Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii ianuarie 2023. Ce spun cărțile de tarot despre tine luna aceasta

Tarotscopul lunii ianuarie 2023. Ce spun cărțile de tarot despre tine luna aceasta

Ramona Jurubita

Anul 2022 nu a fost extraordinar pentru mulți dintre noi, dar 2023 se anunță a fi unul glorios! Zodiile vor avea parte de multe victorii încă din prima lună pe care au așteptat-o cu sufletul la gură. Spre încântarea lor, vor trăi din plin în ianuarie. Ca să treci mai ușor peste toate luptele pe care le ai de dus, trebuie să vezi ce spun cărțile de Tarot despre viitorul tău.

Previziunile joacă un rol important în viețile nativilor din zodiac, fiindcă îi ajută să pună la cale strategii pentru a înfrunta obstacolele. Dacă vor ști ce urmează, nu vor avea probleme, fiindcă își vor face un plan bine pus la punct. Mai jos găsești informații despre parcursul zodiei tale în ianuarie 2023:

Vrei să știi ce ți se va întâmpla în ianuarie 2023? Află totul din cărțile de Tarot

Berbec – Trei de Spade (inversată)
Mesaj: Dragostea de sine trebuie să fie pe primul loc.
În ianuarie 2023 ai multă treabă! Va fi nevoie să înveți să te apreciezi și să ai grijă de tine. Dacă nu te simți împăcat/ă când vine vorba de propria persoană, poate ar fi cazul să apelezi la un terapeut care îți va deschide ochii și te va face să îți conștientizezi calitățile.
Mantra ta pentru această lună: „Promit să mă iubesc mai mult!”

Taur – Cinci de Baghete (inversată)
Mesaj: E timpul să te eliberezi de tensiuni.
Trebuie neapărat să găsești o cale prin care te poți elibera de stres. Exercițiile fizice, meditația, scrierea într-un jurnal sau discuțiile cu prietenii pot fi de ajutor. Viața ta se va schimba radical, dar trebuie să faci față cu bine evenimentelor neprevăzute!
Mantra ta pentru această lună: „Voi renunța la conflictul meu interior!”

Gemeni – Pagina de Pentacule
Mesaj: Trebuie să pui accent pe manifestare
Degeaba știi ce vrei dacă nu faci niciun pas pentru a-ți îndeplini visele. Ianuarie este un nou capitol pe care îl vei scrie singur/ă și îți va fi greu să îl termini dacă nu împarți în stânga și în dreapta energiile pe care le simți. Nu-ți fie teamă să le arăți tuturor că ai planuri mari.
Mantra ta pentru această lună: „Voi manifesta în Univers ceea ce îmi doresc!”

Rac – Zece de Cupe (inversată)
Mesaj: Găsește conexiunea care contează!
Prima lună din 2023 îți luminează legăturile cu familia și cu prietenii. Vei învăța să te apropii de ei și să le spui ce ai în suflet, iar ei îți vor răspunde în aceeași manieră. Dacă i-ai neglijat în anul ce a trecut, acum a venit momentul să restabiliți legăturile.
Mantra ta pentru această lună: „Mă voi conecta profund cu oamenii dragi!”

Persoană care alege o carte de Tarot din mâna ghicitoarei.

Află care va fi: Luna norocoasă în funcție de zodia ta, în anul 2023

Leu – Rege de Cupe (inversată)
Mesaj: Fii mai blând/ă cu tine!
Uneori ești prea dur/ă cu tine și îți ierți foarte greu anumite greșeli. Începând cu această lună, vei simți nevoia unei schimbări, așa că lucrurile vor arăta diferit în curând. Trebuie doar să devii mai permisiv/ă când vine vorba de micile eșecuri de care ai parte. În cele din urmă, vei ieși învingător/oare.
Mantra ta pentru această lună: „Practic autocompasiunea!”

Fecioară – Judecata (inversată)
Mesaj: Trebuie să îți îmblânzești criticul interior!
E momentul să ai mai multă încredere în tine și să nu îți mai subestimezi alegerile. După cum ai putut vedea, aproape întotdeauna ai luat deciziile corecte, așa că nu ai motive de îndoială. Ascultă-ți instinctul și crede în destinul care ți-a fost scris!
Mantra ta pentru această lună: „Îmi îmbrățișez chemarea!”

Balanță – Cavaler de Baghete
Mesaj: E momentul să-ți urmezi pasiunile!
Pentru tine, ianuarie va trece lent și îți va da răgazul necesar pentru a te axa pe cea mai mare pasiune a ta. Poate vrei să pictezi, să cânți, să dansezi – toate îți vor reuși în această lună. Ai nevoie doar de încredere în tine și de puțin mai mult exercițiu. Nu uita că repetiția e mama învățăturii!
Mantra ta pentru această lună: „Voi începe un proiect într-un domeniu care mă pasionează!”

Scorpion - Luna
Mesaj: Subconștientul îți va trimite câteva mesaje ascunse
Dacă ai cerut un semn de la Univers, îi vei primi în timpul somnului. Câteva coșmaruri îți vor arăta ce schimbări ai de făcut, iar visele frumoase te vor încuraja să continui pe drumul cel bun. Privește cu deschidere fiecare experiență și notează-le într-un jurnal, ca să îți amintești mereu cum a început 2023.
Mantra ta pentru această lună: „Sunt atent/ă la visele din timpul nopții!”

Săgetător – Marea Preoteasă
Mesaj: Ascultă-ți intuiția!
Îți va fi greu să accepți unele schimbări, dar dacă ai încredere în instinctul tău, vei procesa mai ușor noile informații. Dacă vrei să te dezvolți, trebuie să îmbrățișezi tot ce apare în calea ta și să conștientizezi că orice eveniment are rolul său. Provocările vin în sprijinul tău, mărindu-ți volumul de experiențe.
Mantra ta pentru această lună: „Mă axez pe evoluția spirituală!”

Capricorn – Zece de Pentacule
Mesaj: Vei avea parte de securitate financiară
Viața ta va lua o întorsătură neașteptată și vei reuși să strângi banii de care aveai nevoie pentru a-ți îndeplini un vis mai vechi. În cazul tău, prima lună a anului chiar este plină de noroc. Munca depusă în 2022 va da roade la începutul lui 2023 și poți fi sigur/ă de asta.
Mantra ta pentru această lună: „Las abundența să intre în viața mea!”

Vărsător – Trei de Pentacule
Mesaj: Pune accentul pe colaborare!
Te-ai întrebat până acum de ce proiectele tale nu au avut rezultate de neegalat? Poate ar fi cazul să ceri și părerile altor oameni, care îți pot da idei mai bune. Gândește-te de câte reușite poate avea parte o echipă bine sudată și extrem de puternică... asta e ceea ce ai nevoie în acest punct al vieții tale.
Mantra ta pentru această lună: „Mă voi axa pe colaborări!”

Pești - Moartea
Mesaj: Vei renaște din cenușă
Această carte nu ar trebui să te sperie, căci nu prevestește răul, ci o mare schimbare. Ce te face să crezi că nu e vorba despre o transformare benefică? Este posibil ca vechea ta versiune să rămână în urmă și să devii o cu totul altă persoană. Așa ai posibilitatea să construiești lucruri noi și să te bucuri de oportunități colosale.
Mantra ta pentru această lună: „Încep un nou capitol!”

Potrivit cărților de Tarot, ianuarie este o lună a schimbărilor. Deci anul chiar începe cu un nou capitol promițător, în care toți vor fi mulțumiți de drumurile pe care au pornit.

Citește și: Cele două cuvinte care îți vor defini anul 2023, în funcție de luna nașterii

Surse foto: FreepikFreepik

Surse articol: Womanandhome321horoscopeChatelaine

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.