Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 26 decembrie 2022: Leul își iubește aproapele ca pe sine însuși, oferind cel mai prețios dar, al iertării

Horoscop mâine, 26 decembrie 2022: Leul își iubește aproapele ca pe sine însuși, oferind cel mai prețios dar, al iertării

Redactor Andreea Baluteanu

Principala caracteristică a horoscopului zilei de mâine, 26 decembrie, aduce conjuncția dintre Lună și Saturn în Vărsător. Te poți confrunta cu limitări, depresie și melancolie accentuată, cauzate și de sfârșitul sărbătorilor.

Citește și: Tarotscopul lunii ianuarie 2023. Ce spun cărțile de tarot despre tine luna aceasta

Tot acum, pot fi stârnite inhibiţii în dragoste și separarea de figurile materne din viața noastră.

Din fericire, trigonul dintre Lună și Marte în Gemeni mai temperează aceste coordonate, oferindu-ne curaj și dragoste pentru cei din jur și pentru adevăr.

Descoperă în rândurile de mai jos și alte coordonate ale horoscopului zilei de mâine, 26 decembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 26 decembrie, Berbec

Deși în mod normal tu preferi independența acțiunilor solitare, mâine vei fi fericită dacă faci parte dintr-un grup. E a doua zi de Crăciun și tot ce îți dorești e să stai alături de oamenii tăi dragi. Fă vizite celor apropiați și nu te îngrijora nicio clipă, căci prezența ta nu va fi nicăieri inoportună.

Horoscop mâine, 26 decembrie, Taur

Nu te culca pe o ureche cu privire la realizările de care te-ai bucurat în ultima vreme cu prisosință. Deși e a doua zi de Crăciun, vei primi o oportunitate de a te remarca sau de a lucra la visul tău. Nu e muncă propriu-zisă, poate fi o postare pe Facebook care atrage atenția asupra afacerii tale sau o discuție cu un om cu influență.

Horoscop mâine, 26 decembrie, Gemeni

Simți nevoia să îți extinzi orizonturile, să fii parte din umanitate în aceste momente, o bucățică ruptă din lume. E natural să fii cuprinsă de astfel de sentimente la vremea Crăciunului, dar e posibil să și suferi fiindcă faci aceleași lucruri sau te afli în aceeași companie dintotdeauna.           

Horoscop mâine, 26 decembrie, Rac

Ești mai serioasă și mai determinată ca niciodată, spun astrele. Sunt șanse ridicate să te poți ocupa de orice provocare cu excelență. E Crăciunul, așa că nu ai multe de făcut, dar poți totuși să încerci să înfrunți o situație de care fugeai până acum, mai ales dacă implică o persoană din familie.

Horoscop mâine, 26 decembrie, Leu

Iubește-ți aproapele ca pe tine însăți, este îndemnul astrelor mâine. Fiind Crăciunul, îți va veni mai ușor să elimini energiile negative care gravitau în jurul unei relații dragi sufletului tău. Nu trebuie decât să fii prezentă și să aduci sau să ceri cel mai neprețuit dar, al iertării.

Horoscop mâine, 26 decembrie, Fecioară

Crăciunul are magia sa, și orice schimbare, oricât de mică, pe care o vei înfăptui acum, va avea efecte fabuloase pe termen lung. Ține cont că succesul stabil, cel care contează, este obținut numai prin pași mici. Gloria strălucitoare, atinsă peste noapte, e pasageră și îți va aduce mai mult neajunsuri dacă devii obsedată de ea.

Horoscop mâine, 26 decembrie, Balanță

Cheamă-ți muzele la datorie, căci creativitatea este cuvântul de ordine al acestei zile. Dacă ai simțit că viața a fost destul de plictisitoare în ultima vreme, este timpul să aprinzi tu singură scânteile distracției și imaginației colorate. Amintește-ți că nu ai nevoie de nimeni și de nimic ca să te simți bine.

regina pictata cu coroana si par blond

Horoscop mâine, 26 decembrie, Scorpion

Cel mai bine te vei simți stând acasă și petrecând timp pe canapea. Mai ales dacă nu ai altceva în plan, lasă viața să se întâmple în timp ce tu te relaxezi, bucurându-te de desfătarea sublimă de a nu avea nimic de făcut. Din când în când, așa trebuie să arate viața fericită.

Horoscop mâine, 26 decembrie, Săgetător

Ascultă ce vrea să își transmită acum Universul, fiindcă ești pe linie directă cu vocile îngerilor. Ți se transmite o idee sublimă, care îți poate schimba în mod radical viitorul. Nu strică nici să te inspiri de la ce fac și ce spun cei apropiați ție, de la care poți prelua soluții fantastice.

Horoscop mâine, 26 decembrie, Capricorn

E minunat să te răsfeți și tu, nu să te concentrezi numai pe cadourile oferite și primite. Până la urmă, nimeni nu te cunoaște mai bine decât te cunoști tu. O singură recomandare au astrele: concentrează-te pe calitate mai degrabă decât pe cantitate, și pe lucruri și experiențe care vor dăinui și peste ani.

Horoscop mâine, 26 decembrie, Vărsător

Luna intră în semnul tău, punând accent pe emoții. O repriză bună de plâns nu e un coșmar de Crăciun, e o metodă extraordinară de a vindeca acele suferințe interioare de care nu te mai detașezi. De asemenea, să dăruiești unui amic șansa de a-l asculta sau să-i oferi un umăr pe care să lăcrimeze e o dovadă extraordinară de bunătate.

Horoscop mâine, 26 decembrie, Pești

Deasupra curcubeului, te poți pierde într-o lume fantastică și minunată. Contextul astrologic te îndeamnă să îți scuturi de praf visele și să mai permiți minții să rătăcească. Zodia ta se poate asfixia atunci când are de-a face cu prea multă realitate, iar soluția e ca acum să visezi cu ochii deschiși.

Horoscopul zilei de mâine, 26 decembrie, aduce zodiilor atât sentimente negative, dar și o infuzie de curaj.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește
Incepe quiz
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.