Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii, 28 august - 3 septembrie: Luna Plină în Pești îi sprijină pe nativii din zodiac să atingă infinitul

Horoscopul săptămânii, 28 august - 3 septembrie: Luna Plină în Pești îi sprijină pe nativii din zodiac să atingă infinitul
Ramona Jurubita

Două mari evenimente astrale vor schimba complet datele problemei pentru câțiva dintre nativii de pe cercul zodiacal. E ca în viață, știi? Una caldă, alta rece! Uranus retrograd va aduce necazuri și frustrări, iar Luna Plină în Pești va șterge cu buretele toate greutățile. Dar să o luăm cu începutul!

Săptămâna debutează cu Luna în Vărsător, care își revarsă energiile asupra cercurilor sociale, făcându-le pe zodii mai să se simtă mai în largul lor în interacțiunile cu oamenii din jur. Dar, fix în aceeași zi, pe 28 august, Uranus își începe mișcarea retrogradă în Taur, făcând parcă lumea să se oprească în loc. Toate semnele zodiacale vor simți că se mișcă mult mai încet și vor trăi dezamăgiri, pentru că nu își vor atinge așteptările în termenul limită stabilit. Frustrarea poate pune stăpânire pe ele, astfel că vor fi nevoite să se adapteze noilor condiții.

Din fericire, Luna Plină în Pești de pe 30 august reușește să redea optimismul tuturor. Norocoșii vor putea atinge infinitul și toți vom fi mai conectați cu intuiția noastră și vom putea face alegeri înțelepte. În plus, există șanse mari să renunțăm la toate lucrurile care nu ne mai fac bine, dar pe care ne-am ambiționat să le păstrăm în viața noastră.

Și pentru că viața nu este doar roz și are multe alte nuanțe, unele chiar mai întunecate, un alt eveniment astral ce poate complica lucrurile are loc pe 31 august. Atunci, Luna în Pești se opune lui Mercur în Fecioară, spulberând concentrarea și înlocuind-o cu multă confuzie. E normal să apară probleme, nu?

Totuși, a doua zi, când Luna se mută în Berbec, motivația crește și zodiile se vor strădui să se axeze pe responsabilitățile pe care le-au neglijat.

Săptămâna se încheie cu mutarea Lunii în Taur și cu ieșirea lui Venus din retrogradare, ceea ce înseamnă că orice greutate poate fi gestionată mai ușor.

Vrei să știi la ce ar trebui să te aștepți în intervalul 28 august - 3 septembrie? În galeria foto găsești previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Află ce ți-au rezervat astrele!

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: iStock

Surse articol: AstrologyAstrologyanswersAstrologyanswers

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.