Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 28 aprilie 2022: Peștii întorc și obrazul celălalt, alegând vindecarea prin vulnerabilitate

Horoscop mâine, 28 aprilie 2022: Peștii întorc și obrazul celălalt, alegând vindecarea prin vulnerabilitate

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Putere, determinare și curaj: ziua de mâine, 28 aprilie, constituie un nou prilej pentru a primi tot ce ne trebuie ca să ne urmăm visurile. Astfel, trigonul dintre Mercur în Taur și Pluto în Capricorn ne oferă claritatea mentală pentru a vizualiza cu acuratețe obiectivele pe care ne dorim să le îndeplinim.

Totodată, ni se pune la dispoziție și energia și ambiția de a transforma aceste deziderate în realitate.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 28 aprilie!

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Universul vrea să testeze relațiile și să îi elibereze pe oamenii care sunt prizonieri în legături toxice

Horoscop mâine, 28 aprilie, Berbec

Răbufnești ușor mâine și ajungi în situația de a reacționa necontrolat. Emoții conflictuale pot ajunge să se lupte pe tine și pe inima ta și la un moment dat vei avea tendința de a te preda și de a dezlănțui haosul în jurul tău. Poate ar fi mai bine să găsești un loc pașnic și retras și să petreci cât mai mult timp acolo.

fata suparata si depresiva desenata din profil

Horoscop mâine, 28 aprilie, Taur

Procedează cu mare atenție dacă ai de confruntat acum o situație care ți-a adus nemăsurată suferință în trecut. Această traumă emoțională se întoarce în aceeași formă, dar cel mai probabil cu alți oameni și alte împrejurări. Ce îți revine ție e responsabilitatea de a nu mai comite greșelile de odinioară.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Gemeni

Ai luat deja o hotărâre, dar cei din jur insistă să își bage nasul în treburile tale. Pe cât posibil, nu le permite acest lucru, mai ales că ești destul de sigură de decizia ta. Pentru interesul lor sau mânați de dorința oarbă de a face bine, acești oameni te pot clinti acum din determinarea ta.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Rac

Fie tu ai comis o greșeală monumentală, fie cineva apropiat te-a bârfit și astfel ți-a stricat imaginea în fața cuiva care conta pentru tine. Însă acest lucru nu înseamnă că totul e sfârșit. Nu te mai chinui singură și pur și simplu comportă-te ca întotdeauna. Până la urmă omul pe care vrei să îl impresionezi te va vedea în lumina cea bună.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Leu

Visul tău te poate privi mâine direct în ochi, dar tu fugi de el în direcția opusă de teama dezamăgirii. Dacă nu îți iei inima în dinți, dorința cea mai mare a sufletului tău poate să dispară precum un abur, lăsându-te cu nimic altceva decât amintirea a ceea ce ar fi putut fi, dar nu se va întâmpla niciodată.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Fecioară

Oamenii de succes au constituit în jurul lor adevărate echipe de susţinere și nu se sfiesc să împartă nici succesul, nici eșecurile și nici sarcinile. Amintește-ți de acest lucru pentru că tu, dimpotrivă, ai tendința să te însingurezi acum ca să nu îți frângă nimeni inima. La ce bun să îți mai bată atunci în piept?

Vezi ce îți rezervă și horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie!

Horoscop mâine, 28 aprilie, Balanță

Nu poți să le faci pe plac tot timpul tuturor, te avertizează astrele. Poți ajunge în situația de a-ți face ție rău fiindcă te încăpățânezi să încerci să împaci pe toată lumea. Nici măcar Fiul lui Dumnezeu nu a reușit-o, așa că de ce îți asumi tu misiuni mesianice pe care nu le poți duce la bun sfârșit?

Horoscop mâine, 28 aprilie, Scorpion

Există o problemă emoțională a cărei tensiune negativă gravitează deasupra ta. Degeaba încerci să îți abați atenția spre muncă sau îndatoririle zilnice, acest neajuns nu te va lăsa să te bucuri de viață. Tocmai de aceea, cu primul prilej, e de dorit să pui punctul pe „i” și să încerci să rezolvi situația.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Săgetător

Cineva din jurul tău creează un mediu toxic și trăiești într-un stres continuu din cauza sa. Dacă ai început să tresari din orice și simți că îți pierzi buna dispoziție, poate ar fi mai bine să pui piciorul în prag. Nu accepta să fii mereu la dispoziția cuiva care demonstrează că nu are nici cel mai mic respect pentru tine.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Capricorn

Copilul tău interior țipă în tine, dar are nevoie de alinare, nu de exteriorizare. Revine o traumă din trecut, dar astrele îți atrag atenția că acum singura posibilitate de salvare este să analizezi cu obiectivitate și înțelepciune ce s-a întâmplat, nu să cazi iar în capcana emotivității. Te poți detașa acum de cele suferite.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Vărsător

E posibil să lași să te definească un eșec usturător din trecut. Dacă ai dat greș într-o anumită inițiativă acum ceva vreme și ți se propune să încerci din nou, nu te retrage într-un colț rușinată. Sunt șanse să acționezi altfel și să ai cu totul alte rezultate fiindcă ai mai căpătat multă experienţă între timp.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Pești

Vulnerabilitatea și nu instinctele războinice îți vor da câștig de cauză mâine. Ești acuzată de oameni care nu te cunosc și nu înțeleg prin ce ai trecut și e ușor să cazi în capcana unei atitudini dramatice. Dar, chiar și dacă nu îți e cu putință să întorci și obrazul celălalt, măcar deschide-te și lasă lumea să vadă prin ce ai trecut, nu doar să audă.

fata blonda cu luna si soare deasupra capului, concept spiritualtate

Horoscopul zilei de mâine, 28 aprilie, oferă zodiilor șansa de a-și atinge visul, dar numai cu anumite costuri.

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Test de cuplu: cât de bine vă cunoașteți unul pe celălalt?
Incepe quiz
Test de cuplu: cât de bine vă cunoașteți unul pe celălalt?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.