Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023: Venus intră în Pești și Universul întinde o mână de ajutor Capricornului tocmai când acesta credea că totul e pierdut

Horoscop mâine, 26 ianuarie 2023: Venus intră în Pești și Universul întinde o mână de ajutor Capricornului tocmai când acesta credea că totul e pierdut

Redactor Andreea Baluteanu

Știi că iubirea schimbă tot, sau cel puțin ar trebui să o știi în tranzitul astrologic care caracterizează horoscopul zilei de mâine, 26 ianuarie. Venus intră în Pești, dezghețând și cele mai împietrite inimi.

Acestea sunt cele mai organizate semne zodiacale!

Este timpul pentru tandrețe și romantism, dar, înainte să îți pui ochelarii cu lentile roz, mai cercetează împrejurimile și asigură-te că, dacă te arunci în gol, nu o faci fără plasă de siguranță.

Află și tu ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 26 ianuarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Berbec

Dacă ai un vis, un obiectiv drag, care te face fericită, de ce să riști să îl pierzi ascultând ce ceilalți? E întrebarea pe care ți-o adresează astrele acum. Se pare că există o autoritate care încearcă să te determine să renunți la ceea ce consideri că e menirea ta, dar tu trebuie să ții cu dinții de ea și să mergi înainte. Tot înainte.

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Taur

Știi probabil până acum că goana după statut și după posesiuni materiale nu a adus niciodată fericirea. Însă este capcana în care riști să cazi mâine, când ești pe cale să cheltuiești o sumă mare de bani pentru un obiect scump, despre care consideri că îți va da prestigiu. Nu se va întâmpla însă așa.

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Gemeni

Poți afecta o relație dragă mâine. Vă înțelegeți de minune, până ce cealaltă persoană spune ceva care te supără și atunci vei avea o reacție pe măsură. Intri imediat într-o atitudine defensivă și dai dovadă de agresivitate pasivă, fără să te oprești însă să cântărești ce înseamnă cu adevărat vorbele acelei persoane.

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Rac

Atunci când cineva pe care îl respecți îți dă putere, nici nu știi cât de departe poți ajunge. E ceea ce realizezi acum, când vorbele frumoase ale unui om pe care îl apreciezi te determină să îți asumi o misiune grea. Nu te lăsa la primele greutăți, căci ești aproape de reușită.

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Leu

Parcă nu mai există armonie în grupul tău. Derapajele, fie de avere, statut social sau personal și-au pus amprenta și și-a băgat coada invidia. Tu poți fi mâine însă aducătoarea de pace, cea care să convingă chiar un tovarăș înstrăinat să se apropie și cea care întregește iar formula.

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Fecioară

Încearcă să accepți că lumea din jur nu are chef de discuții serioase. Nu e o zi în care să schimbi lumea, sunt clipe îmbibate în lejeritate și în ușurința de a trăi. Nimeni nu va accepta acum lecții de viață grele, oricât de pornită ești să le oferi, și pot interveni conflicte dacă insiști.

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Balanță

Un amic sau poate un influencer te pune față în față cu un nou mod de a-ți trăi viața, unul care te atrage foarte tare. Aceste filosofii pot intra însă în opoziție cu maniera în care ai fost crescută sau cu credințele familiei tale, care te va presa să revii la opiniile de odinioară. Rezistă!

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Scorpion

Ești tot mai preocupată să scapi de un obicei negativ acum, dar ia în calcul faptul că acest lucru nu e cel mai ușor din lume. Dimpotrivă, suntem creați astfel încât să dăm dovadă și de slăbiciuni, ca să ne putem perfecționa. Oricine are vicii, important este cum le ținem sub control.

femeie imbacata in roche care sta cu spatele si rade

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Săgetător

Maniera ta directă, de a spune lucrurilor pe nume, poate să deranjeze pe alții acum, și pe bună dreptate. Sunt persoane care nu apreciază această sinceritate dură, cu toate că tu ești onestă și mânată de cele mai bune intenții. Nu numai că o vor respinge, dar se prea poate să se înstrăineze de tine.

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Capricorn

Uneori, e nevoie numai să ceri, și ți se va da, și să adaugi un strop de curaj în rețeta deja magică. Chiar dacă ești convinsă că nu ai nicio șansă în ce îți propui, pur și simplu fă-te disponibilă și așteaptă ca Universul să își dea concursul la îndeplinirea dorinței tale. Orice oportunitate pe care nu o bifezi acum e dinainte pierdută.

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Vărsător

Poate că tu te simți ca peștele în apă atunci când îți exprimi emoțiile, dar să știi că ceilalți nu sunt atât de conectați la sinele lor. Ține cont că oamenii nu sunt obligați nici să percuteze cu emoțiile tale și nici măcar să le asculte. Însă, pe de altă parte, nici tu nu ar trebui să dai socoteală pentru părerea lor.

Horoscop mâine, 26 ianuarie, Pești

Nu mai permite celor din jur să te țină din treabă. Ai ceva important de înfăptuit acum și calea prin care poți reuși e să i te dedici complet. Însă sunt oameni care te tot întrerup, cel mai probabil fără să aibă nici cea mai mică idee de ce fac. Nu te codi să trasezi limite sănătoase acum.

Horoscopul zilei de mâine, 26 ianuarie, aduce iubire și succes.

 

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!
Incepe quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.