Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 26 octombrie 2022: Vărsătorul șterge pe jos cu propria reputație, renunțând la aparențe ca să facă ce îi spune inima

Horoscop mâine, 26 octombrie 2022: Vărsătorul șterge pe jos cu propria reputație, renunțând la aparențe ca să facă ce îi spune inima

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă ai de lucrat la un proiect, astrele îți certifică faptul că această zi este perfectă. Mercur în Balanță se află în trigon cu Marte în Gemeni, intensificând creativitatea și productivitatea înainte de retrogradul lui Mercur.

Citește și: Patru zodii al căror ghinion în dragoste se transformă în noroc până la finalul toamnei 2022

E un prilej de care trebuie neapărat să profiți!

Află din rândurile de mai jos ce altceva îți prezice horoscopul zilei de mâine, 26 octombrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 26 octombrie, Berbec

O autoritate încearcă să te convingă să acționezi așa cum își dorește, insistând că singura soluție pe care o ai la dispoziție e să asculți orbește. Nu e însă totul sau nimic, ci ai multe alte căi pe care poți să o apuci, numai să îți permiți să le vezi. Detașează-te de sub influența acestui om!

Horoscop mâine, 26 octombrie, Taur

Un membru al familiei te tot presează să iei o hotărâre deosebit de importantă pentru restul vieții tale. Se prea poate să considere că se comportă așa din iubire și să fie sigur că îți vrea binele. Însă, deși e evident că ține la tine, nu are nici cea mai mică idee despre ceea ce ar putea funcționa pentru tine.

Horoscop mâine, 26 octombrie, Gemeni

Să lucrezi fără odihnă nu mai e deloc viabil pentru persoana ta. Pe lângă abundența de sarcini zilnice, vrei să faci tot posibilul pentru a evolua acum și îți propui și să crești psihic, intelectual sau sufletește. Însă ce îți trebuie e să pui accent pe odihnă și pe vindecare, nu pe desăvârșire. Sunt timpuri și timpuri!

Horoscop mâine, 26 octombrie, Rac

Un conflict între prieteni se va dovedi mult mai dureros decât te-ai fi așteptat. Din păcate, te vei simți tentată să iei partea cuiva și să te implici și tu, deși nu procedezi așa în mod normal. Astrele te avertizează însă că tinzi să te înșeli și că vei susține pe cel care greșește, iar mai târziu vei regreta cu siguranță atitudinea ta.

Horoscop mâine, 26 octombrie, Leu

Încearcă neapărat să remediezi dezechilibrele dintre viața ta personală și profesională. Cere Universului să te îndrume să găsești modalitatea corectă de a aduce din nou liniștea în existența ta și de a regăsi prilejul pentru vindecare și odihnă. Știi că trebuie să începi să corectezi greșelile pe care le-ai făcut în ultima perioadă.

Horoscop mâine, 26 octombrie, Fecioară

Zodia ta are nevoie să își scoată ochelarii cu lentile roz. Cineva pe care îl considerai un amic bun te vorbește de rău pe la spate și te va trata injust. E tentația mare să îl izgonești din viața ta, dar încearcă totuși să acționezi cu empatie și să te gândești dacă la un moment dat nu ai greșit și tu, fără a-i minimiza însă vina.

Horoscop mâine, 26 octombrie, Balanță

Ești în mare pericol de a cumpăra ceva ce nu îți trebuie și de a cheltui și o sumă mare de bani în acest proces. Poate că vezi o reclamă convingătoare sau asculți pe cineva persuasiv care tot insistă. Dacă este vorba despre ceva ce nu îți era necesar ieri, ce șanse sunt să își fi schimbat statutul acum?

Horoscop mâine, 26 octombrie, Scorpion

Orice schimbare de ultim minut pe care o faci look-ului tău se va dovedi de rău augur acum. Se prea poate să nu îți placă ce iese sau să fi luat decizia influențată de cineva care nu se pricepe. E cazul să nu pui prea mare preț nici pe judecata ta și să aștepți părerea unui profesionist.

Horoscop mâine, 26 octombrie, Săgetător

Astrele îți spun că este cazul să te mai odihnești acum, mai ales din punct de vedere mental. Ești confuză în ultima vreme și simți că nu mai înțelegi ce vrea viața de la tine, dar cauza este că gândești prea mult. Supraîncărcarea psihică nu va face decât să te îndrepte în direcția greșită.

femeie imbracata intr-o bluza galbena care se gandeste

Horoscop mâine, 26 octombrie, Capricorn

Prietenii vin și pleacă, numai cei reali vor rămâne mereu alături de tine. Așadar, nu te codi să renunți la unul fals, de care te-ai îndepărtat și despre care realizezi acum că nici nu i-a păsat prea tare de tine, ba, dimpotrivă, te-a manipulat și condus pe căi greșite. Nu poți sta în preajma cuiva lângă care nu poți fi tu.

Horoscop mâine, 26 octombrie, Vărsător

Zodia ta este sfătuită să mizeze pe autenticitate. Astrele îți recomandă să renunți la măști, să ignori reputațiile, și să fii tu, lăsând adevărata ta personalitate să strălucească. Dacă ți se pune o întrebare sau ți se cere să faci o alegere, fă-o exact așa cum îți dictează inima, fără niciun pic de părere de rău.

Horoscop mâine, 26 octombrie, Pești

E greu, mai ales atunci când ai nevoie de îndrumare, să înțelegi că cei care ți-ar putea-o oferi nu sunt mânați de cele mai bune intenții. Tocmai de aceea, e de preferat ca acum să asculți numai de intuiția ta: știe mai bine ca oricine. Mai există un avantaj: îți vei întări legătura cu al șaselea simț.

Horoscopul zilei de mâine, 26 octombrie, aduce zodiilor șansa de a-și manifesta creativitatea și de a se apropia de ele însele.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.