Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 28 august 2023: îndemnat de rebelul cosmic, Uranus în retrograd, Scorpionul trimite la colț, cu genunchii pe coji de nucă, pe cineva din careul său de ași

Horoscop mâine, 28 august 2023: îndemnat de rebelul cosmic, Uranus în retrograd, Scorpionul trimite la colț, cu genunchii pe coji de nucă, pe cineva din careul său de ași

Redactor Andreea Baluteanu

Libertatea, neîngrădită de lanțurile de orice fel, este principala coordonată a horoscopului zilei de mâine, 28 august. Deși poate părea o veste bună și o conotație pozitivă, problema e că acest „dar” astral ne este oferit în urma unui retrograd, respectiv mișcarea inversă a lui Uranus în Taur.

Horoscopul săptămânii, 28 august - 3 septembrie: Luna Plină în Pești îi sprijină pe nativii din zodiac să atingă infinitul

„Rebelul” cosmic ne invită să ne răzvrătim împotriva autorităților și să rupem ciclurile toxice care ne țineau prizonieri/e.

Află cum reacționezi în funcție de zodie din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 28 august, Berbec

Deși în general relațiile au mers minunat de bine în luna august, să știi că mâine poți primi un semnal de alarmă – mai mult sau mai puțin corect – în legătură cu un membru al cercului tău de apropiați personal sau profesional. O persoană bine-intenționată (deși nu neapărat și bine informată) te va avertiza cu privire la intențiile neloiale ale acestuia.

Horoscop mâine, 28 august, Taur

Ești invitat/ă în mod ceremonios să ieși din zona de confort de către Uranus care își începe retrogradul nici mai mult, nici mai puțin decât în zodia ta. Ține însă cont că tranzitul său va dura ceva – mai precis, până pe 27 ianuarie 2024 -, așa că nu te gândi neapărat să faci schimbări drastice. Poți pur și simplu să începi să răspunzi cu „da” când în mod normal ai fi spus „nu”.

Horoscop mâine, 28 august, Gemeni

Deși ești un semn de aer renumit pentru independența sa, mâine, odată cu retrogradul lui Uranus în Taur, dai curs unor accese de gelozie. Nu se manifestă neapărat în relația amoroasă, ci mai degrabă față de doi prieteni care s-au „cuplat” între ei. E natural să simți invidie, dar fă tot posibilul să te bucuri cu sinceritate pentru că și-au găsit iubirea. Desigur, dacă te vor neglija, e chiar indicat să le dai de înțeles acest lucru.

Horoscop mâine, 28 august, Rac

Prietenii vor fi în centrul atenției pe perioada retrogradului lui Uranus, adică încă cinci luni de acum încolo. Ideal ar fi să scapi acum de o relație toxică, căci este ceea ce își dorește „copilul rebel” al zodiacului. Ia spune, care este amicul ce „soarbe” de fiecare dată bucuria din tine, ca un vampir energetic? Poate că nu ar mai trebui să îl frecventezi, măcar o vreme.

Horoscop mâine, 28 august, Leu

Uranus dorește să îți schimbe statutul social, „intervenind” în prieteniile tale. Se poate ca acum să îți găsești un grup nou, ce include persoane cu interese similare, și alături de care te simți ca peștele în apă (sau ca leul în savană). Deși e normal să prioritizezi aceste contacte, nu uita de vechii tovarăși, cei care ți-au stat alături la bine și la greu.

Horoscop mâine, 28 august, Fecioară

Horoscopul de mâine te învață să te gândești mai profund la modalitățile de recreere pe care le alegi. Desigur că băile lungi și înspumate, un serial sau un joc pot fi atât de relaxante, dar tu, care ești vindecătorul zodiacului, ai nevoie să intervii mai în profunzime. Caută activități care să îți redistribuie energiile.

chip frumos de fata care sta in apa in baie cu plante si uleiuri

Horoscop mâine, 28 august, Balanță

Uranus retrograd în Taur pune pe prim plan în viața ta mai ales sfârșiturile și „distrugerea”, poposind în a opta casă. Firește că te va „zgâlțâi” mai ales în sens figurat, arătându-ți că o anumită relație nu mai funcționează și că nu mai are niciun sens să o continui. Fiindcă această casă e asociată cu zodia Scorpion, vei încheia legăturile în mod dramatic și teatral, făcându-ți o ieșire explozivă.

Horoscop mâine, 28 august, Scorpion

Uranus urăște stabilitatea și are un chef nebun să scuture fundațiile vieții tale, provocând mici cutremure cu efecte benefic însă pe termen lung. Poți să începi să constați acum că un om ce făcea parte din „careul tău de ași” (cel mai bun prieten, partenerul sau un colaborator strâns) nu își mai merită acel loc privilegiat și să îl trimiți la colț, să stea cu genunchii pe coji de nucă.

Horoscop mâine, 28 august, Săgetător

Retrogradul de mâine se petrece în cazul tău în casa sănătății. Să știi însă că aceasta nu presupune neapărat vești tragice despre boli necruțătoare, cât mai degrabă necesitatea de a schimba ceva. Cel mai probabil ești tentat/ă să te îngrijești mai mult de aspectul tău fizic. Se poate întâmpla să te apuci să faci curat la produsele cosmetice și să arunci tot ce nu ți se mai potrivește sau a expirat.

Horoscop mâine, 28 august, Capricorn

Plăcerea personală va conta mult pentru tine în următoarea perioadă, și nu ne referim numai la cea sexuală. Uranus detestă monotonia și tânjește ca tu să condimentezi puțin lucrurile în relație. Poți să ajungi să îți cumperi jucării sexuale, dar se prea poate și ca direcția să fie cu totul alta. Poate că devii mai creativ/ă sau adopți un hobby interesant.

Horoscop mâine, 28 august, Vărsător

Casa și familia, precum și activitățile domestice sunt „ariile” în care Uranus își „bagă coada”. E o perioadă bună pentru modificări ale stilului tău de viață din acest punct de vedere. Dacă e cazul, poți depune măsurile necesare ca să lucrezi de acasă. Dacă nu, îți poți lua un animal de companie. Fiind un retrograd, poți ajunge și să te întorci în casa părintească.

Horoscop mâine, 28 august, Pești

Schimbările pe care le pregătește vesel Uranus retrograd în Taur o să te „dea pe spate” (la propriu chiar). Cel mai probabil, te poți îndrăgosti pasional și nebunește atunci când te așteptai cel mai puțin sau aveai alte planuri. Posibil e și ca direcția în care evoluezi (căci va exista sigur o evoluție) să fie legată de o întreprindere super creativă, de inspirație sau de ambiții profesionale.

Uranus retrograd în Taur nu se joacă, dar rebeliunea sa „convine” zodiilor.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Allure

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Test de iubire: te place sau se preface?
Incepe quiz
Test de iubire: te place sau se preface?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.