine, 25 noiembrie, aduce zodiilor disconfort și inconveniente.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
De ce tip de prieteni ai nevoie?
Incepe quiz
De ce tip de prieteni ai nevoie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.