Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 25 noiembrie: în întunericul de nepătruns al luptei cu proprii demoni, numai focul lăuntric mai servește drept călăuză Peștilor

Horoscop mâine, 25 noiembrie: în întunericul de nepătruns al luptei cu proprii demoni, numai focul lăuntric mai servește drept călăuză Peștilor

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nimic nou pe frontul astrelor în horoscopul zilei de mâine, 25 noiembrie. Nu există mișcări planetare care să ne îngrijoreze sau să ne bucure, așa că vom trata numai cu influențele deja existente.

Află din rândurile de mai jos ce îți este rezervat în ziua care urmează. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Citește și: Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Berbec

Chiar dacă acum pare a fi un moment fructuos pentru cariera ta, în care să lupți pentru idealurile ce te reprezintă, astrele sunt de părere că e mai important să îți ajuți oamenii apropiați. Amintește-ți de sacrificiile pe care le-au făcut ca să te sprijine și ia decizia de a-i susține acum fără remușcări.

maini care se sustin una pe alta pe un fundal deschis la culoare

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Taur

Dilemele profunde cu care ești nevoită să jonglezi acum îți provoacă anxietate? Nu e deloc de mirare! Drumul tău s-a bifurcat și habar nu ai care este calea pe care trebuie să o apuci, dar astrele consideră că misiunea ta e mult mai simplă. De fapt știi deja încotro să te îndrepți, numai că îți este teamă. Ascultă-ți inima!

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Gemeni

Ți se pare că în ultima vreme nu ai mai făcut nimic relevant pentru a-ți transforma visele în realitate și că ești departe de idealurile tale? Nu te mai judeca atât de aspru! Mai ia o pauză, respiră adânc și, în loc să te cerți, felicită-te pentru ceea ce ai reușit. Adesea nu realizăm cât de departe suntem și cât am avansat!

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Rac

Lipsa banilor își poate pune acut amprenta asupra ta mâine. Dar, oricât de incredibil ar suna, știi ce trebuie să faci și nu ai nevoie de sprijinul nimănui. Ascultă-ți intuiția și amintește-ți ce ai făcut ultima dată când te-ai aflat într-o poziție atât de ingrată din punct de vedere financiar, te sfătuiesc astrele.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Leu

Știi care este cea mai eficientă metodă de a face față perioadelor în care te concentrezi pe lipsuri? Cultivă o filozofie a recunoștinței. Influența Lunii îți dă de furcă mâine, determinându-te să îți îndrepți atenția către fațetele întunecate ale vieții tale. Însă, alegând să nu te supui acestor înclinații și amintindu-ți cât ești de norocoasă, te vei bucura de abundență și noroc.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Fecioară

Ți se pare că muncești în zadar, depunând eforturi sisifice pentru cineva care nu le apreciază câtuși de puțin valoarea? Atunci renunță să mai mulțumești acei oameni sau îndepărtează-te de situația toxică. Nu e necesar să îți anunți intenția, doar ia cu adevărat decizia și ceva mai bun va apărea cât ai clipi!

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Balanță

Să te transformi într-un martir care își refuză orice plăcere de dragul de a munci nu va impresiona pe nimeni. Ba, mai degrabă, îi va determina pe profitori să aibă de câștigat de pe urma ta. Mâine e musai să te pui pe primul loc și să îți afirmi dreptul de a avea grijă de tine înaintea celorlalți.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Scorpion

Fii foarte atentă la accesele de agresivitate! Ești iritabilă acum, ușor de scos din pepeni, și parte este influența Lunii și a lui Marte, parte propriul tău caracter. Însă, deși e dificil să te stăpânești, e bine să pricepi că exploziile tale nu vor rămâne nepedepsite. Dimpotrivă, vei plăti pentru fiecare rană pe care o cauzezi mâine.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Săgetător

Propune-ți ca mâine să îți aduci numai laude. Felicită-te pentru cele mai mici realizări, adu-ți elogii, bate-te singură pe umăr. Poate părea o atitudine ridicolă și bizară la început, dar, pe măsură ce vei persista în ea, vei vedea cum începi să îți însușești această formă de bunătate, cea mai importantă, cea față de tine însăți.

Află și ce să nu îi spui vreodată unui Săgetător!

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Capricorn

Degeaba muncești cât zece mâine, nu te va duce nicăieri hărnicia ta. Ba dimpotrivă, te poate trage înapoi. Problema este că nu observi ceva deosebit de important, așa cum ești, determinată să reușești. Ia mai bine o pauză și ascultă ce au de spus cei din jur: vei avea o revelație.

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Vărsător

Nu ai obosit deja? E musai să ai parte de liniște mâine: ți-o cere și corpul, și spiritul, și mintea. Dacă nu îți este permis să îți iei liber de la muncă, măcar asigură-te că anulezi orice planuri ai și mergi la culcare mai devreme decât de obicei. Acest plus de odihnă te va ajuta mult, îndreptându-te să iei o decizie excelentă.

femeie imbracata in alb aflata in intuneric in ceata

Horoscop mâine, 25 noiembrie, Pești

A venit timpul să te confrunți cu demonii tăi și focul tău lăuntric îți va servi drept far în întuneric! Chiar dacă în general e contraindicat să ne concentrăm pe amintirile negative, tu va trebui să stai acum față în față cu monștrii tăi, până ce te vindeci de ei. Alinarea poate veni numai pe această cale.

Horoscopul zilei de mâine, 25 noiembrie, oferă zodiilor ocazia să corijeze greșeli din viața lor și să dea iar importanță lucrurilor care contează!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Care este cel mai mare secret al tău?
Incepe quiz
Care este cel mai mare secret al tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.