Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 26 august: o zi de răscruce, marcată de discuții profunde și mărturisiri emoționante

Horoscop mâine, 26 august: o zi de răscruce, marcată de discuții profunde și mărturisiri emoționante

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Comunicare îngreunată și mistere greu de clarificat: horoscopul zilei de mâine, 26 august, conturează un ambient astrologic care îi va pune pe mulți în încurcătură. Mercur în Fecioară se află în trigon cu Pluto în Capricorn, aducând tensiune, probleme în relaționarea cu ceilalți și dificultăți în clarificarea aspectelor controversate. Există și zodii care ocolesc cu înțelepciune însă această capcană.

Dincolo de aceste influențe, descoperă ce îți rezervă personal horoscopul zilei de mâine, 26 august. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop mâine, 26 august, Berbec

Ai motive să te bucuri de ce îți aduce ziua de mâine. Vei fi pusă în legătură cu persoane cu putere și autoritate care pot face diferența în cariera ta. Totul e să ai grijă la cum comunici cu ei, nu numai la cuvintele pe care le rostești, dar mai ales la elementele nonverbale care pot lăsa o impresie bună sau proastă.

Horoscop mâine, 26 august, Taur

Nu putem decât să spunem că Lara Croft e mic copil pe lângă tine mâine. Ai toate șansele să fii cea care descâlcește un mister vechi și care pune laolaltă toate ițele. Poate fi vorba despre un secret nedezvăluit al familiei tale sau chiar al orașului în care trăiești. Așteaptă-te la numeroase aprecieri.

femeie androit cu capul despicat si fluturi

Horoscop mâine, 26 august, Gemeni

În sfârșit reușești să găsești o informație pe care o vânai de multă vreme. Ai de ce să fii recunoscătoare planetei tale favorite, Mercur, care se află în Fecioară și scoate la lumină ceea ce trebuia să afli. Cel mai probabil este vorba despre date din activitatea ta profesională, dar poate fi și o veste amoroasă.

Horoscop mâine, 26 august, Rac

Faci mâine schimb de secrete cu iubitul tău și vă spuneți unul altuia lucruri pe care până acum le-ați ținut doar pentru voi. Acest vânt bun în comunicare nu poate fi tulburat decât de reticența de a vă destăinui: gândește-te ce zi minunată poate fi pentru iubirea ta și deschide-te!

Horoscop mâine, 26 august, Leu

Comunicarea bună în aspectele profesionale te poate ajuta acum enorm. Poți obține privilegii la muncă sau o poziție mai bună deoarece știi să transmiți ceea ce trebuie, la momentul potrivit. Nu ezita să abordezi un șef sau o persoană cu responsabilitate pentru a-i spune ce e de spus.

Horoscop mâine, 26 august, Fecioară

Una spui și alta gândești. Ceva exprimi, altceva înțelege iubitul tău. Din păcate, mâine sunteți amândoi afectați de tulburările de comunicare, ceea ce va face ca relația dintre voi să fie extrem de dificilă. Ca s-o scoateți la capăt, propuneți-vă să explicați cu lux de amănunte de fiecare dată ceea ce doriți să transmiteți.

Horoscop mâine, 26 august, Balanță

Comunicarea dă greș mai ales în relațiile tale sociale, dar din fericire astrele ți-au rezervat și o pavăză puternică, și anume o intuiție ireproșabilă. Ești capabilă să citești gândurile celor din jur și să înțelegi astfel ceea ce vor să spună cu adevărat. Vei simți de asemenea cum anume să ajungi la inima lor.

Horoscop mâine, 26 august, Scorpion

Energiile zilei de mâine sunt mai degrabă latente în cazul tău: poți studia și poți cerceta în profunzime, dar nu dai același randament atunci când e vorba despre a relaționa. Așa că asigură-te că ești pregătită din timp pentru orice relaționare: să repeți discursurile în fața oglinzii nu a fost nicicând un sfat mai bun.

imagine fantastica cu femeie care zburda deasupra unei carti

Horoscop mâine, 26 august, Săgetător

E un moment extrem de bun pentru discuții profunde și mărturisiri emoționante. Te muncește dorința de a spune ce simți? Te-ai gândit la o declarație de dragoste? Contextul astrologic favorizează aceste momente cu o uriașă încărcătură. Nici nu te teme dacă nu îți vei găsi cuvintele pentru că oricum comunicarea nu e de această natură acum.

Horoscop mâine, 26 august, Capricorn

Sperăm că ești scriitoare sau că te ocupi cu conceperea replicilor pentru un serial de comedie, fiindcă mâine spiritul tău e atât de incisiv, iar glumele tale, demențiale. Comunici ușor și înveselești cu anecdote și povestiri atât de amuzante. Chiar dacă umorul tău poate deveni negru la un moment dat, tot vei descreți multe frunți.

Horoscop mâine, 26 august, Vărsător

Mâine e o zi bună pentru a schimba informații de natură sensibilă. Fie că ai de făcut mărturisiri delicate, că vrei să porți discuții problematice sau să dai vești proaste (sperăm că nu), vei ști de fiecare dată ce să spui. Mai mult, nu te stresezi prea tare și simți când trebuie să taci și când să vorbești.

Citește și: 4 zodii care nu suportă să stea singure. Intră în relații doar ca să aibă companie

Horoscop mâine, 26 august, Pești

Te adresezi mâine unor oameni deosebit de importanți și o faci fără greșeală. Fie că încerci să atragi un grup de partea ta într-o misiune de caritate sau ai de-a face cu unele dintre cele mai strălucitoare vedete, comportamentul tău e ireproșabil. Nu e de mirare că acești oameni vor rămâne cu o părere foarte bună despre tine.

Află ce îți rezervă și horoscopul toamnei!

Horoscopul zilei de mâine, 26 august, afectează comunicarea, deși nu întotdeauna într-un sens negativ. Atitudinea zodiilor va fi extrem de importantă.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.