Horoscop
Înapoi la

Patru zodii al căror ghinion în dragoste se transformă în noroc până la finalul toamnei 2022

Patru zodii al căror ghinion în dragoste se transformă în noroc până la finalul toamnei 2022

Ramona Jurubita

A venit vremea ca adevărul să iasă la iveală și să destrame unele relațiie. Din păcate, se întâmplă uneori ca anumiți oameni să reușească să își țină partenerii lângă ei doar pentru că se folosesc de minciuni și alte metode de manipulare. Curățenia de toamnă se va face și în viața amoroasă, nu doar în locuințe, așa că unele zodii vor scăpa rapid de persoanele toxice pe care le-au ținut mai aproape decât ar fi trebuit. 

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Patru dintre nativii zodiacului vor pune piciorul în prag și își vor alege fericirea. Asta însemnă că vor înceta să mai fie captivi în legături nepotrivite și vor începe să caute drumul spre fericire.

Pentru că orice eșec semnifică un nou pas către succes, calea lor spre iubirea adevărată se va deschide abia la finalul acestui anotimp. Iată care sunt cele patru zodii al căror ghinion în dragoste se transformă în noroc:

1. Berbec
Doar pentru că alegi să nu vorbești despre problemele din cuplul tău, nu înseamnă că vor dispărea ca prin minune. Vei înțelege și tu, într-un final, că nu mai puteți repara o relație care nu mai funcționează așa cum ar trebui de foarte multă vreme.

E nevoie să ai încredere în tine și să mergi mai departe, fiindcă o viață amoroasă plină de nefericire te va face să îți pierzi și dorința de fi activ/ă pe alte planuri.

Dacă nu vrei să fii în aceeași situație și peste un an, ar fi bine să iei o decizie acum și să nu îți mai pui atât de multe întrebări. În cazul în care totul era bine între voi, nu ar fi existat nicio urmă de incertitudine. Puțină singurătate ți-ar da ocazia să vezi lucrurile diferit.

Portretul unei femei triste cu părul lung, care poartă un top negru

2. Rac
Nu te mai preface și recunoaște că nimic nu merge cum ți-ai fi dorit! Conexiunea dintre tine și partener/ă nu este așa cum ai visat și este normal să apară pe zi ce trece tot mai multe nemulțumiri. În această toamnă vei pune capăt agoniei și îi vei mărturisi celeilalte persoane că nu te mai regăsești în relația voastră.

Pe măsură ce accepți adevărul, îți va fi mai ușor să abordezi acest subiect și cu oamenii din jur care te pot ajuta să depășești mai ușor situația complicată. E timpul să te eliberezi și să recâștigi controlul asupra vieții tale.

3. Leu
Deși te-ai obișnuit să te complaci într-o relație care nu îți aduce fericire, în toamna aceasta îți dai seama că nu a fost o idee prea bună să stai atât de mult lângă persoana greșită.

Acum vei simți nevoia de libertate și vei lăsa în urmă viața nefericită pe care ai dus-o, luând totul de la zero. Nu o să regreți nicio secundă, mai ales dacă ești sigur/ă pe ceea ce simți. Ca să nu te adaptezi greu acestei schimbări, poate ar fi bine să te gândești mai mult la cum ai vrea să arate parcursul tău amoros de acum înainte.

4. Fecioară
Vei purta multe discuții despre viitor cu iubitul/a și vei constata că planurile voastre nu coincid. Dezamăgirea poate fi imensă, dar nu trebuie să te gândești că lumea se oprește din cauza unei nepotriviri. Privește partea bună: ai șansa să faci, pe cont propriu, tot ce îți dorești.

Este absolut firesc să intervină și astfel de probleme într-o relație, așa că mai bine pui capăt suferinței decât să o adâncești. Trebuie să te gândești la tine și la binele tău, deci nu alege să te pui locul al doilea de dragul altei persoane. Încearcă totuși să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă: poate că o să vă regăsiți după ce o să evoluați separat. Nu se știe niciodată unde te duce viața și ce întorsătură neașteptată poate lua.

Dacă ești pe lista cu zodiile care se despart, ar trebui să vezi partea plină a paharului: orice sfârșit e un nou început și iubirea e un circuit infinit. În fiecare moment trebuie să te asiguri că ești lângă omul care te acceptă așa cum ești și care merge în aceeași direcție cu tine. De ce să pierzi vremea lângă cineva care te ține pe loc sau care te conduce pe un drum pe care inima ta nu vrea să pășească?

Află: Care este mantra ta de despărțire, în funcție de semnul tău zodiacal

Surse foto: iStock, Unsplash

Surse articol: YourtangoHuntertechno

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Cat noroc ai in dragoste?
Incepe quiz
Cat noroc ai in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.